Şimdi Ara

Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.837
Cevap
169
Favori
960.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun cihazınız. Görüntüsü s20den kesinlikle daha iyi. Bizim s20 pessenger hocamızın dediği gibi A serisi gibi. Bunun bir duruşu var gerçekten.
    Kamera konusunda da bir karşılaştırma yaparsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHSNNSL -- 3 Mart 2021; 17:1:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Passenger kullanıcısına yanıt
    Hocam senin niyet de benim gibi bozuk illa alacağız gibi 21 serisini 😄

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun yeni cihazınız,
    ben şu Wrapsol u merak ediyorum kullanışlımı zamanla sağdan soldan kalkma yapıyor mu yalnız çizik için koruyor galiba darbe de pek bir koruması yok sanırım bulunduğum yerde 150 TL istediler emin olamadım..
  • MHSNNSL M kullanıcısına yanıt

Hocam s20'yi de A serisine benzetmezsiniz ya 😅

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SERKAN BEY

Hocam hayırlı olsun yeni cihazınız,
    ben şu Wrapsol u merak ediyorum kullanışlımı zamanla sağdan soldan kalkma yapıyor mu yalnız çizik için koruyor galiba darbe de pek bir koruması yok sanırım bulunduğum yerde 150 TL istediler emin olamadım..

Sadece arka ve yan 100 tl burda. Ben her cihazima yapıyorum, kalkma olmadı. Acikcasi alayim 3 sene sorun çıkarmasın mantığında değilim. 7-8 ay sonra sıfırlarim gerekirse illaki kirleniyor çünkü. Darbe koruması kaplama olmayan cihaza göre daha iyi olur ama kılıf koruması beklemeyin. Itinali kullanıyor çok cihaz düşürmuyorsaniz çok güzel tercih.

• quote:

Orijinalden alıntı: MHSNNSL

Hayırlı olsun cihazınız. Görüntüsü s20den kesinlikle daha iyi. Bizim s20 pessenger hocamızın dediği gibi A serisi gibi. Bunun bir duruşu var gerçekten.
    Kamera konusunda da bir karşılaştırma yaparsanız sevinirim.

Tesekkurler. Estetik olarak kesinlikle daha iyi. Kamera olarak odaklama daha başarılı buldum S21 i. Parmak izi yeni jenerasyon deniyor ama ben fark göremedim arada tekledi yine, aynı parmağı iki kez tanittim eski sistem :) daha az ısınıyor s20 serisine göre bu kesin ama yinede öyle buz gibi değil, ısınıyor bu da. Biraz güncelleme lazım.

• tucsonFL kullanıcısına yanıt
    Hocam A51-71 serisi kamera şekli çok benziyor. Ancak samsungu iyi bilen biri farkı anlar. Zaten herkes kılıflı kullanıyor. Siz konuya vakıf olduğunuzdan anlıyorsunuz tabi. Ama 21 serisi daha farklı duruyor. Benzetmenin de güzellemesini yapmamalıyız 😊 siz mutlusunuz s20 ile takdir de ediyorum lakin size bir sır vereyim çok da iyi değil hocam s20. Komutlar ile ekran+internet açık sizde ben o şekilde kullanamıyorum her özelliğini kullanıyorum ki onun için aldım telefonu yoksa iphoneda kalırdım. Smart view,windows baglantı,dex,konum,dolby ses vs vs samsungu samsung yapan bunları kullanmayacaksam niye alayım ki. Belki s21 de iyi değildir henüz kullanmadım ama soruyorum memnun ise arkadaşlar neden almayayım.

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk günler s20 ateş gibiydi simdi biraz daha iyi. Herhalde sistemin oturması lazım. Hayırlı olsun tekrardan bi sarj performansını da bugün yarın degerlendirirseniz super olur.

Ben yıllardır samsung kullanıyorum ve bu dediklerinizi zaten biliyorum ama S20 için gidip de A serisine benziyor demeniz oldukça komik.

Amiral cihaz alıyorum diye her özelliğini kullanmak zorunda değilim. O sebepten de komutlar ve birtakım ayarlarla cihazımı daha iyi hale getirmeye çalışıyorum. Siz beni fanboy bellemişsiniz ama merak etmeyin fanboy değilim.

• quote:

Hocam senin niyet de benim gibi bozuk illa alacağız gibi 21 serisini 😄

Bir tane kapalı kutu var hocam S21+ eğer iademiz biraz hızlı olursa düşünebilirim :D Şarj anlamında çok iyi görünüyor S21+  

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

S21+ alirsan sen kesin elim ağrıyor diye satarsın onu. Oyle bir durum olursa haber et, takaslayalim bendeki S21 ile :))

Alıntıları Göster

Hahahaha bu iyiydi üstat. Bir tane kapalı kutu bulduk bozdurma dediğimiz cihazlardan, fiyat gayet iyi. İadeyi bekliyorum kaçmazsa düşünürüm üstat. Çünkü onun siyah rengi baya baya iyi, şarj anlamında incelemeler de çok iyi.  

• tucsonFL kullanıcısına yanıt
    Hocam Allah aşkına komik falan diyip ortamı germeyin. Bakın s21 sayfasında yazıyorum gelip s20 sayfasında konuşmuyorum bunları. Kalkıp s21 sayfasinda her yazdığım mesaja s20yi öven mesajlar yazıyorsunuz. Şu an bu mesajları s20den yazıyorum bana ne anlatıyorsunuz anlamış değilim samsung size özel s20 mi yaptı. S3-s6-s7-s9 ve s10 kullanmış biriyim ben de. Fanboy olup olmamanız da beni ilgilendirmez ama para vermişsiniz o kadar da güzellemeler yapmayın. Varsa hatalar söyleyin açık açık. Kullanım şeklinize göre telefon zaten ısınmaz 1.5 gün sarji yeter. Bu konuda da yazıp kimseyi rahatsız etmeyelim. Özelden ulaşın bana lütfen.

+ büyük değil mi hocam pişman olmayasın 😀 fiyat iyi ise deneyebilirsin hocam. Ben çok denedim bir türlü alışamıyorum büyük telefonlara.

Tamam çocuklar kavga etmeyin 😁

• Çocuk kim kardeş. Cumlelerine dikkat edersen sevinirim.

• Çocuk mocuk hayırdır birader? Komik misin?

• quote:

+ büyük değil mi hocam pişman olmayasın 😀 fiyat iyi ise deneyebilirsin hocam. Ben çok denedim bir türlü alışamıyorum büyük telefonlara.

Kılıfsız kullanımda tölare edilebilir mi onu düşünüyorum, kılıf pek sevmiyorum ben de Sky hocam gibi malum :D

Bakacağız, dün ellerine ulaştı bizim tel. Buradan hep birlikte Samsung Online Shop kaç günde iade ediyor şahit olacağız.  

Hocam ben geçen sene M30s iade etmiştim online shop'a. Para 1 hafta sonra geri yatmıştı kartıma.

• quote:

Orijinalden alıntı: tucsonFL

Hocam s20'yi de A serisine benzetmezsiniz ya 😅

Hocam plastik kasalı s21 alınca insan sevmek için neden arıyor. Tamamen psikolojik. Arkadaşlar o kadar para vermiş. Ellemeyin. :))

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.