ARKADAŞLAR LAPTOPUM BOZULDUĞU İÇİN SATILIKTIR ( EKRAN KARTI TAMİR GÖRMEMİŞTİR ) CORE 2 DUO P7350 İŞLEMCİ 20 TL 2 GB KİNGSTON DDRAM 2 800 MHZ 30 TL İŞLEMCİ FANI + BAKIRLAR 20 TL KLAVYE 10 TL (SAĞDAKİ TUŞLAR ÇALIŞMIYOR TAMAMEN BENİM HATAM ) 160 GB HARDİSK 40 TL DVD WRİTER SATA 20 TL ARIZALI ANAKART 20 TL WİFİ KART 10 TL KOMPLE BOŞ KASA 30 TL MENTEŞELER 20 TL ŞARJ ALETİ 20 TL EKRAN KABLOSU 20 TL POWER JACK 20 TL 2 ADET USB PORT KABLOYLA TAKILAN 20 TL PC PARÇALARIYLA TAKAS OLABİLİR PCX EKRAN KARTI 128 BİT OLMALI EN AZ LD EKRANLA TAKAS OLABİLİR ŞEHİR DIŞI ÖNCE PARA HEMEN KARGO YAPABİLİRİM KAPIDA ÖDEME SANAL PAZARLA SATMIYORUM TERCİHİM ELDEN SATIŞTIR RESİM LAPTOPA AİTTİR ( LED PANEL YOKTUR ) Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün N11 75 e 10 TL İNDİRİM ÜCRETSİZ KUPONLAR - ÜCRETLİ KUPONLAR
Hocam bana resmini çektiğim parça lazım ekran çıtası. Kırıldı vida yerinden. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnverYigit -- 31 Ekim 2014; 14:50:09 >
quote:Orijinalden alıntı: EnverYigit Hocam bana resmini çektiğim parça lazım ekran çıtası. Kırıldı vida yerinden. SATILDI PARÇALAR ARKADAŞIM ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün N11 75 e 10 TL İNDİRİM ÜCRETSİZ KUPONLAR - ÜCRETLİ KUPONLAR