Şimdi Ara

SAMSUNG R620 KULLANICILARI KULÜBÜ (3Dmark06 Skoru Eklendi) (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.481
Cevap
14
Favori
256.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Harici diskimi kaldır deyince şu hatayı alıyorum.Yukarıda yazdım açık olan programlarımı virüs taraması yaptım oda temiz neden kaynaklanıyordur çözümü varsa alayım.
  • 3-4 gündür bilgisayarla uğraşıyorum özellikle peerless_1'e paylaşımlarından dolayı çok teşekkür ederim.

Bilgisayardan genel anlamda çok memnunum ses kalitesi hariç herşeyi ideal, fiyatına oranla süper bile diyebilirim almayı düşünen arkadaşlara tavsiyemdir

windows7 64bit kurdum kurarken sorun yaşayan olursa fn tuşu çalışmaması vs gibi bana pm atabilir yardımcı olurum

ancak ati driver9.12 sanırım 64bitte guncellenemiyor ben çok uğraştım yapamadım yapabilen var mı???
  • Yaklaşık 5 saatlik topik okumasından sonra kararımı verdim ve cihazı aldım akşam elime ulaşıcak.
    1-2 güne bir çok oyun ve yazılımlarla ilgili testlerimi koyarım buraya. Tabiki bu ürünün artıları ve eksileri olucaktır teraziye koydum + yönleri daha ağır bastı hadi hayırlısı bakalım :)
  • Hayatında ki en doğru kararlarından birini verdiğine şüphen olmasın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp_oktay

3-4 gündür bilgisayarla uğraşıyorum özellikle peerless_1'e paylaşımlarından dolayı çok teşekkür ederim.

Bilgisayardan genel anlamda çok memnunum ses kalitesi hariç herşeyi ideal, fiyatına oranla süper bile diyebilirim almayı düşünen arkadaşlara tavsiyemdir

windows7 64bit kurdum kurarken sorun yaşayan olursa fn tuşu çalışmaması vs gibi bana pm atabilir yardımcı olurum

ancak ati driver9.12 sanırım 64bitte guncellenemiyor ben çok uğraştım yapamadım yapabilen var mı???

ne demek elimden geldiğince her zaman yardıma varımati 9.12 konusunda bilip denemediğim yol kalmadı ama yapamadımbir tek modlanmış olanlar var onu denemedim onu da tam bilgi sahibi olmadığım için deneyemedim.

• Arkadaşlar bilgisayarın ses tonlarından memnun değilim ayarlarından memnun olan biri resimlerini atabilirmi buraya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtslk -- 25 Ocak 2010; 20:13:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonball

Yaklaşık 5 saatlik topik okumasından sonra kararımı verdim ve cihazı aldım akşam elime ulaşıcak.
    1-2 güne bir çok oyun ve yazılımlarla ilgili testlerimi koyarım buraya. Tabiki bu ürünün artıları ve eksileri olucaktır teraziye koydum + yönleri daha ağır bastı hadi hayırlısı bakalım :)

Hayırlı olsun
  • win7 de programları çalıştırmada sorun yaşıyordum.bu yüzden xp ye çevirdim.herşey iyi güzel derken bizim birader extra bi tane wirelles programı kurmuş.şuan windows kurulan program çalıştığı için, diğer programda windows çalıştığı için öodeme bağlanmıyor.yani benim anladığım bu.programın driver ı da format olmadan kalkmıyo anladığım kadarıyla.yardımcı olursanız sevinirim. selamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomacco

Buda performans değeri bu nasıl uygun mu?

Benimki de aynı değerler fakat 64 bitte deneyince işlemci ve ram 6,2 oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19CARSIBJK03

quote:

o kadarcık fark varsa geçmeyelim yahu 64 bite nasılsa orjinali yok elimizde.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasson

win7 de programları çalıştırmada sorun yaşıyordum.bu yüzden xp ye çevirdim.herşey iyi güzel derken bizim birader extra bi tane wirelles programı kurmuş.şuan windows kurulan program çalıştığı için, diğer programda windows çalıştığı için öodeme bağlanmıyor.yani benim anladığım bu.programın driver ı da format olmadan kalkmıyo anladığım kadarıyla.yardımcı olursanız sevinirim. selamlar...

Win7 de hangi programları çalıştırmada sorun yaşadınız?
    Xp ye dönmeyin bence.Wirelles programı dedidiğiniz tam olarak nedir?
    r620 Kendi sürücüsü var onu kurun.Kuramıyorsanız format atıp win7 yi kullanın hem orjinal hemde performan açısından daha verimli olur bence.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 19CARSIBJK03

quote:

o kadarcık fark varsa geçmeyelim yahu 64 bite nasılsa orjinali yok elimizde.

