Şimdi Ara

samsung s3 mini alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://galaxys3mini.sonucuzluk.com/index.html sitesinden samsung s3 mini almak istiyorum 249 tl diyorlar

Android Jelly Bean İşletim Sistemi kapıda ödeme de var alayım mı? facebooktaki reklamlardan hep sahtekarlık işi olduğu söyleniyor ama ne yapalım. hep nokia kullandım şuan n79 kullanıorum. fikirlerinizi esirgemein.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minsevi -- 11 Mayıs 2013; 14:35:32 >

• okuyan cok yorum yapan yok bi fikir söylesenize arkadaşlar.
  • fiyat fazla düşük. Paralel ithalatlar bile o kadar ucuz değil.
    S3 mini diye çin malı s3 verirlerse şaşırma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

fiyat fazla düşük. Paralel ithalatlar bile o kadar ucuz değil.
    S3 mini diye çin malı s3 verirlerse şaşırma.

teşekkür ederim cevabınız için kapıda odeme secenegide var cihazı alıp actıgımda görüp begenmezsem cihazı kabul etmeme secenegim olacaktır diye düşünüyorum ne dersiniz? postacı buna izin vermez mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minsevi -- 11 Mayıs 2013; 16:22:29 >
  • Sıfır vergi ve sıfır kâr olsa bile O fiyata düşmez. O telefonun ekranı 200tl eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by__onder

Sıfır vergi ve sıfır kâr olsa bile O fiyata düşmez. O telefonun ekranı 200tl eder

ürün zaten replika arkadaşlar.
  • alırsan 5 gün sonra DÖKÜLÜR
  • allah allah ben almay düşünüyordum.
  • Ürün özelliklerinde yazıyor zaten "1.Sınıf replikadır" diye, sakın aldanıp paranı kaptırma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 12 Mayıs 2013; 8:29:49 >
  • sakın alma elinde patlar
  • zaten sitede baya dandik bi siteye benziyor
  • Anlaşılan o ki sen bu teli fiyatından dolayı almak istiyorsun. Şu ana kadar araştırmalarından az çok bir izlenimin olmuştur.
    Alırsan şayet, bu başlıktan görüşünü paylaşırsan senin gibi düşünenlere faydalı olmuş olursun.
  • al kardeşim çokta güzel telefon bnce
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.