Şimdi Ara

Samsung S3 le takas yapmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm forum üyeleri arkadaşlarım. Elimde 3 farklı ürün mevcut. Ben ıphone 4s veya ıphone 5 düşündüğüm için bu ürünleri satılığa ve takasa çıkardım. İsteyene satarım. İsteyenle takas ederim. 3 ürünle ilgili bilgileri aşağıda paylaştım. İsteyene 3 ürünü verip ıphone 5 le veya 2 ürünü verip ıphone 4S le takas edebilirim.

Aldığım ilk gün ki gibi tertemiz.Aldığımdan beri orjinal arka kapağını hiç kullanmadım.Arka kapağını çıkarıp Flip cover kılıfıyla birlikte kullandım.Ön yüzünde ise en ufak kılcal bir çizik dahi yok. Ürünü aldığınızda sıfırından ayırt edemezsiniz.Faturası ve tüm aksesuarları mevcut.Orjinal flip cover kılıfını 100 TL ye aldım. Ayrıca birde moshi kılıfı mevcut 30 TL ye aldım.Alan arkadaşa hediyem olsun. Evo garantili ve 15 ay garantisi var. 4.1.2 güncel sürümü yüklü. 900 TL ye satıyorum.

Arkadaşlar birde eşime S3 mini aldığımdan nokia C5-03 telefonu 200 TL gibi uygun fiyata veriyorum.Hiç bir sıkıntısı yoktur.Ekranında ufak tefek çizikler mevcut.Ama herhangi bir şekilde darbe düşme falan yoktur. Hepsi buradadan almıştım garantisi 11.11.2013 e kadar var. Ben uygun fiyata verdiğimi düşünüyorum. Pazarlık yapmazsak sevinirim.

Arkadaşlar birde Fujifilm fabrikasından gelmiş FUJIFILM FINEFIX F500 EXR olan makinamı fotoğraf çekmek gibi bir hobim olmadığından dolayı satıyorum.Ürün kutusuyla faturasıyla ve ekstralarıyla birlikte alıcısına verilecektir.Sıfırından ayırt etmek zor. Şarj Aleti+Pil+Yedek Pil+Kılıf+2 gb Hafıza kartı vardır. Sadece ekstraları 150 TL değerindedir. Full HD video ve türkçe menülü.. Kozmetik açıdan ve her açıdan 10 Numara makinedir.İstanbul içi elden verebilirim.Diğer türlü kargo alıcıya aittir. 350 TL
    Saygılar...

ELİMDE 3 ÜRÜN MEVCUT İSTEYEN VARSA IPHONE 4S VEYA 5S GİBİ TELEFONLA KONUŞUP TAKAS EDEBİLİRİM.

0537 775 73 34
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimyagerloko -- 10 Ağustos 2013; 9:48:34 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: kimyagerloko

Slm forum üyeleri arkadaşlarım.Aldığım ilk gün ki gibi tertemiz.Aldığımdan beri orjinal arka kapağını hiç kullanmadım.Arka kapağını çıkarıp Flip cover kılıfıyla birlikte kullandım.Ön yüzünde ise en ufak kılcal bir çizik dahi yok. Ürünü aldığınızda sıfırından ayırt edemezsiniz.Faturası ve tüm aksesuarları mevcut.Orjinal flip cover kılıfını 100 TL ye aldım. Ayrıca birde moshi kılıfı mevcut 30 TL ye aldım.Alan arkadaşa hediyem olsun. Evo garantili ve 15 ay garantisi var. 4.1.2 güncel sürümü yüklü. 900 TL ye satıyorum.

Arkadaşlar bide eşime S3 mini aldığımdan telefon fazlalığı olduğu için 200 TL gibi uygun fiyata veriyorum.Hiç bir sıkıntısı yoktur.Ekranında ufak tefek çizikler mevcut.Ama herhangi bir şekilde darbe düşme falan yoktur. Hepsi buradadan almıştım garantisi 11.11.2013 e kadar var olması gerekiyor galiba.Ben uygun fiyata verdiğimi düşünüyorum. Pazarlık yapmazsak sevinirim.

