Bildirim
Samsung S2 Mİ LG Optimus 3D Mİ
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İkiside güzel telefon.. Fakat 3D'de bildiğin gibi 3D özelliği var gözlüksüz 3boyuta geçiyorsun.. Bu iki cihaz karşılaştırılmaz 3D '3d' özelliği olduğu için bir üst segment oluyor.. Burada kullanıcının tercihi önemli oluyor, yani 3d 1 adım önde.. benim tavsiyem optimus 3D donanımsal olarak hem güçlü hem kaliteli.. -
Galaxy S II diyorum. LG yarın öbürgün Optimus 2X'e yaptığı gibi bu cihaza da desteğini keser. Aman diyorum LG'ye sakın bulaşma. Kimseye bu yüzden LG tavsiye etmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci
Galaxy S II diyorum. LG yarın öbürgün Optimus 2X'e yaptığı gibi bu cihaza da desteğini keser. Aman diyorum LG'ye sakın bulaşma. Kimseye bu yüzden LG tavsiye etmiyorum.
valla bnde sırf bu yuzden korkuyorum, bıde ılk dokunmatık telefonum olcak oyuzden ıyı bısey alım dıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: gokom
quote:
Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci
valla bnde sırf bu yuzden korkuyorum, bıde ılk dokunmatık telefonum olcak oyuzden ıyı bısey alım dıyorum
Galaxy S II için de en az 6 ay yazılım güncellemesi bekleyeceksin. Aslında benim sana tavsiyem Galaxy Nexus. -
öncelikle lg'nin 2x'e desteğini keseceğini düşünmüyorum. en azından ortaya çıkan haberlerin pek gerçek olduğunu düşünmüyorum çünkü aynı şeyi optimus black için de demişlerdi. lg'ye sorduk 2.3 gelmeyecekmiş cihaz android 2.2 froyo'da kalacakmış dediler ama şimdi bakıyoruz 2.3 gelecek denilmiş. yani ortada bir söylenti var kesin birşey yok bence her an herşey olabilir. gelelim arkdaşın tavsiye isteğine @y n s c n'ın dediği gibi ikisi farklı segmentlerde değerlendirilebilecek smartphone modelleri. optimus 3d gözlüksüz 3d izlenen ekranı ve 3d kayıt özelliği ile ayrı bir dalda yarışıyor bana göre. s2 sağlam cihaz ama şahsi tercihim 3d olması ve ddr2 ram kullanan ilk smartphone olmasından dolayı optimus 3d olur. ayrıca sanırım fiyatı da rakibinden daha uygun. -
quote:
Orijinalden alıntı: _blackmamba_
öncelikle lg'nin 2x'e desteğini keseceğini düşünmüyorum. en azından ortaya çıkan haberlerin pek gerçek olduğunu düşünmüyorum çünkü aynı şeyi optimus black için de demişlerdi. lg'ye sorduk 2.3 gelmeyecekmiş cihaz android 2.2 froyo'da kalacakmış dediler ama şimdi bakıyoruz 2.3 gelecek denilmiş. yani ortada bir söylenti var kesin birşey yok bence her an herşey olabilir. gelelim arkdaşın tavsiye isteğine @y n s c n'ın dediği gibi ikisi farklı segmentlerde değerlendirilebilecek smartphone modelleri. optimus 3d gözlüksüz 3d izlenen ekranı ve 3d kayıt özelliği ile ayrı bir dalda yarışıyor bana göre. s2 sağlam cihaz ama şahsi tercihim 3d olması ve ddr2 ram kullanan ilk smartphone olmasından dolayı optimus 3d olur. ayrıca sanırım fiyatı da rakibinden daha uygun.
pollyannacılığı bi tarafa koyup gerçekler üzerinden konusmak lazım.optimus 2x için gelmeyen 2.3 güncellemesi optimus black icinmi gelcek diosun?üstelik bu dedikodu falan değil adamların kendi facebook adresinde yazıyor.bütün lg kullanıcılarına mail atmak zorunda değiller heralde?
