Şimdi Ara

Samsung s3 - ipad2baglantisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İpad ile beraber bir sim kart kullanmiyorum.. S3 cihazim var ancak s3 u wifi ile ipad e baglayamadim birturlu..

Yardimci olabilir misiniz.?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• WiFi hotspot'tan bağlanamıyor musunuz? Başka bir cihazla hotspot'a girmeye çalışın, sorun iPad de ise ağ ayarlarını sıfırlayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemésis

WiFi hotspot'tan bağlanamıyor musunuz? Başka bir cihazla hotspot'a girmeye çalışın, sorun iPad de ise ağ ayarlarını sıfırlayın.

S3 ten wifi direkt i actim.. Baska ne yapmaliyim ki? Paylasim ile ilgili bir secenek goremedim.. İpad de gormuyor telefonu

• quote:

Orijinalden alıntı: nyhang

quote:

Orijinalden alıntı: Nemésis

WiFi hotspot'tan bağlanamıyor musunuz? Başka bir cihazla hotspot'a girmeye çalışın, sorun iPad de ise ağ ayarlarını sıfırlayın.

S3 ten wifi direkt i actim.. Baska ne yapmaliyim ki? Paylasim ile ilgili bir secenek goremedim.. İpad de gormuyor telefonu

Öyle olmaz zaten, bir araştırın wifi tethering olayını s3'te, android kullanmadığım için yorum yapamam ama olduğuna eminim.

• S3 de interneti paylastirmak icin secenek olmali. Onu acin, ipad den wifi den baglanin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gduman -- 21 Ekim 2012; 22:19:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyhang

Selamlar..
    İpad ile beraber bir sim kart kullanmiyorum.. S3 cihazim var ancak s3 u wifi ile ipad e baglayamadim birturlu..

Yardimci olabilir misiniz.?

S3 interneti soyle paylastirilir

Ayarlar-kablosuz ve aglar-diger ayarlar-baglanabilir tasinabilir wifi aç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burhanbl -- 21 Ekim 2012; 22:29:39 >
  • Tamam tesekkurler".
    Denedim oldu..
    Yalniz wifi den baglanti sagladi.. Mobil verisi de ayni sekildedir sanirim onu denemedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s3 - unlem isareti
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.