Şimdi Ara

SAMSUNG RT62 KAMT ALDIK İZLENİMLERİMİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
14.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar nişanlım ile evlilik öncesi evimizde ki elektronik eşya kısmını yavaş yavaş düğün tarihine kadar tamamlamaya karar verdiğimiz için uzun arayışlar ve kararsızlıklar sonucunda ilk tercihimiz olan ve DH forumunda da özellikle birçok arkadaşımızın tavsiyesi olan Sharp SJ-PT69R-HS modelini düşünüyorduk ama evin mutfağındaki tezgah kısmında 80cm'lik alan maalesef bizim bu hevesimizi yarıda bıraktı.Yeni evlenen arkadaşımız ise tercihini Bosch'tan yana kullandı ama ne zaman evlerine gitsek dolap tak tuk sesler eşliğinde normal çalışma modu dahil çok ses çıkarmakta ve bu sesi ilk başlarda biz garipsemiştik.
    Teknosa mağazalarında herzaman gördüğümüz Samsung beyaz eşya grubunun RT 62 KAMT modeli dikkatimi çekti, mağaza içinde benim yakından incelediğim dolap oldukça hoş ve kullanışlı duruyordu.iş çıkışı nişanlım ile tekrar incelediğimiz ve Samsung beyaz eşya grubunun Satış müdürü ile bulunduğum ilde ki teknik servisi ile görüşmelerimizin sonucunda bu modeli tercih ettik.Özellikle Samsung'u bilmeyenler için söylüyorum Kore malı ama maliyet hesapları nedeni ile parça montajlarının Çin'de yapıldığını belirttiler servisin yorumu ise eğer tercih edecekseniz su pınarlı modeli tercih etmeniz sizin kulllanım rahatlığı ve dolabın sık açılıp kapanmaması için cok fonksiyonel olacağı ayrıca daha şimdiye kadar müşterilerimizin hiçbirinde bir şikayet ve arıza bildirim almadıklarıydı parça maliyet hesabı bakımından da yerli firmaların parça fiyatlarıyla kıyaslandığında %10-15'lik bir fark çıkardığıydı.

Samsung RT62 KAMT ilk olarak mat gümüş renginde ve kesinlikle metal tarzında bir inox yüzeye sahip kesinlikle değil çünkü ankastre setimiz metal yüzeyli inox olduğundan parlatıcı ile devamlı silmek zorunda kalıyoruz.Bu bakımdan dış yüzeyi oldukça hoş ve parmak izi lekesi kesinlikle tutmuyor.Dolabın arka kısmı komple kapalı acıkta bulunan herhangi bir bölümü yok.Anneme Vestel buzdolabı aldığımızda hala arkadasında ki metal ızgaraları ile motorunu görünce Samsung bu bakımdan bizi çok şaşırttı.Brüt 495 litre net olarak 492 litre ic hacime sahip bir dolap 132litre dondurucu bölümü mevcut iç kısmında 360 litrelik bir hacime sahip.İç kısımında kesinlikle şu meşhur dolap kokusunu burnunuz alamaz çok garip geldi bize dolabın kokusunun olmaması nedense neyse iç kısımda üç adet cam raf mevcut en alt kısımda ise sebze ve balık saklama için tricool zone dedikleri dolabın hava akım ayarlı göz ve en alt kısımda ise orta kısımı bölünebilir sebzelik bölümü mevcut kapılar da 3 adet kapı rafı var orta raf yine ayarlı bölünebilir şekilde üst kısımdaki rafta su pınarının tankı bulunmakta tank kapasitesi 2,5 litre ilk kullanımda 2-3 bardak kullanımdan sonra içilebilir olduğunu belirtiliyor.Dolabın iç kısmı silver nano bakteriyel kaplamaya sahip ayrıca cool curtain denilen bir sisteme sahip bu özelliği sayesinde soğuk hava dolab içindeki üst kısmındaki havalandırma ve yan kısımlarda bulunan kanallardan dağıtım olmakta aydınlatma sistemi de dolabın tavan kısımında tamamen her nokta görülebilecek şekilde yapılmakta aynı sistem dondurucu içinde geçerli ayrıca super frizer modu ile 2,5 saatlik süreli çalışma sistemi hızlı dondurma yapabiliyormuş.Dolap kapağında bulunan digital ekran üzerinden bu işlemlerin ve diğer işlemler yapılabilmekte tatil moduda bulunan dolap bu moda alındığında sadece dondurucu kısmını çalıştırabilme özelliğine sahip.Servis montajında sonra dondurucu -18 dereceye dolap kısmı 4 dereceye ayarlanarak bırakıldı ve yaklaşık olarak 1saatlik zaman dilimi içerisinde dolap ayarlanan sıcaklıklara ulaşmıştı.Çalışma sesi açısından kesinlikle çok fazla çıkan bir sesi yok hatta bazen sesi eğer eviniz işlek bir cadde üzerinde ise kulağınızı dayayarak çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirsiniz buz kırma sesi bakımından kesinlikle ve çalışma sesi bakımından da ses yok arkadaşlar
    Sonuç olarak eğer yer konusunda sorunu olan arkadaşlar varsa bence artık klişeleşmiş markalar değilde özellikle Bosch ve Siemens gibi bu markalara dünyanın parasını yatırıp sonrada memnun olmayarak pişman olmaktansa Sharp veya Samsung gibi markaları değerlendirmeleri
    Fiyat bakımından çok uygun bir fiyata aldık eğer almak isteyen arkadaşlar varsa lütfen bana ulaşşın İstanbul'dan ambar ile Edirne'ye nakli bir gün sürdü arkadaşlar ve ambarlar çok uygun fiyata nakliye yapmaktalar değerlendirmek size kalmış resimleri en kısa zamanda çekip yüklemesini yapacağım.

