Şimdi Ara

Samsung Recovery Alanını Geri Getirin/Değiştirin TÜRKİYE'DE İLK (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
35
Favori
289.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam admin tool mu boot olmuyor windows 7/8 mi?
    Windows 7 Usb Dvd Download Tool ile yaparsanız sorun olmaz.
    Admin Tool içinde aynı programı kullanarak öncelikle flash diski windows kurulum usbsi olarak hazırlıyormuş gibi yapıp dosyaları kopyalama aşamasında iptal edin.daha sonra da içindeki dosyaları silip Admin Tool isosunun içindeki dosyaları flasha atın.
  • hocam ben bu windows7 usb download toolu indirdim kurdum choose file diyorum admin tool 4 ü seçiyorum not valid iso file diyor nedeni nedir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdussamet15

hocam ben bu windows7 usb download toolu indirdim kurdum choose file diyorum admin tool 4 ü seçiyorum not valid iso file diyor nedeni nedir acaba

yok hocam öyle değil. windows 7 iso dosyasını seçin.tamamlandıktan sonra usbnin içindeki dosyaları silip yerine admin tool isosunun içindeki dosyaları atın.
  • hocam windows 7.iso dosyası bende yokki nereden bulacağım ?
  • Windows 8 de olur.Başka yöntemlerde var ama en basiti olarak bunu yazmıştım.
    Buradaki gibi yapıp Windows 7 yerine Admin Tool'u da kullabilirsiniz.
    http://www.chip.com.tr/makale/windows-7-yi-usb-den-kurun_12496.html
    amaç flash diske boot özelliği verebilmek.
  • hocam uğraştırdım seni ama bana bu windows 7 usb dvd download tool daha kolay gibi geldi nereden bulacağım windows 7.iso yu yinede deniyeceğim senin yönetemini
  • Windows u Dvd den kuruyorsanız Ultraiso gibi programlarla dvdnin iso kalıbını alabilirsiniz.
    daha önce hiç windows 7 kurdunuz mu?
  • evet hocam daha önce windows 7 kurdum fakat en son kuruşumda recovery modunu sildim dalgındım bana bela oldu şimdi bilgisayarın driverleri yarım yamalak birisi var birisi yok birkez daha deniyeceğim
  • hocam bu işten anlıyorsan facebook üzerinden mesajlaşarak halledelim tabi müsayitseniz
  • Söyleyebileceğim tek şey...

TEŞEKKÜRLER!

Özellikle USB'den boot etmek çok uğraştırdı ama onu da çözünce güzel oldu. Buradaki anlatım ve yansımalar olmadan imkansızdı...
  • Hala takip eden var mı bilmiyorum ama gecenin köründe sıkıştım. Admin tool 6 bir sürü part açıyor hddde. 1gblık falan. Bunları nasıl silebiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kunter -- 26 Eylül 2013; 0:57:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

Hala takip eden var mı bilmiyorum ama gecenin köründe sıkıştım. Admin tool 6 bir sürü part açıyor hddde. 1gblık falan. Bunları nasıl silebiliriz?

hocam normalde boot,sistem,recovery ve depolama için bölüm oluşturması lazım.4 bölümden fazla varsa windows kurulumunda gereksiz bölümleri kaldırabilirsiniz.Ama o en başta belirttiğim 3 bölüme dokunmamanız lazım.Admin tool bölümleme yaparken de düzenleyip kaldırabiliyor olmanız lazım.
  • root kullanıcısına yanıt
     Samsung Recovery Alanını Geri Getirin/Değiştirin TÜRKİYE'DE İLK

Aynı bu resimdeki gibi oluyor

• @Kunter delete e basıp silinebilir ama bölümlere verdiği isimler gözükmüyor.büyük ihtimal baştaki 1 ve 2 silinebilir.çünkü önyükleme için 100mb[3] ayırır normalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

Samsung Recovery Alanını Geri Getirin/Değiştirin TÜRKİYE'DE İLK

Aynı bu resimdeki gibi oluyor

iyi de bunu admin tool otomatik oluşturuyor bu partlardan birini silersen blg çalışmaz.sistem dosyaları sistem kurtarma recovery için bu alanlar oluşturuluyor.
  • selam arkadaşlar hemen hemen bütün açıklamaları okudum. Benim söyle bir sıkıntım var samsung NP-300A5E laptop um var.Üzerinde win8 kurulu geldi. Ben ubuntu yüklemek istedim yanlışlıkla recovery bölümü uçtu ex4 ile formatladım. sonra ubuntu sorun cıkarınca bende tekrardan formatlayıp win7 kurdum.şimdi recovery tekrar geri kazanma sansım varmı. ve tekrardan win8 yükleye bilirmiyim.
  • zombizero Z kullanıcısına yanıt
    Selamlar, Bu konu başlığı altında anlatılanların %90'ı tam olarak sizin sorduğunuz sorudan kaynaklanan, recovery geri getirmelerini kapsıyor zaten. Yani bir şekilde (Linux yükleyerek veye yanlışlıkla silinmiş HDD'ler vs) silinmiş olan HDD bölümlerini en başta fabrikanın size verdiği duruma getirme durumunu anlatıyor. Sizin bilgisayarınız için özel olarak bilmiyorum ancak ilk sayfada anlatılanların sizin de işinize yaraması gerekiyor. Sabit diskinizdeki bilgileri alabiliyorsanız alınız.
  • dadasahmet D kullanıcısına yanıt
    O kadar partitionun gözükmesi bir yana 40gb bir part açıyor. Sona da 30 ben açıyorum. Büyük parta da 8 kurmak isteyince buraya windows kurulamaz diyor 8. Hadi diyelim ki kurduk o 40gb part ne işe yarar?

• Samsung NP700G7C pc'me SSD taktığım için recovery alanı silindi. @dadasahmet anlatımıyla ADMİN TOOL 6 ile usb boot yaparak recovery alanımı oluşturdum ve w8'i kurdum. Buraya kadar hiç bir sıkıntı yok.

şimdi kurulu sistemin yedeğini recovey kısmına yüklemem lazım fakat bunu yapamıyorum image işlemi çalışmıyor yani 17 son işlemi yapamadım. Anlatımda bir yanlışlık var galiba export image ve inport image da disk seçmemiz gerekiyor böyle birşey belirtilmemiş

16. Daha sonra Bilgisayarı yeniden başlatın.Başlama sırasında F4 tuşuna basıp recovery alanına girin. CTRL+ALT+F10 tuşlarına basın gelen password ekranına “secclx” yazısını girip tamam deyin.
    17. Gelen bölümde image yazan yere tıklayın.ilk önce export image ile varolan image alın.daha sonra inport image ile dışarı çıkardığınız imageyi recovery alanına yükleyin.
    18. Herhangi bir çökme gibi olumsuzluklarda recovery alanına f4 ile girip recovery seçeneği ile sistemimizi son hazırladığımız programların yüklü olduğu en temiz haline dödürüyoruz.

• bayramcetin kullanıcısına yanıt
    Orda bir eksiklik var gibi haklısınız ama üst kısımdaki anlatımdan hatırladığım kadarıyla her şeyi hazır olan sistemin yedeğini aldığınızda user1 ifadeli yedek dosyaları oluşuyor, siz bu yedek dosyalarının user1 kısımlarını init olarak değiştirdiğinizde o recovery kısmına aktarabileceğiniz dosya olarak seçebilir oluyordu. Konunun asıl uzmanı ben olmadığımdan bir şey diyemeyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.