Şimdi Ara

SAMSUNG R620 KULLANICILARI KULÜBÜ (3Dmark06 Skoru Eklendi) (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.481
Cevap
14
Favori
256.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: T.Sawada

Klavyenin altında sol köşede The Best Balanced Performance & Class Leading Quality yazan bi etiket varya annem onun üstündeki şeffaf koruyucu çıkarmış herhalde çok kötü olmuş onu söksem iz kalırmı?

Birazını kaldır dene istersen
  • evet dirt2 oyununu açamadım bile sürücüde güncel
    oyunda bir sorun olduğunu okumuştum ek birşeyler yüklemek gerekiyor sanırım bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: safranboy

evet dirt2 oyununu açamadım bile sürücüde güncel
    oyunda bir sorun olduğunu okumuştum ek birşeyler yüklemek gerekiyor sanırım bilgisi olan var mı?

Ben kurdum sorunsuz çalışıyor. Senin yukledigin oyunda soru olabilir cunku DİRT2 ati destekli bir oyun sorun cıkmaması gerek sürücün güncelse.
  • Arkadaşlar bir sorunum var, ben kapak kapatıldıgında bilgisayarın uyku moduna geçmesini istemiyorum ayarları da yaptım güç seceneklerinden ama yine de kapağı kapattıktan 15 dk sonra uyku moduna geçiyor.
  • Windows 7 64 bite geçen arkadaşlar.Uyumlu driverlar windows tarafından otomatik olarak yükleniyor mu yoksa format atmadan onları indirmem gerekir mi?Fn tuşlarının 64 bitte de çalışması için özel bir yükleme yapmam gerekli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sipiralli

Windows 7 64 bite geçen arkadaşlar.Uyumlu driverlar windows tarafından otomatik olarak yükleniyor mu yoksa format atmadan onları indirmem gerekir mi?Fn tuşlarının 64 bitte de çalışması için özel bir yükleme yapmam gerekli mi?

Driverleri kendisi tanıyor fakat software leri kendin kurman lazım. easy display easy batary ve easy speed i yüklehttp://www.samsung.com/uk/consumer/pc-peripherals/notebook-computers/r-series/NP-R620-FS03UK/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=support

• 19CARSIBJK03,teşekkürler.
  • arkadaşlar 4650 nin en son sürücüsünü nasıl yüklüyorduk sanırım masaüstü versiyonunu yüklüyorduk mobil versiyon güncellenmiyor diye..bunu nasıl yapıyorduk win7 kullanıyorum ben ati catalyst son sürüm indirdim sorunsuzca yükledi sonra aygıt yöneticisinden tarif edildiği şekilde sürücüyü gösterdim en son listeden 4650 seçecektim ama birden fazla 4650 var hangisini seçeceğim fark eder mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustist81 -- 15 Şubat 2010; 0:03:46 >
  • Win 7 ücretsiz yükseltmeyi nerden yapıcaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustist81

arkadaşlar 4650 nin en son sürücüsünü nasıl yüklüyorduk sanırım masaüstü versiyonunu yüklüyorduk mobil versiyon güncellenmiyor diye..bunu nasıl yapıyorduk win7 kullanıyorum ben ati catalyst son sürüm indirdim sorunsuzca yükledi sonra aygıt yöneticisinden tarif edildiği şekilde sürücüyü gösterdim en son listeden 4650 seçecektim ama birden fazla 4650 var hangisini seçeceğim fark eder mi

Farketmez herhangi birini seçin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kad1r

Win 7 ücretsiz yükseltmeyi nerden yapıcaz?

Samsung Türkiyede ücretsiz yükseltme olanağı tanımadı malesef.
  • Bilgisayarında parola kullanan arkadaşlar şifreyi girdikten ne kadar bi süre sonra açılıyor şimdi açarken rahatsız edici derecede uzun sürdüde
  • Arkadaşlar merhaba.
    Klübünüzü bir araştırma için incelemeye başladım. Uzun süredir kullanıcı olduğunu notebook hakkında sizlere bir kaç soru sormak istiyorum müsadenizle.

1- Ekran LED teknolojisine sahip. Bunun sizce artısı nelerdir. Ki sırf bu özelliği için almayı düşünüyorum.
    2- Ekran kartı kaç GB. Her yerde farklı bilgiler alıyorum
    3-http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VGN-NS21Z-S-4-GB-NOTEBOOK,7949.html#urun_detay_div
    bu cihaz ile r 620 arasında kaldım. Siz hangisini tavsiye edersiniz.

