Şimdi Ara

SAMSUNG R580 İNCELEME / KULLANICILAR KULÜBÜ (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.656
Cevap
17
Favori
336.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • serseri_9_1 kullanıcısına yanıt
    Makine sata3 desteklemiyor ama sata3 ssd takabiliyorsunuz sonuçta sadece yarı hızlarında kullanma şansınız olur.Samsung 840 evo'yu tavsiye ederim
  • Bugün samsung evo serisini alacağım sanırım. Cevaplarınız için teşekkürler. Aklıma takılan bir şey daha var aslında. SSD ye işletim sistemi kurarken bazı ayarlardan bahsedildiğini gördüm. Bios ya da başka bir yerden ne gibi ayarlar yapmam gerekiyor.
  • serseri_9_1 kullanıcısına yanıt
    ben hiçbir ayar yapmadım. AHCI mode diye birşey var bios'ta o otomatik. standart olarak zaten otomatik.
  • Arkadaşlar bilgisayarın şarj giriş soketinin olduğu yerin resmini çekip buraya koyabilir misiniz ? Şarj soketini değiştircem yakın zamanda ve şarj yerinin dışında soketinin neresinin - + olduğunu gösteren sembol lazım..
  • 3.5-4 yıldır 01 modelini kullanıyorum. Sadece internet, torrent ve çeşitli programlar kullanıyorum. İnternet hızından memnunum fakat ablethon, photoshop, avid gibi programlar çok fazla kasıyor. Mevcut harddisk yerine SSD taksam sorun çözülür mü?

    Ayrıca pil 5-10 dakka belki dayanıyor artık, bu sene üniversiteye hazırlandığımdan çok önemli değil ama daha uzun süre kullanmayı düşünüyorum bu biligsayarı acaba pili değiştirebiliyor muyuz?
  • synchro kullanıcısına yanıt
    ssd alacaksan 120 gb al en az. ben ssd ile kullanıyorum ve de çok memnunum. çok hızlı gerçekten. pil konusuna gelince bunu googleden araştır ama zor bulunur eski model olduğu için.
  • benim kullandıgım bilgisayarın böyle bir sayfası olması beni şaşırrtı.
    2010 eylül ayından beri laptop u kullanıyorum.o zamanlar fiyatı 1800 lira idi.
    hem işte hem de evde yogun olarak kullandım.öncelikle çok saglam oldugunu belirteyim.
    2 kere batarya degiştirdim. kötü kullanımdan dolayıadaptör girişi bozuldu. degiştirdim sorunsuz şuanda
    benim sıkıntım sol hopörlorün patlaması ve ekranda darbe almamasına ragmen yıllarca ufak ufak büyüyen yeşil siyah lekeler
    sizce bunları degiştirip kullanmaya devam mı edeyim.
    şuan nekar eder sizce fiyatı.
    hopörlor ve ekran fiyatı nedir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gravis

    Arkadaşlar bilgisayarın şarj giriş soketinin olduğu yerin resmini çekip buraya koyabilir misiniz ? Şarj soketini değiştircem yakın zamanda ve şarj yerinin dışında soketinin neresinin - + olduğunu gösteren sembol lazım..


    Samsung Yetkili servisini aradım. Şarj soketi değişim işleminin 50 liraya yapıldığını, ancak bu işleme ek olarak ayrı inceleme gerçekleştirdiklerini söylediler. Yani duruma göre daha fazla fiyat çekebiliyorlar da. Bende yerel bir tanıdık bilgisayarcıya 40 kağıda yaptırdım. Sıkıntısız kullanıyorum. Bu arada kendi soruma kendim cevap vereyim, şarj soketinin dışı (-), içerisi (+) kutup.

    Batarya olayına gelince kendi görüşüm orjinal olmayan parçaların kullanılmaması, yetkili servisleri arayarak orjinal parçaların fiyatını sorun derim. Şarj kablosu için 110-120 lira demişlerdi, bataryayı siz düşünün :/

    SSD konusu; daha geri sayfalarda dediğim gibi tahmin ettiğinizden çok daha fazla hız kazandırıyor. Almışken parayada biraz kıyın, "Zaten sata2 ile üstten sınırlı olacak hız amaaan" diyip geçmeyin, iops değeri yüksek okuma/yazma oranı 1'e en yakın olanı seçin derim. OCZ Vertex 4 kullanıyorum inanılmaz mutluyum.

    Ekran olayı; İstanbul Perpa vb. yerlerden ekran ayarlanabilir ama konvertör (sanırım ismi bu idi) sıkıntısı olur mu özenli yapılır mı bilemem, yetkili servis çok çılgın fiyatlar çıkartabilir.

    Docdrmami, hoparlör sorunu kolaylıkla halledilebilir, güvendiğiniz bir bilgisayarcıya götürürseniz sıkıntı çıkmaz, eğer el aşinalığınız varsa siz de değiştirebilirsiniz. Satma konusunda da ben olsam satmazdım çünkü 2.El bilgisayarlarda piyasa mezarcı dolu herkes anlaşmışcasına komik komik rakamlar teklif ediyor insan sinirlendiğiyle kalıyor.