http://www.samsung.com/tr/consumer/home-appliances/refrigerater/top-mounted/RT62KAMT1/ANU/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=features

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenelupin -- 24 Nisan 2010; 20:43:49 >

• Arkadaşlar fotograflar Sony ericsson W810i ile çekildiğinden dolayı biraz zayıf çıktı ama yakın zamanda profesyonel bir makina ile çekilmiş resimleri yüklemiş olurum

• Öncelikle hayırlı olsun...

Sanırım bende aydınlık yerleri sevdiğimden ve bahçeli ev düşüm olduğundan buzdolabıda yerine çok yakıştırdım...

Su Sebilinin temizliğine biraz dikkat etmeniz ve sık sık ilgilenmenizi tavsiye ederim...

Umarım uzun yıllar sorunsuzca ve güle güle kullanırsınız...
  • Hayırlı olsun.

İnceleme için de teşekkürler.Almayı düşünen arkadaşlar için güzel bir bilgi..

Hem düğün hem buzdolabınız hayırlı olsun..
  • Sevgili Tuna ve Metin arkadaşlarım güzel dilekleriniz ve tebrikleriniz için çok teşekkürler ikinize de arkadaşlar Tuna dostum gönül ister ki güzel bahceli kamelyalı cıvıl cıvıl bir ev ama maalesef görüntülerde ki bizim sitenin ön bahçe düzenlemesi olan yer yani bir site birinci kat olmasından dolayı hem mutfağında ray kapı olması daha aydınlık ve ferah bir ortam sunuyor. Sebil konusunda uyarını dikkate alacağım merak etme benim niyetim esasında içine şöyle bir büyük rakıyı boca etmek ama içişleri bakanlığı onay vermiyor :))
    görüşmek üzere sağlıcakla kalın kendinize ve ailenize çok iyi bakın dostlar
  • Atakan Bey sebil fikrinizi çok tuttum, inanın hiç aklıma gelmemişti ve neden sebilsiz model aldım diye hayıflandım... Ama daha steril olması anlamında benim aklımda Vodka var

Yinede mutfak çok güzel... Daha iyisi, bahçeli evler villalarımızda olur umarım

İyi dilekleriniz için teşekkürler...
  • Hayırlı uğurlu olsun arsenelupin, iyi günlerde depe depe kullan
    Bu samsung'un hacmi baya büyükmüş bea 620 lt
    Ben sharp almakta halen kararlıyım fakat yukardaki Tuna arkadaşımın Sebil olayına değininceye kadar.
    Buzdolabında sebil o kadar gereklimi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung RT59EBPN ve RT59EMSW
    14 yıl önce açıldı
    LG GN-M602YSX Buzdolabı
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Byi arkadaşım teşekkür ederim inşallah sizinde gönlünüze göre istediğiniz eşyaları almak kısmet olur.Samsung buzdolabının hacmi arkadaşım 495litre net hacmi 492litre yani Sharp marka buzdolabından sadece 60litre ufak teknik özelllikler olarak yakın sayılır.Burada yinede karar sizin biz yer durumundan dolayı vazgeçtik maalesef mutfak tezgahına uyduramadık bir türlü kırdırmak ve tekrardan yaptırmak zor olacağı için Samsung tercihimiz oldu.
    İknici olarak su pınarlı modeli açıkcası hem servis hemde satış müdürü tarafından tavsiye edildi bize neden derseniz eğer kullanımına ve temizliğine dikkat ederseniz o da açıkcası uzun süreli su kalma durumu imkansız olduğundan bizim tercihimiz bu model oldu kullanım açısından yukarı da açıkladığımız gibi dolap kapağının sık acılıp kapanması hem motorun devreye sık girmesi soğutma için daha fazla çalışma gaz tüketimi hemde enerji sarfiyatı bakımından artı yaz günlerinin şöyle buz gibi soğutulmuş rakısı gibi olmayacağından tabi ki su pınarlı dedik eee nede olsa bir Trakyalı olarak akşamları bir iki tek atmadan olmuyor yani arkadaşlar tercih size kalmış burada biz açıkcası gönül rahatlığı ile tavsiye ederiz sizlere...

