Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Samsung R620 ( Core 2 P8700, 120GB SSD, 4GB Ram)
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
Vay vay vay forumda Samsung R620 kullanıcıları olarak konumuz vardı zamanında ne överdik bu cihazı ne sohbetler olurdu yanlış hatırlamıyorsam sizede alt kasayı ben satmıştım . Cihazın hala çalıştığını görmek beni ayrı mutlu etti. Makinanın anakartı tamir gördü mü hiç kronik çip seti arızası yada nektokin arızası oldu mu sizde de durumu nedir şuan. Benim cihazımda çalışıyor anakart çip seti yanmıştı İstanbulda birine yaptırdım 1 Gb Hd 4650 yi sökerek yerine modlu bios lu 512 Mb Ddr3 Ramli Hd 5470 takıldı canavar gibi çalışıyor sorunu kökten çözdük inşAllah makinayı geçen sene ayağa kaldırdım Ssd takarak şuan günlük her işimi yapıyorum hala maç izliyoruz film dizi izliyoruz eskinin oynamadığım güzel oyunlarını oynuyorum işten güçten çocuktan fırsat buldukça :) Herhalde bu makinayı en uzun süre kullanan ben olmuşumdur bu forumda :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 25 Ekim 2023; 2:5:52 > -
@Renovatio90 Aynen hocam kasayı sizden almıştım. Ana konu bendeydi sürekli güncelleme yapar rehber paylaşır sohbet ederdik eğlenceli zamanlardı, sürekli muhabbet yardımlaşma dönüyordu. Bende anakartı aliexpressden getirttim değiştirdim birkaç yıl önce bu seneye kadar kardeşim kullanıyordu ders çalışmak sosyal medya için felan. Anısı çok makinanın bizde ama belki birinin işini görür diye koydum ilana artık :)