Arkadaşlar birde Fujifilm fabrikasından gelmiş olan makinamı fotoğraf çekmek gibi bir hobim olmadığından dolayı ve nakite ihtiyacım olduğundan dolayı satıyorum.Ürün kutusuyla faturasıyla ve ekstralarıyla birlikte alıcısına verilecektir.Sıfırından ayırt etmek zor. Şarj Aleti+Pil+Yedek Pil+Kılıf+2 gb Hafıza kartı vardır. Sadece ekstraları 150 TL değerindedir. Full HD video ve türkçe menülü.. Kozmetik açıdan ve her açıdan 10 Numara makinedir.İstanbul içi elden verebilirim.Diğer türlü kargo alıcıya aittir. 350 TL
    Saygılar...

ELİMDE 3 ÜRÜN MEVCUT İSTEYEN VARSA IPHONE 4S VEYA 5S GİBİ TELEFONLA KONUŞUP TAKAS EDEBİLİRİM.

0537 775 73 34

dostum ilk satırda sattıgın ürünün s3 oldugunu anladım ama digerlerinni ne oldugunu 2 defa okudum ama anlamadım. ikinci satırda 200 tl degerinde cep telefonu? satıyorsun heralde markası yok. üçüncü satırda fotograf makinesi satıyorsun fujifilm marka ama model yok. bence yazdıgını tekrar okuyup düzeltme yapmalısın... kolay gele...

• quote:

Orijinalden alıntı: ByLabTek

quote:

Orijinalden alıntı: kimyagerloko

Slm forum üyeleri arkadaşlarım.Aldığım ilk gün ki gibi tertemiz.Aldığımdan beri orjinal arka kapağını hiç kullanmadım.Arka kapağını çıkarıp Flip cover kılıfıyla birlikte kullandım.Ön yüzünde ise en ufak kılcal bir çizik dahi yok. Ürünü aldığınızda sıfırından ayırt edemezsiniz.Faturası ve tüm aksesuarları mevcut.Orjinal flip cover kılıfını 100 TL ye aldım. Ayrıca birde moshi kılıfı mevcut 30 TL ye aldım.Alan arkadaşa hediyem olsun. Evo garantili ve 15 ay garantisi var. 4.1.2 güncel sürümü yüklü. 900 TL ye satıyorum.

Arkadaşlar bide eşime S3 mini aldığımdan telefon fazlalığı olduğu için 200 TL gibi uygun fiyata veriyorum.Hiç bir sıkıntısı yoktur.Ekranında ufak tefek çizikler mevcut.Ama herhangi bir şekilde darbe düşme falan yoktur. Hepsi buradadan almıştım garantisi 11.11.2013 e kadar var olması gerekiyor galiba.Ben uygun fiyata verdiğimi düşünüyorum. Pazarlık yapmazsak sevinirim.

Arkadaşlar birde Fujifilm fabrikasından gelmiş olan makinamı fotoğraf çekmek gibi bir hobim olmadığından dolayı ve nakite ihtiyacım olduğundan dolayı satıyorum.Ürün kutusuyla faturasıyla ve ekstralarıyla birlikte alıcısına verilecektir.Sıfırından ayırt etmek zor. Şarj Aleti+Pil+Yedek Pil+Kılıf+2 gb Hafıza kartı vardır. Sadece ekstraları 150 TL değerindedir. Full HD video ve türkçe menülü.. Kozmetik açıdan ve her açıdan 10 Numara makinedir.İstanbul içi elden verebilirim.Diğer türlü kargo alıcıya aittir. 350 TL
    Saygılar...

0537 775 73 34

dostum ilk satırda sattıgın ürünün s3 oldugunu anladım ama digerlerinni ne oldugunu 2 defa okudum ama anlamadım. ikinci satırda 200 tl degerinde cep telefonu? satıyorsun heralde markası yok. üçüncü satırda fotograf makinesi satıyorsun fujifilm marka ama model yok. bence yazdıgını tekrar okuyup düzeltme yapmalısın... kolay gele...

sen yine iyi anlamışsın. ben onu bile çözemedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.