• Ben başka bir modelle karıştırdım o zmn :S
  • aynı dolabı ben 2 yıldır kullanıyorum cok memnunum su sebili çok iyi oluyor yaz günleri yerinden komple cıkartılıp temizlene biliyor ayrıca sıcak günlerde dolabın kapağını açıp kapatmak zorunda kalınmıyor.ben ozamanlar peşin 1650 ye falan almıştım diye hatırlıyorum sebilsiz versiyonu 200-300 daha ucuzduk
  • http://www.resimupload.com/ds516061522_dsc00243.html

http://www.resimupload.com/ds395377483_dsc00246.html

http://www.resimupload.com/ds707680886_dsc00247.html

http://www.resimupload.com/ds290435886_dsc00248.html

yeni resimler yüklenmiştir umarım sizlere karar vermenizde yardımcı olabilir arkadaşlar.. linklerde ki sorun düzeltilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenelupin -- 5 Mayıs 2010; 17:55:16 >

• Resim linkleri hata veriyor Arsen!!!
  • byi linkler düzeltildi arkadaşım kusura bakmayın tenik sorunlardan dolayı kısa bir süre ara verdik yayına :)
  • sebil saglıklı olmadıgından sebılsızı alabılırım,bendede 77cm lık yer var.yani 73 cmlık dolap rahat yerleşır.sebılsız kaç paradır acaba.sız ne kadara aldınız.
  • Günaydın Ali İstanbul Sirkeci de Liman day.tüketim mall. isminde bir mağazadan aldım.ilgili arkadaşın ismi Münir bey çok babacan biridir. Edirne'den ismimi verip sizi bu arkadaş tavsiye etti dersen sana fiyat ve diğer konularda çok yardımcı olacağına inanıyorum.Ben aldığımda dolap nakliye dahil bana 1.450 TL'ye geldi İstanbul içi belki daha farklı olur.
  • ÖNCELİKLE GÜLE GÜLE KULLANIN ÜRÜNÜNÜZÜ.

BİZİM DE YAZIN DÜĞÜNÜMÜZ VAR VE BEYAZ EŞYA KONUSUNDA ÇOK ARAŞTIRMA YAPMADIK.BUZDOLABI OLARAK BOSCH YA DA SIEMENS DÜŞÜNÜYORDUK AMA İKİ MARKANIN ÜRÜNLERİNİN DE ÇOK GÜRÜLTÜLÜ OLDUĞUNU ÖĞRENDİK. BUZDOLABI OLARAK SAMSUNG DÜŞÜNÜYORUZ.İNŞALLAH İÇİMİZE SİNEN BİR MODEL BULABİLİRİZ YALNIZ SAMSUNG UN SERVİS İLGİSİNİN YETERSİZ OLDUĞUNU BİLİYORUZ.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.
  • Selcen kardeşim bence iyi bir araştırma yap önyargılı olma bize gelen servis çok ilgili ve alakadar oldu.Özellikle bu modeli servis yetkilisi arkadaş sağolsun tavsiyede bulunarak aldık.Servis ağı bence yeterli düzeyde gelişmiş hemde çok ilgili ve alakadar oluyorlar ayrıca dürüst bir şekilde yedek parça fiyatları bakım ve onarım fiyatları konusunda olsun hemde arıza durumları konusunda oldukça aydınlatıcı bilgilerde bulundular.Zaten servis dolaplar konusunda arıza durumu yinede şans işi bu bir bakıma ama olsun diyorum tam garanti verdi bize bence paranızı boşuna her evde bulunan klasik markalara daha fazla vererek yatırmayın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ѕєℓ¢єη

ÖNCELİKLE GÜLE GÜLE KULLANIN ÜRÜNÜNÜZÜ.

BİZİM DE YAZIN DÜĞÜNÜMÜZ VAR VE BEYAZ EŞYA KONUSUNDA ÇOK ARAŞTIRMA YAPMADIK.BUZDOLABI OLARAK BOSCH YA DA SIEMENS DÜŞÜNÜYORDUK AMA İKİ MARKANIN ÜRÜNLERİNİN DE ÇOK GÜRÜLTÜLÜ OLDUĞUNU ÖĞRENDİK. BUZDOLABI OLARAK SAMSUNG DÜŞÜNÜYORUZ.İNŞALLAH İÇİMİZE SİNEN BİR MODEL BULABİLİRİZ YALNIZ SAMSUNG UN SERVİS İLGİSİNİN YETERSİZ OLDUĞUNU BİLİYORUZ.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.

Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali ortayı bulmaya bak, bende Sharp aldım

• Dolab oldukça sessiz gündüz özellikle çalışma sesini duyabilmeniz neredeyse imkansız gibi ancak kulağınızı dolaba dayamanız gerekiyor ki ancak o zaman calıştığını anlayabiliyorsunuz neyse gece ise özellikle bazı markalar gibi takur tukur gırıltılı sesli çalışma gibi bir durum kesinlikle yok en cok duyabileceğiniz ses o da ancak mutfağınıza girdiğinizde enjeksiyonlu motor gibi bir fısıltı şeklinde bir calışma sesi var
  • SAMSUNG RT62 KAMT buzdolabını uygun fiyata aldığınızı söylemişsiniz acaba nekadara ve nereden aldınız? Bende almayı düşünüyorum eğer gerçekten benim içinde uygun bir fiyatsa tabiki.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.