Ya bu puanlamaya bence takılıp kalmamak lazım, 64 bit kurunca 1 gb ram daha fazla kullanılıyor fark sadece bu

• quote:

Orijinalden alıntı: hasson

win7 de programları çalıştırmada sorun yaşıyordum.bu yüzden xp ye çevirdim.herşey iyi güzel derken bizim birader extra bi tane wirelles programı kurmuş.şuan windows kurulan program çalıştığı için, diğer programda windows çalıştığı için öodeme bağlanmıyor.yani benim anladığım bu.programın driver ı da format olmadan kalkmıyo anladığım kadarıyla.yardımcı olursanız sevinirim. selamlar...

Bencede windows 7 xp den daha performanslı ayrıca xp de çalışan programların çogu windows 7 de çalışıyor. Çalışmayan programları uyumluluk modunda yönetici olarak çalıştırırsanız programların çogunu çalıştıracagınızı sanrıyorum. Tabi zevk ve karar sizin
    Sorunuza gelince açık söylemek gerekirse yazdıgınızdan pek bişey anlaşılmıyor. Bayagı eksik bir cümle olmuş. ama kurdugunuz programı windows kullandıgı için kaldıramıyorsunuz sanırım. Bilgisayarı güvenli kipte çalıştırarak kaldırmayı deneyin o da olmassa görev yöneticisini çalıştırın oradan işlemlere bakın kurdugunuz programın işlemini sonlandırın sonra kaldırmayı deneyin. o da olmadı Aygıt yöneticisinden dediginiz programın sürücüsünü kaldırın. veya bir ünistal programı kullanarak geride hiç iz bırakmadan kaldırmayı deneyin. Yani format atmadanda çözüm bulabilirsiniz

• 620!im dün gece soğukta 30 dk beklememe değecek bir şekilde elime ulaştı :) hatta beklerken need for speed shift ve dirt 2 nin hayalini kurmam biraz olsada ayaklarımı ısıttı :)

gelir gelmez sarj marj dinlemeden recovery işlemlerini yaptıktan sonra oyunları bir bir yüklemeye başladım need for speed performansı gayet iyi dirt 2 ye zaman kalmadı baktım saat gece 1 :)

merak ettiğiniz oyunlar varsa yazın haftasonuna kadar hepsini denim ufak ufak

Kişisel görüşüm zorlanacağı hiç bir oyun yok gibi denedikçe resimleriyle fps ile atıcam bu topiğe .

He bu arada servisinden sikayetçi olmuş bazı arkadaşlar benim için sorun yok servis bana gelsin ;)
    Ülkemizde malesef doğru düzgün servis sayısı bir elin parmağı kadar filandır hadi bilemedin iki el :)

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonball -- 26 Ocak 2010; 8:41:39 >
  • quote:

Yaklaşık 5 saatlik topik okumasından sonra kararımı verdim ve cihazı aldım akşam elime ulaşıcak.

hayırLı oLsun kardes
  • şuan bu bilgisayar en ucuz nerede var ?
  • en son pcdepoda ucuzdu... ya arkadaşlar r620 nin js01 mi yoksa js03 modelini mi önerirsiniz aradaki fiyat farkına degermi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamese

en son pcdepoda ucuzdu... ya arkadaşlar r620 nin js01 mi yoksa js03 modelini mi önerirsiniz aradaki fiyat farkına degermi ?

önceki 3-4 sayfa içinde bu konuda yazılar yazdık bakabilirsin
  • quote:

620!im dün gece soğukta 30 dk beklememe değecek bir şekilde elime ulaştı :) hatta beklerken need for speed shift ve dirt 2 nin hayalini kurmam biraz olsada ayaklarımı ısıttı :)

gelir gelmez sarj marj dinlemeden recovery işlemlerini yaptıktan sonra oyunları bir bir yüklemeye başladım need for speed performansı gayet iyi dirt 2 ye zaman kalmadı baktım saat gece 1 :)

merak ettiğiniz oyunlar varsa yazın haftasonuna kadar hepsini denim ufak ufak

Kişisel görüşüm zorlanacağı hiç bir oyun yok gibi denedikçe resimleriyle fps ile atıcam bu topiğe .

He bu arada servisinden sikayetçi olmuş bazı arkadaşlar benim için sorun yok servis bana gelsin ;)
    Ülkemizde malesef doğru düzgün servis sayısı bir elin parmağı kadar filandır hadi bilemedin iki el :)

Saygılar

Hayırlı olsun, oyunlarda sorun çıkartmaz merak etme

• dün itibari ile bende r620 kullanıcısıyım.. windows 7 puanlamasında bende sabit disk aktarım hızı 5.8 çıktı ama o sırada bişiler kurcalıyordum onun etkisimi oldu acaba? 64 bit puanlamada pek fark yaratmammış ama genel olarak nasıl hızlanma varmı?
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.