Şimdi Ara

SAMSUNG S6 EDGE+ 32GB GOLD TURKIYE TURKCELL ÇIKIŞLI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy S6 Edge Plus
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TÜRKİYE ÇIKIŞLI OLUP GARANTİSİ DEVAM ETMEKTEDİR.
    SIFIRDAN FARKSIZDIR. ÜST DÜZEY KONDÜSYONDADIR.
    CİHAZ, KUTUSU, ORJİNAL ŞARJ CİHAZI, ORJİNAL USB KABLOSU, EKSTRA OLARAK KABLOSUZ ŞARJ ALETİ İLE VERİLECEKTİR.
    FATURASI VARMI? GARANTİSİ NEKADAR VAR VS SORULAR SORMAYIN CİDDİ OLANLA BU BİLGİLER PAYLAŞILACAKTIR.
    TAKAS HİÇBİRŞEY İLE OLMAYACAKTIR. NAKİT İHTİYACINDAN SATILIKTIR.

fiyat 1600TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oliviera83 -- 30 Eylül 2017; 10:38:45 >

• FATURASI VARMI? GARANTİSİ NEKADAR VAR VS SORULAR SORMAYIN CİDDİ OLANLA BU BİLGİLER PAYLAŞILACAKTIR.

Cihaz alırken sorulması gereken en önemli şeylerden biri budur.Ciddi olsada olmasada ilanda belirtmek zor olmasa gerek..

Sen cihaz alırken bu bilgileri ciddi veya değilsen dahil sormuyosan o senin seçimin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam garanti ve süresini sormak normal degilmi, insanların ciddiyetini nasıl anlayacaksınız, buraya yazsanız hesabına gelen ona göre düşünse daha iyi degilmi. Hayırlı satışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: onrevsen

FATURASI VARMI? GARANTİSİ NEKADAR VAR VS SORULAR SORMAYIN CİDDİ OLANLA BU BİLGİLER PAYLAŞILACAKTIR.

Cihaz alırken sorulması gereken en önemli şeylerden biri budur.Ciddi olsada olmasada ilanda belirtmek zor olmasa gerek..

Sen cihaz alırken bu bilgileri ciddi veya değilsen dahil sormuyosan o senin seçimin..

pardon nerden geliyor bu samimiyet? öyle senli benli?. bir yorum yapacaksan veya fikirlerini paylaşacaksan bunun birtakım yolları, yordamları vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pmomer

Hocam garanti ve süresini sormak normal degilmi, insanların ciddiyetini nasıl anlayacaksınız, buraya yazsanız hesabına gelen ona göre düşünse daha iyi degilmi. Hayırlı satışlar

hocam merhaba zaten faturası elimde olsaydı muhakkak bu detayı ilana iliştiridim. ürün turkcell tim çıkışlı olduğunu ve hatta hangi bayiiden satın alındığınıda biliyorum ancak tam olarak tarihini bilemiyorum. imei kontrolünde halen daha hali hazırda garanti altında olduğunuda görebiliyorum. ben 19 yıldır aynı adreste bu işi ticari olarak yapmaktayım. bu cihazıda yaklaşık 5 ay önce çok çok eski bir müşterimden takas yolu ile kendime kullanmak amacı ile aldım ve sorunsuz bir şekilde aktif olarak kullanıyorum. ilginiz için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oliviera83

quote:

Orijinalden alıntı: onrevsen

pardon nerden geliyor bu samimiyet? öyle senli benli?. bir yorum yapacaksan veya fikirlerini paylaşacaksan bunun birtakım yolları, yordamları vardır.

Senli benli konuşmak mı samiyet oluyor anlamadım.Size hocam demediğim için sanırım afranız ama pardon ne hocasısınız bilemedim ?

Yorum yapmanın yordamı olmaz burası forum herkes düşüncesini,görüşünü yordamsızca belirtebilir.

Yazı harflerinizin hepsi büyük,ilan açmışsınız ama satmak için değil emirbaki sormayın,etmeyin cinsinden ..

Son olarak yolu yordamı kendin öğren sonra başkasına öğretmeyi dene bakalım oluyor mu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei P30 6/128 GB TR Cihazı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.