Şimdi Ara

Samsung S4 Zoom Wifi Sorunu!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonum modeme wifi yoluyla bağlanıyor ama internete giremiyorum. Telefonu modemin yanına koyduğumda ancak internete girebiliyorum.Denemediğim ayar kalmadı.. Modemden kaynaklanıyor demeyin..
    Bunun yüzüne modemi de değiştirdim fayda etmedi.. Modem arayüzünden tüm ayarları sırasıyla denedim bir çözüm bulamadım.
    Wep,WPA,WPA2 tüm güvenlik seviyelerini denedim.. Kanal ayarlarından 1 den 13 e kadar hepsini denedim maalesef.. Modemin şifresini kaldırdım yine olmadı..
    Modemin yanında çalışan, modemi yada telefonu etkileyen hiçbir cihaz yada duvar yok.. Evin salonuyla modemin arasında 3-4 metre mesafe var.
    Sinyal seviyesi full gösteriyor, nete girmek zulüm gibi bir şey.. Daha önce böyle bir sorun yoktu.. Delirmeye az kaldı.. Modemi de telefonu da duvara çarpasım geliyor..
    Bu android telefonlarda bu sorunla karşılaşan bir çooook kişi var.. Netteki tüm forumları gezdim çözüm yolu bulanlar olmuş ama onlarda işe yaramıyor hepsini denedim..
    Keşke almayaydım 5-6 günden beri bununla uğraşıyorum.. Çözüm yolu sunacak arkadaşlar lütfen yardıma ihtiyacım var..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s5 kasma problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.