Şimdi Ara

Samsung S5620 Monte telefonu Android'e Çevirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
46.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimide Samsung S5620 Monte cep telefonu var. Bir süredir acaba bu telefona Android işletim sistemi yükleyebilir miyim diye düşünmekteyim :). Ancak bunu yapabiliyor muyuz, yapabiliyorsak nasıl yapabiliyoruz bilgisini verebilir misiniz?

Şimdiden vereceğiniz bilgiler ve yardımlarınız için teşekkür ederim.

• Arkadaşlar hiç olumlu olumsuz bilgisi olan yok mu ?
  • Burda biLen oLmaz oLsa biLe dönmeyebiLir.
    Sen en iyisi bi telefoncuya götür sordur soruştur benden tavsiye

• android konusunda bilgisi olan yokmu yav...ayrıca monte nin işlemcisi ve rami hakkında bilgisi olan varmı...
  • Bendede monte var bir ara sıkılıp satmayı düşündüm sonra kim uğraşacak telefon araştırmayla deyip vaz geçtim piyasa akıllı telefon dolu hangisini alsam diye bakarken bile başı ağrıyor. monte nin dokunmatiği iyi aynı ölçüdeki telefonlara göre daha iyi gerisi yaramaz bana göre. İnternete giremiyorsun bellek doluyor opera mini olmasa hiç tutmam elimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atisaca -- 11 Mart 2012; 15:18:11 >
  • bende monte kullanıyorum ve araştırdım ama hiç böle bi şeye rastlamadım
  • arkadaşlar ben yükledim çok bişmanım tefefon çok yavaşladı masjlara tıkladıgınızda felan 5 saniyede ayca geliyo bence yüklemeyim ben silemiyom çok pişman olursunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Corby 2 android mod yapma
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Montenin islemcisi 311 mhz arm11'dir.128 mb rami vardir.bu donanim ile zaten android yukleseniz bile kullanmaniz mumkun olamaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android yapılabiliyor ama bir çok arkadaşım yaptığına lanet etti. Çok yavaşlıyor diyorlar bende şu anda s5620 kullanıyorum hiç gerek yok telefonunu harap etmeye
  • Atan tutmuş.

Monte'ye Android falan yok. İnternette olanları hepsi mod. Yükleyemezsiniz de. Her bulduğunuz cihaza Android yükleme hastalığı nedir ya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung S5620'ye sadece Mod olarak uygularsınız. Sadece belirli firmwarelerde geçerli, ama hiç tavsiye etmem. Bende yaptım ancak telefonu kapatıp açtığınızda hata verebiliyor, widgetlar siliniyor, yavaş ve ingilizce.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.