Şimdi Ara

samsung s6 edge clear view case KULLANMAYIN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 2 haftadır s6 edge kullanıyorum. internetten başta yorumlara güvenip clear view kılıf aldım. bu kılıfta smart lock, ekranda saati okuma telefon aça gibi özellikler bulunuyor.

Öncelikle belirtmek isterim o kadar da kullanışlı bir kılıf değilmiş, kullanım sırasında bildirimleri okuyamıyorsunuz falan, bazı aksamalar mevcut.

Ama asıl sorun, ekran üzerinde şeffaf koruyucu yok ise ekran ile sert plastik kılıf arasında kalan toz vb küçük partiküller, cebinizin oluşturduğu baskı basıncıyla birlikte ekranda kalıcı hasar bırakıyor. geç oldu fark ettim ekranımda nokta nokta göçükler mevcut.

Aslında şikayet etmek lazım orjinal kılıf bir de... 150 lira para verdim ekranıma zarar verdirdim olacak iş değil..

Samsung clear view case olarak geçiyor.

• bendede aynı sorun oldu 2 günlük cihazda servise verdim telefonu değişecekler kapağıda iade ettim . bence sende git ver orjinal kapağından dolayı olduğu için değişiyorlar bir çok kullanıcıdada var aynı sorun. 1 ayı geçirmeden gitki değişim yapsınlar değişim süreci 1 2 hafta arası sürüyormuş. ben vereli 2 gün oldu haber bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratkrky

bendede aynı sorun oldu 2 günlük cihazda servise verdim telefonu değişecekler kapağıda iade ettim . bence sende git ver orjinal kapağından dolayı olduğu için değişiyorlar bir çok kullanıcıdada var aynı sorun. 1 ayı geçirmeden gitki değişim yapsınlar değişim süreci 1 2 hafta arası sürüyormuş. ben vereli 2 gün oldu haber bekliyorum.

Bu göçük olayını tam anlamadım. Gorilla Glass 4 değilmi bu ekran. Nasıl bu kadar basit bi şekilde deforme olabiliyorki? Acaba edge'lerin ekranında bi sorunmu var? Aslında bi resmini atabilseniz güzel olurdu..

Edit: Bir tane link buldum.. Merak edenler için. Kötü bi durum hakikaten..
    http://www.sammobile.com/2015/05/13/samsungs-clear-view-case-for-galaxy-s6-and-s6-edge-responsible-for-scratches-on-the-screen/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadrag -- 17 Mayıs 2015; 23:49:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ekran sağlam kolay kolay çizilmez alırken orda çalışan kişi ekrana yüzüğünü sürttü hiç bişey olmadı ama bu kapak olayı farklı bişey leke yapıyor ve çıkmıyor. ya bazı telefonların ekranda sorun var yada bazı kapaklarda. en iyisi o kapağı kullanmamak. ayrıca öyle bir sorunu olanlar servise götürsün direk orjinal kapaktan dolayı olduğu için garanti kapsamında kapağıda iade edip paralarını alsınlar.
  • Clear view cover tasarımı çok güzel acaba ekrana çizilmez cam ekran koruyucuyla kullansam Nasıl olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onur-baser kullanıcısına yanıt
    ekran koruyucuyla kullanmak en mantıklısı. benim ekranı değiştirdi samsung garanti kapsamında sonra da bir ekran koruyucu koyup kılıfı takmışlar gene o şekilde teslim aldıydım. sonra kendim bir jelatin taktırdım ve ben de o şekilde kullanıyorum. tabii kılıf takınca telefonun zerafeti gidiyor kanımca.
  • Ben sadece arkayı koruyanı kullanıyorum. Acaba aynı şey arkası içinde geçerli midir? Şu an tırstımda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.