Sorularıma kısa sürede yanıt alabilirim umarım. Zira en kısa sürede alacam notebooku. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. İyi forumlar diliyorum...

• T.Sawada benim bilgisayar 45 snde tamamen kendine geliyor.Bende kaspersky int security kurulu bu yüzden benimki normal heralde.
    Zinarturgut karşılaştırdığın bilgisayarların fiyatları baya bi farklı bu yüzden tabi ki samsung daha iyi.Ekran kartı da paylaşımsız 1024 mb.
  • quote:

1- Ekran LED teknolojisine sahip. Bunun sizce artısı nelerdir. Ki sırf bu özelliği için almayı düşünüyorum.

Ekran LED değil...En azından Türkiye'deki...

Amerika sitesinde Ekranın LED aydınlatmalı olduğundan bahsediliyor ancak Türkiye 'deki LCD Panel kodu SEC304C yani ;

• Marka: Samsung
    • Parça Numarası LTN160AT01-A01 veya LTN160AT01-A02
    • Ebat 16"
    • Çözünürlük WXGA HD (1366 x 768)
    • Aydınlatma Tekniği 1 CCFL = Tek Fluoresan Lambadır.
    • Yüzey Parlak
    • Kare Oranı Geniş Ekran
    • Parlaklık 220 cd/m²

Ancak LED aydınlatmalı bir ekran olmasada gayet iyi bir LCD ekran olduğundan bahsediliyor nette.

• Arkadaşlar dirt 2 yi oynarken takılıyor demiştim ATİ HD 4650 oyun derneği görüntüleri kısmında yazanlara göz attım bizlere çok yardımcı olan ''Peerles'' arkadaşımızın önerdiği aşağıdaki uygulamayı yaptıktan sonra tek takılma yaşamadım tavsiye ederim bu arada Ekran kartını güncellemeyi unutmayın ...
    quote:

Orijinalden alıntı: Peerless_1

öncelikle altta yazacağım yöntemi deneyin büyük ihtimal düzelecektir sonra da isterseniz kartı güncellersiniz

http://www.speedyshare.com/files/20015787/WORKERMAP.coldeki.kutup.ayisi.rar

bu dosyayı indirin, içindekini

C:\Program Files\Codemasters\DiRT2\system

dizinine bırakın sorun çözülüyor.

Gelelim kartı güncellemeye:http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx sayfasında "ATI Radeon™ Video Card Drivers" kısmını seçiyoruz ve ardından "Full Catalyst Software Suite (Recommended)" bölümünden işletim sistemimize uygun driverı indiriyoruz.Son olarak da yukarıdaki yöntem ile yüklüyoruz.Adımları dikkatle yaparsanız sorunsuz yüklenecektir

edit:imla

• Arkadaşlar bu arada 64 bit win7 puanları şu şekilde.

Bence bayağı iyi bir puan çünkü 2100 lira olupta çok şakşak yapılan 280BD den fazla
  • arkadaşlar ben alalı 1.5 ay oldu. o zamanlar sormuştum batarya kullanımını nasıl yapayım diye.sürekli takmazsam arada bir kullanırsam daha iyi olacağı görüşünü almıştım.
    ben de haftada 1-2 kez tam olarak bitirip şarj ediyorum.fakat bugün bataryayı takıp baktığımda %100 şarj ve güç tasarrufu modunda 1saat 24 dakika gibi bir süre gösterdi.ilk aldığımda 3 saat göstermekteydi.bunun sebebi ne olabilir? bu bir sorunun olduğuna işaret midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shooter13

arkadaşlar ben alalı 1.5 ay oldu. o zamanlar sormuştum batarya kullanımını nasıl yapayım diye.sürekli takmazsam arada bir kullanırsam daha iyi olacağı görüşünü almıştım.
    ben de haftada 1-2 kez tam olarak bitirip şarj ediyorum.fakat bugün bataryayı takıp baktığımda %100 şarj ve güç tasarrufu modunda 1saat 24 dakika gibi bir süre gösterdi.ilk aldığımda 3 saat göstermekteydi.bunun sebebi ne olabilir? bu bir sorunun olduğuna işaret midir?

orda gösteren tam doğru olmuyor bende ilk aylarda 6 saat yazdığı bile oldukullanıp bakarsanız daha iyi anlarsınız ne kadar gidiyor

• 1 saat falan gidiyor hocam
  • 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.