Dostum benim tavsiyem sgs2 alman yönünde kesinlikle pişman olmayacağın bir cihaz diyebilirim.optimus 3d de gayet hoş telefon özellik olarakta baya iyi fakat o cihazda büyük ihtimalle 2.2de kalacak.en iyi ihtimal 2.3 yükseltecekler.ama ilerisi yok.sgs 2 icin 6 ay sonra android ice cream sandwich güncellemesi alacaksın.güncelleme android telefonlarda bence en önemli şey ve bu yönden lg ye
-
quote:
Orijinalden alıntı: SarımsaklıMilkShake
quote:
öncelikle lg'nin 2x'e desteğini keseceğini düşünmüyorum. en azından ortaya çıkan haberlerin pek gerçek olduğunu düşünmüyorum çünkü aynı şeyi optimus black için de demişlerdi. lg'ye sorduk 2.3 gelmeyecekmiş cihaz android 2.2 froyo'da kalacakmış dediler ama şimdi bakıyoruz 2.3 gelecek denilmiş. yani ortada bir söylenti var kesin birşey yok bence her an herşey olabilir. gelelim arkdaşın tavsiye isteğine @y n s c n'ın dediği gibi ikisi farklı segmentlerde değerlendirilebilecek smartphone modelleri. optimus 3d gözlüksüz 3d izlenen ekranı ve 3d kayıt özelliği ile ayrı bir dalda yarışıyor bana göre. s2 sağlam cihaz ama şahsi tercihim 3d olması ve ddr2 ram kullanan ilk smartphone olmasından dolayı optimus 3d olur. ayrıca sanırım fiyatı da rakibinden daha uygun.
pollyannacılığı bi tarafa koyup gerçekler üzerinden konusmak lazım.optimus 2x için gelmeyen 2.3 güncellemesi optimus black icinmi gelcek diosun?üstelik bu dedikodu falan değil adamların kendi facebook adresinde yazıyor.bütün lg kullanıcılarına mail atmak zorunda değiller heralde?
Dostum benim tavsiyem sgs2 alman yönünde kesinlikle pişman olmayacağın bir cihaz diyebilirim.optimus 3d de gayet hoş telefon özellik olarakta baya iyi fakat o cihazda büyük ihtimalle 2.2de kalacak.en iyi ihtimal 2.3 yükseltecekler.ama ilerisi yok.sgs 2 icin 6 ay sonra android ice cream sandwich güncellemesi alacaksın.güncelleme android telefonlarda bence en önemli şey ve bu yönden lg ye
2.3 çıkış tarihleri bile duyuruldu, sanırım biraz geriden takip ediyorsun...
-
+1 -
3d al bak keyfine her açıdan tokatlar -
2 sene sonrada sgs 2 ye guncelleme gelmez ıce creamle de kalır :) bu bole gıder dururu sanırım benm aklımdada 3d var hemde şık telefonfıyatıda sgs 2 den ucuz .. -
Teknolojiye ayak uydur -
quote:
Orijinalden alıntı: y n s c n
Teknolojiye ayak uydur
cok zor para yetısmez -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: y n s c n
Teknolojiye ayak uydur
cok zor para yetısmez
Tabiki çok zor, o yüzden fırsatın varsa en iyisini almak daha mantıklıdır her zaman için -
quote:
Orijinalden alıntı: SarımsaklıMilkShake
quote:
http://www.gsmarena.com/gingerbread_is_coming_on_lg_optimus_2x_3d_and_black_in_november-news-3334.php
-
2.3 de gelıyormus :) -
Optimus 3d kullanıyorum ve sgs2 ile cihazımı asla değişmem.3d oyun-foto-video başka bişey.Kötü yanı teli gösterdiğim herkes en az 10 dk telefonu bana vermiyor
Yine de kişilerin beklentilerine göre tercihleri değişebilir. -
quote:
2.3 de gelıyormus :)
geliyor tabi arkadaşım. bilmeden ezbere yorum yapanlara bakma sen. buradaki kimse memnun kalmadığı veya gerçekten işine yaramayacak birşeyi tavsiye etmez. ben optimus black'i almayı düşündüğüm zaman buradaki arkadaşlardan yardım aldım ve sağ olsunlar yanıltmadılar beni. araştırmadan yorum yapan insanlara aldanma sen. -
quote:
Orijinalden alıntı: Türkmenli
Optimus 3d kullanıyorum ve sgs2 ile cihazımı asla değişmem.3d oyun-foto-video başka bişey.Kötü yanı teli gösterdiğim herkes en az 10 dk telefonu bana vermiyor
Yine de kişilerin beklentilerine göre tercihleri değişebilir.
Ortamda şeklimiz oluyor diyosun -
Fazlasıyla
Benzer içerikler
- honor magic 7 pro alınır mı
- global telefon ne demek
- poco x7 pro pubg kaç fps
- pttavm güvenilir mi
- internetten telefon alınır mı
- telegram video izleme
- periscope canlı yayın
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X