Şimdi Ara

Samsung s10 plus 4900 tl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
7.191
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hb dusurunce düşürdüler sabaha kalmaz gibi, amazondan alınca 300 iade yok mu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alacaklar gidip bi canlı görüp avuçlasın bence. özellikle iphone'dan geçecekler. bi kere en boy oranı çok kötü. 6+ kullanıcısıydım acayip rahatsız ediyor beni bu. bunun yanında elde verdiği kalite hissi diğer telefonlara göre iyi ama 6+ daha kaliteli duruyor. mat-nikelaj metal farkından galiba. iphone kaç defa düştü yere bişey olmadı ama bu düşerse sanki ekran patlayacak gibi. ekranın orta yerinde 2 tane kamera gözü var ve çok itici bu. kes kamera altından başlat ne olacakki. hız ve güç iyi ama bazen ekran donuyor ve ısınıyor telefon. bu belki programdan kaynaklı olabilir ama aynı programlar iphone'da vardı sorun yoktu. kısacası biri dese amma tatava yaptın 4800e ver gözüm kapalı al derim.

• 11.11 de n11den 4600'e alıp iade ettim. Sd'lı telefondan sonra exynos işlemcinin problemleri canımı sıktı. Anlık takılmalar, ısınmalar ve gece yüksek sarj düşmeleri yaşadım. Ama telefonun ekranı gerçekten çok güzel ona diyecek bir şey yok.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.