Şimdi Ara

(Samsung S3 Takas ile İphone5... Kredi kartı taksit + telefonum uyarsa 5S bile olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Samsung Model #Galaxy S3
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazım Turkcell Şengüller Bayisinden alınmadır takas düşünüyorum yalnızca...
    Faturalı, kutulu ve full aksesuarlıdır herşeyi açık tamirsizdir. Cihaz sürekli filmle kullanılmıştır.
    iSTANBUL iÇi elden takas yapabilirim
    Faturası 13.06.2013 tarihli adıma kayıtlıdır.
    Masa üzerinde arka kasa tarafı sürtunmesi ile oluşan iz var. Kenarlarında zamana bağlı çok ufak nokta halinde boya atmaları mevcut.

Cihazın yanında 3-4 adet kılıfımıda vericem (Spigen Slim Armor, silikon siyah,şeffaf v.s kılıflarım)
    Ayrıca cihaz son sürüm 4.3'e yükseltilmiştir
    Data kablosu , şarj adaptörü kutusu orjinal ve ürünün kendine aittir.Kontrol edebilirsiniz

Yurtdışı paralel ithalat vs cihazlarla karıştırmayın lütfen. 

Herhangi bir arıza durumunda ürüne Samsung Türkiye yetkili servisleri bakıyor

"Buarada Kredi kartı Taksit + Telefonum uyarsa 5S bile olur"

Teklifleri PM ile yaparsak sevinirim Hoşçakalın

(Samsung S3 Takas ile İphone5... Kredi kartı taksit + telefonum uyarsa 5S bile olabilir

Spigen Kılfı yeni aldım kılıflı görselleride yeni ekledim üstteki 3 foto farklı zamanlarda eklendi :D ( Farklı telefon sanmayın)

(Samsung S3 Takas ile İphone5... Kredi kartı taksit + telefonum uyarsa 5S bile olabilir (Samsung S3 Takas ile İphone5... Kredi kartı taksit + telefonum uyarsa 5S bile olabilir (Samsung S3 Takas ile İphone5... Kredi kartı taksit + telefonum uyarsa 5S bile olabilir

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 16 PM Ekran sorunları
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.