Şimdi Ara

Samsung S4 3g ve ve Şebeke düşme problemi ACIL Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben de Samsung Galaxy S4 ailesine bi hafta once katıldım.Soyle bir problemim var.3g acikken bi anda dusuyor ve o sirada sebeke de dusuyor.Yani H+(baglanti) dustugu anda Edge hizina gececegine şebeke de dusup kisa sure sonra geliyor.Bu baz istasyonu kaynakli olabilir mi? Ya da sim kart kesilerek mikro sim karta donusturuldu bununla bir baglantisi olabilir mi?Bu problemi yasayanlar bir cozum buldu mu?Gunde 2-3 kez oluyor ve gercekten can sıkmaya başladi.Bilgilendirirseniz sevinirim.Herkese iyi bayramlar.(Not:Telefon spottur ve Imeisi degistirilmis cihazdir).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sorun bende de aldığımdan beri (4 aydır) var. Sim kartın kesilmesiyle yada baz istasyonları ile alakalı değil. Ben orjinal mikrosim ile değiştirdim ama sonuç aynı. Çözüm bulan olursa çok mutlu olacağım
  • O kadar arastirmama ragmen bi cozum bulamadim.belki de 4.3 version gelmesiyle bu probleme cozum bulabilicez.20 gun sonra Istanbulda olucam ve Kadikoydeki telefonculara ugrayacagim.siz hic bi servise goturdunuz mu acaba?

• Bende Samsung garantili cihaz var. 5 ayrı simkart ve 2 ayrı operatör denedim. Maalesef çözüm bulamadım. 3 sefer servise gönderdim yazılım yükleyerek geri gönderdiler. Bu sorunu yaşayan onlarca kişi olmasına rağmen servisler 3 maymunu oynuyor. Biraz daha bekleyip mahkeme sürecine başlayacağım son çare olarak. 3G ye ihtiyaç duymadığınız zamanlar 3G yi kapatarak GSM modunda kullanmak tek çare şu an için.
  • Aynı sorun bendede var ama telefon galaxyace, 2 senedir kullanıyordum bu aralar şebeke düşüyor, uçak modunu açıp kapattıgımda şebeke geri geliyor, çözümünü bilen varsa paylaşmasını rica ediyorum.
  • telefoncu aveadan kaynaklandığını söyledi bana. ne kadar doğrudur bilinmez. ama son derece can sıkıcı bir durum
  • Aveadan kaynakli degil denedim test ettim farkli hatlarla yaklasik 3 kere 4 parcali rom ile formatladim herseyi denedim ayni sanirim donanimsal bir hata

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telefonum 5. kez servisten geldi. Simkart yuvası ve batarya değişmiş. Şebeke problemi düzelmiş gibi görünüyor. 2 gündür kopmadı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.