    Herkese iyi yıllar

    @docdrmami
    @synchro




  • çok teşekkür ederim ekranı kendim degiştirebilirmiyim sence
     SAMSUNG R580 İNCELEME / KULLANICILAR KULÜBÜ
  • merhaba arkadaşlar... ben r580'ımı temmuz 2010'dan beri sıkıntısız bir şekilde kullanıyordum... ancak 2 ay önce bir sorun çıktı... oyun oynarken gpu aşırı ısınıyor 90 dereceleri görüyor ve bilgisayar kendini kapatıyor. şuan kış olduğu için pek sorun olmuyor ama yazın yine sorun olacak. bilgisayarı bu şekilde kullanmam sıkıntı yaratır mı? sizce sorun nedir ?
  • Carraciola kullanıcısına yanıt
    bir bilgisayarcıya götürüp ekran kartına termal macun sürdürün. büyük ihtimalle termal macunu bitmiş olmalı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: docdrmami


    çok teşekkür ederim ekranı kendim degiştirebilirmiyim sence
     SAMSUNG R580 İNCELEME / KULLANICILAR KULÜBÜ

    Yani açıkçası bu sizin elektronik el beceriniz ile ilgili, eğer sökme videolarını izleyip yapabilceğinize inanıyorsanız gerekli parçaları temin ettikten sonra deneyin derim. Ama ben olsam güvendiğim bir bilgisayarcıya yaptırırdım, çünkü ekran değiştirme işi çok daha hassas bir işlem.




  • Arkadaşlar ekran kartı için yeni sürücü çıkmış, haberiniz olsun.

    Nvidia türkiye sitesinde henüz yok ama. Ben ingiltereden indirdim.


    Versiyon: 332.21 - WHQL
    Tip: Grafik Sürücüsü
    Sürüm Tarihi: Tue Jan 07, 2014
    İşletim Sistemi: Windows 7 32-bit, Windows 8.1 32-bit, Windows 8 32-bit
    Dil: Turkish
    Dosya Boyutu: 199.5 MB
  • docdrmami kullanıcısına yanıt
    sana tavsiyem, bu tip işlerle daha önce uğraşmadıysan bilgisayarı güvendiğin bir bilgisayarcıya götür .
    benim bilgisayarımda 2 ay önce hoparlör değişmesinden için servise vermiştim geldiğinde birkaç hafta sıkıntısız kullandım. Okuldan eve geldikten sonra bilgisayarın kapağını açıktam power tuşuna bastım, bilgisayar çalıştı ama ekran gelmedi. birkaç denemeden sonra ne yaptıysam ekranı getiremedim. Ne olduğuna anlamam veremediğim için öylece bıraktım ve bilgisayarı işinin ehli bir bilgisayarcı bir arkadaşa götürdüm, bilgisayarı eline alıp bir kaç denemeden sonra bilgisayarın açıldığını ama ekranın görüntü vermediğini gördükten sonra bilgisayarı söktük. Ekran kab @docdrmami @docdrmami @docdrmami @docdrmami @docdrmami @docdrmami lo demetinin çipset üzerindeki jakın yerinden çıktığını gördük hasas bir şekilde tatktından sonra power tuşuna basıldıktan sonra ekranın yeniden geldiğine şahit oldum. Gördüğüm kadarıyla R580 ni dağıtıp toparlamak o kadar kolay değil...




  • hudini H kullanıcısına yanıt
    arkdadalar bende der 580 jso4tr kullanıcısıyım bu ekran kartı gıbı guncellemerli otomatik olarakmı oluyo yoksa kendımızmı ındırıp yuklemem
  • emregunes92 E kullanıcısına yanıt
    otomatik olarak olmuyor. siz indirip kuruyorsunuz.
  • karakabus_ K kullanıcısına yanıt
    arkdadalar bende der 580 jso4tr kullanıcısıyım bu ekran kartı gıbı guncellemerli otomatik olarakmı oluyo yoksa kendımızmı ındırıp yuklemem

    nerden indiriyorum yardımcı olabilirmisniz
  • benim makine cayır cayır yanıyor.ayrıca yeniden başlat dediğimde kapanıp kalıyor. benzer sorunlar yaşayan var mı?
  • emregunes92 E kullanıcısına yanıt
    aşağıdaki linke tıklayıp manuel aramada gereken yerleri doldurup ara dediğinizde buluyor.


    http://www.nvidia.com.tr/drivers
  • ekranı ev arkadaşım degiştirdi önce video izledik çok zor olmadı. 124 lira ya uygn ekranı bulabildim.şimdi speaker arıyorum. onuda degiştirince .2 yıl daha kullanırım diye düşünüyorum.zamanında iyi bilgisayar almışız
  • 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.