Şimdi Ara

samsung r580 js01tr mi hp dv6-3045et mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hp nin ekran kartı daha iyi gibi duruyor klavye aydınlatması parmak izi okuyucusu gibi özellikleride var.samsung unda özellikleri iyi.hp daha çok ısınıyor deniliyor ama tam olarak bi fikrim yok ne önerirsiniz. ikisinden birini alacağım yine de size bir sorayım dedim (amacım oyun oynamak ve ağır mühendislik programları kullanmak )
    cevaplar için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atarlıyım -- 23 Temmuz 2010; 19:22:30 >

• up
  • aşagı yukarı aynı bilgisayarlar samsung r580 in inceleme sayfasında gt330m o kasa içinde oc ile nasıl uçuyor görebilirsin=)hp ye o kadar fazla para vermek düşündürücü olur ama tercih senin :D
  • hp çünkü ekran kartı arasında iki markanın dağlar kadar fark var hp'nin ekran kartı dx11 destekliyor samsung'un ekran kartı dx10... şekil ve tasarım olarak ve servis olarak hp'nin çok çok daha iyi bir firma olduğunu göze alırsak mantıklı olan hp
  • quote:

Orijinalden alıntı: boraedmit

hp çünkü ekran kartı arasında iki markanın dağlar kadar fark var hp'nin ekran kartı dx11 destekliyor samsung'un ekran kartı dx10... şekil ve tasarım olarak ve servis olarak hp'nin çok çok daha iyi bir firma olduğunu göze alırsak mantıklı olan hp

bende ekran kartını düşündüm.zaten oc yapmak gibi bir niyetimde yok.şarjıda samsung dan uzun gidiyormuş ama ısınma sorunu var mı kalan tek sorun bu sanırım
  • Hp tabikide
  • ben r520 kullandım 9 ay kadar bir süre 5 saate varan şarz süresi diyordu tanıtımda ama benimki 2 bucuk maksimum 3 saat gidiyordu pili genelde hepsi bu şekilde oluyor. ısınma olarak bir sorun yaşayan görmedim henuz. iki modelde henuz daha çok yeni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.