Şimdi Ara

SAMSUNG R580 İNCELEME / KULLANICILAR KULÜBÜ (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.656
Cevap
17
Favori
338.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bende r580 almayı düşünüyorum fakat nereyi arasam ellernde kalmadığını söylüyorlar.Ne yazıktırki bu günde birinden bir şey duydum r540 modelinin r580 den sonra çıktığını yani r540 ın samsungun en son çıkan lap top u olduğunu söyledi , sizce bu doğrumu ?
    onun dışında illa r580 mi almalıyım yoksa r540 alsamda pek bi performans farkı olurmu?
    r580 in ekran kartımı iyi , r540 ınmı ?

bu konularda beni aydınlatırsanız sevinirim. çok teşekkr ederim şmdiden...
  • arkadaşlar forum içi ara seçeneğini kullanarak aradım ama hiç bir sonuca ulaşamadı o yüzden sorumu bu şekilde soracağım..
    fn+yukarı/aşağı yön tuşlarıyla artırıp azaltığım ekran parlaklığı,artık o tuş kombinasyonlarıyla çalışmıyor.easy display manager gibi şeyleri silip denedim düzelmedi,onları tekrar yükledim yine düzelmedi.acaba sorunun nedenini ve çözümünü bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldberg88

arkadaşlar forum içi ara seçeneğini kullanarak aradım ama hiç bir sonuca ulaşamadı o yüzden sorumu bu şekilde soracağım..
    fn+yukarı/aşağı yön tuşlarıyla artırıp azaltığım ekran parlaklığı,artık o tuş kombinasyonlarıyla çalışmıyor.easy display manager gibi şeyleri silip denedim düzelmedi,onları tekrar yükledim yine düzelmedi.acaba sorunun nedenini ve çözümünü bilen var mı?

Dostum aynı sorun benimde başıma geldi sadece ekran parlaklığı değil fn tuşu işlevini kayvediyor gibi bişey oluyor yani F tuşları ile yaptığın kombinasyonlar yanıt vermiyor sadece sesi ayarlayabiliyordum ben fn ile. Bunun nedeni seninde dedğin gibi Easy Display Manager programı. Sorun ise programın otomatik olarak devreye geçmemesi yani başlattan programı bulup tıkladığında program aktif oluyor ve kombinasyonlar çalışıyor. Forumda biostan programın ayarlarını değiştirebileceğimi söylediler ama baktım bulamadım sen bulabilirsin belki. Ben Easy Display Manager programını görev çubuğuna sabitledim manuel olarak açıp kullandım bir süre :) ama sonradan Recovery yaptım düzeldi olay. Yani diyeceğim o ki sana şunu yaptığın için oluyor diyemem çünkü bende anlamadım neden. Ama recovery kesin çözüm onu söyleyebilirim. Kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: b.a.r.i.s

Arkadaşlar,

İki tane pet te önemli olmayan durum sadece benim bilgisayarda mı yoksa hepsinde mi var merak ediyorum.

1) F8, F9 ve 8 tuşları arasına basınca klavye 1-1.5 mm içeri göçüyor. Tuşlara direk basınca hissedilmiyor fakat aradaki döşemeye basınca görülüyor.

2) Daha önce hep masaüstü kullandığımdan adaptörlere yabancıyım, adaptör arkadaşımın dell laptopunun adaptörüne göre çok ısınıyor gibi görünüyor. Adaptörü tuttuğumda bayaa sıcak gibi, normal midir, sizde de var mı?

dediğin yere basınca benim klavye de çöküyor ama o sadece dış koruma gibi bir şey, tuşlarda sıkıntı yok , bişey olmaz.

adaptör ısınır , sen gene de kullanmadığın zamanlar fişi çek, kullanım ömrünü uzatmış olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: linoge

Arkadaşlar fn F8 fanımızın performansını ayarlıyor sanırım. Oyun oynarken speed modda mı kullanmalıyım laptopu ve bu speed mode laptopa bi zarar verir mi?
    Teşekkürler...

fn F8 fan hızını ayarlıyor galiba. ama bilgisayar şarjdayken pek de birşey farketmiyor. duyduğum kadarıyla da pilde kullanırken ve hard disk işlemleri yaparken, usb aktarımları falan yaparken speed moda alınca aktarım hızı artıyormuş. ben sürekli normal mode da , yüksek performansta kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olek1988

quote:

Orijinalden alıntı: b.a.r.i.s

Arkadaşlar,

İki tane pet te önemli olmayan durum sadece benim bilgisayarda mı yoksa hepsinde mi var merak ediyorum.

1) F8, F9 ve 8 tuşları arasına basınca klavye 1-1.5 mm içeri göçüyor. Tuşlara direk basınca hissedilmiyor fakat aradaki döşemeye basınca görülüyor.

2) Daha önce hep masaüstü kullandığımdan adaptörlere yabancıyım, adaptör arkadaşımın dell laptopunun adaptörüne göre çok ısınıyor gibi görünüyor. Adaptörü tuttuğumda bayaa sıcak gibi, normal midir, sizde de var mı?

dediğin yere basınca benim klavye de çöküyor ama o sadece dış koruma gibi bir şey, tuşlarda sıkıntı yok , bişey olmaz.

adaptör ısınır , sen gene de kullanmadığın zamanlar fişi çek, kullanım ömrünü uzatmış olursun.

