Şimdi Ara

Samsung S5 Kayıtlı Beyaz 16 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy S5
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar başlıkta belirttiğim gibi beyaz renkli 16 gb s5 mi satmak istiyorum acilen fakat bu aciliyetten dolayı pazarlık yapmicam istediğim fiyat 1499 tl dir.
    çizik yoktur darbesi yoktur cihaz yenidir spigen ön cam mevcut jelatin değil ve ekstra orjinal gold ve elektrik mavisi arka batarya kapağı hediyemdir.
    Kutusu yoktur karton delisi olan ilgilenmesin lütfen sarj kulaklık mevcut.
    Takas: GOLD 5s siyah M8 siyah lg G3
    Cihazın resimlerini ekliyemiyorum çünkü başka bi cihaz yok şuan elimde çekmek için zaten gerekte yok çizik yok sıfırla aynı durumdadır..
    Almak istiyen arkadaşlar Acıbadem - Hasanpaşa metrobüs civarından bakıp alabilirler başka türlü satış düşünmüyorum alan da satanda gönlü rahat alışverişini yapmış olur..
    Alan hayrını görür inşallah..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzhn9 -- 26 Temmuz 2014; 18:48:02 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sanirim samsung un iyi olmadigini anladin. Cunku samsung haric tum modellerin amiral gemisini tercih ediyorsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotoburak

Sanirim samsung un iyi olmadigini anladin. Cunku samsung haric tum modellerin amiral gemisini tercih ediyorsun..

Yok iphone la samsung un bütün serilerini kullandım benimkisi biraz delilik habire değiştriyorum telefonlardan çabuk sıkılıyorum öyle demek doğru olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G3 3 / 32 GB Beyaz Renk
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.