Dediğin yere basılınca bende de çökme oluyor ama kimsenin gidip oraya basacağını orayı zorlayacağını sanmıyorum. Tuşlara normal şekilde basıldığında olumsuz bir durum oluşturmuyor. . Ben %80 şarj da batarya takılı kullanıyorum ısınmıyor pek . Zaten fişe takılı olduğunda batarya aktif olmuyor sanırım. .

• r580h 04 tr modeli kullanıyorum ve 3-4 gündür czz czz sesi var pcde biraz kasılınca.
    alalı 3 ay oldu hiç birsey yoktu 3-4 gündür neden böyle çözemedim çok memnundum sorun olmadı endişelendiryor yardım lütfen acilen
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackmamba01

r580h 04 tr modeli kullanıyorum ve 3-4 gündür czz czz sesi var pcde biraz kasılınca.
    alalı 3 ay oldu hiç birsey yoktu 3-4 gündür neden böyle çözemedim çok memnundum sorun olmadı endişelendiryor yardım lütfen acilen

ses fandan geliyosa fanın değişmesi lazım serviste değişilir yok eğer hoparlörden geliyorsa atheros vista driver kurun
  • arkadaslar selamlar ben r580-js02tr kullanıcısıyım, mayısın başından beri bu biligsayarı kullnmaktayım, ve bu aya kadar mükemmel çalıştı, ama bi sorunum var servise vermeden önce sizede danışmak istedim, ben online cod2 meraklısıyım, önceleri ne ısınma sorunu ne de fanımda ses vardı bu kadar, şimdi oyuna giriyorum işlemci ısısı giderek yükselmeye başlıyor 107 dereceye çıkıyor ve oyun 5 sn kasıyor ve sonra 2 dk aralıklarla tekrarlıyor kasmayı, recovery yaptım ilk aldıgım haline getirdim ama birşey değişmedi, servisi aradım bana bios güncelleyelim dedi önerileriniz bekliyorum.. bana özel mesaj atbilir ilgilenen arkadaslar, yardımlarınız için saolun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

arkadaslar selamlar ben r580-js02tr kullanıcısıyım, mayısın başından beri bu biligsayarı kullnmaktayım, ve bu aya kadar mükemmel çalıştı, ama bi sorunum var servise vermeden önce sizede danışmak istedim, ben online cod2 meraklısıyım, önceleri ne ısınma sorunu ne de fanımda ses vardı bu kadar, şimdi oyuna giriyorum işlemci ısısı giderek yükselmeye başlıyor 107 dereceye çıkıyor ve oyun 5 sn kasıyor ve sonra 2 dk aralıklarla tekrarlıyor kasmayı, recovery yaptım ilk aldıgım haline getirdim ama birşey değişmedi, servisi aradım bana bios güncelleyelim dedi önerileriniz bekliyorum.. bana özel mesaj atbilir ilgilenen arkadaslar, yardımlarınız için saolun..

fanda sorun olabilir hocam bu özellikle işlemci fanında
  • bence donanımsal bir sorun olmuştur. ya fanda bir bozukluk olmuştur ya da onu çalıştıran mekanizmada. programsal bir sorun olacağını düşünmüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kellecevat

quote:

r580h 04 tr modeli kullanıyorum ve 3-4 gündür czz czz sesi var pcde biraz kasılınca.

ses fandan geliyosa fanın değişmesi lazım serviste değişilir yok eğer hoparlörden geliyorsa atheros vista driver kurun

yaptım dediğinizi bigün kendine geldi olmadı şimdi tekrar başladı:/
  • fanı illaki servise gostermek gerekiyor degil mi? ama korkuyorum hp almıstım 40 gun serviste kaldı aynı sey olur mu acaba? bir de ısınınca a,s,q tuslarına basınca sol hoparlorde cız diye ses geliyor, bu da aşırı ısınmadan mıdır?
  • quote:

quote:

quote:

neyi yaptınız anlamadım? cızırtı nereden geliyordu?

• ben bilgisayara rescue yapacam ama bu bios ayarlarına nasıl girilir bi acıklasanız ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hoparlörden geliyor.bios indirdim atheros driver kurdum siteden indirerek 1 gün eski haline döndü dün tekrar cızırtı başladı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hoparlörden geliyor.bios indirdim atheros driver kurdum siteden indirerek 1 gün eski haline döndü dün tekrar cızırtı başladı

mümkünatı yok hocam. driver'ı nasıl kurdunuz acaba? inf dosyasını göstermeniz gerekir. indirdiğiniz rar dosyasından inf uzantılı olaı çıkarın ve disketi var diyerek gösterin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kellecevat -- 9 Aralık 2010; 1:09:32 >

• Arkadaşlar R580 JS04TR notebookumu satılığa çıkardım . .

edit::. http://forum.donanimhaber.com/m_44945287/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44945287

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esdegel06 -- 9 Aralık 2010; 14:49:13 >
  • benide ekle js04 kullanıyorum
  • yaaa bi sorunum var notebookdaşlar :)

js02-tr kullanıyorum. bazen müzik dinleyeyim diye bi müzik açıyorum ses çıkmıyor ama sağ alt taraftaki ses şeysine tıkladığımda dalgaları görebiliyorum Şekil 1-A 'da olduğu gibi :D yani müziği dinleyebilmem lazım ama ses çıkmıyor. ayrıca bu sorun bilgisayarı yeniden başlatınca çözülüyor bu olay 2inci defa başıma geldi ne yapmalıyım acaba arkadaşlar fikir alabilirmiyim?

• 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.