Şimdi Ara

Samsung R522 Kamera Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
9.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Samsung r522 fs03tr notebook kullanıyorum.Pc nin üzerindeki kamera çalışmıyor.Dün oldu bu olay daha önce düzgün çalışıyordu.Aygıt yöneticisinde görüntüleme aygıtları menusunde kamera gözüküyordu sonra kayboldu 1gün sonra tekrar gözükmeye başladı.Ama msn de ses ve görüntü kurulumu yaparken web kamerasına ulaşılamıyor hatası alıyorum.Bunun sebebi ne olabilir?

• basit bir cevap olacak ama driverini yeniden kurmayı deneyebilirsin.

güncel son versiyon driver
    vista Camera,BROADCOM (ver.343.2001.4001.13)

http://org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=tr&CttFileID=2406952&CDCttType=DR&ModelType=N&ModelName=NP-R522E&VPath=DR/200908/20090821182318906/Camera_343.2001.4001.13.zip

xp Camera,BROADCOM (ver.343.2001.4001.13)

http://org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=tr&CttFileID=2406963&CDCttType=DR&ModelType=N&ModelName=NP-R522E&VPath=DR/200908/20090821182318906/Camera343.2001.4001.13.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göktürk -- 24 Eylül 2009; 14:40:07 >

• Mesajda belirtmeyi unutmuşum.Driver kaldırıp tekrar kurdum bana mısın demiyor.Bir arkadaş laptopların genel problemi bu,bende de oldu sonra kendiliginden düzeldi dedi.Çok ilginç

quote:

Orijinalden alıntı: göktürk

basit bir cevap olacak ama driverini yeniden kurmayı deneyebilirsin.

güncel son versiyon driver
    vista Camera,BROADCOM (ver.343.2001.4001.13)

http://org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=tr&CttFileID=2406952&CDCttType=DR&ModelType=N&ModelName=NP-R522E&VPath=DR/200908/20090821182318906/Camera_343.2001.4001.13.zip

xp Camera,BROADCOM (ver.343.2001.4001.13)

http://org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=tr&CttFileID=2406963&CDCttType=DR&ModelType=N&ModelName=NP-R522E&VPath=DR/200908/20090821182318906/Camera343.2001.4001.13.zip

• aynı sorun bendede oldu nasıl yapabliriz bu nu yardımm:S
  • Arkadaşlar yok mu yardımcı olabilecek?Aygıt yöneticisinde namuga 1.3M webcam olarak gözüküyor ve yanında sarı ünlem var.Sürücüyü kaldırıp kuruyorum fakat ünlme düzelmiyor.Sürücü güncelle dedigimde zaten güncel diyor.Ne yapabilirm?
  • ??
  • benim tek problemim win7 kurulu gerçi vistadada aynısını yapıyordu webcam açınca adsl bağlantısı kesiliyor wirelles modemle ne yapacağımı bilemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg G2 Kamera Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sistem geri yükleme işe yaramıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinkcrow7

Sistem geri yükleme işe yaramıyor mu?

Hayır yaramıyor malesef
  • bende yeni aldım samsung r 522 p8700 işlemcili olandan arkadaslar bu kamera olayı benimde canımı sıktı nasıl halletcez...baska sorunları varmı bu makinanın bazıları ses de cızırtı filan geliyo diyo ama bana gore gayet iyi gibi...
  • http://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/229478-wlm-2009-0x8ac70004-0x8ac70202-0x8ac70013-hatalari-ve-cozumu.html.....alıntıdır

Daha önce bu mesajda konuyla ilgili geçici çözüm önerilerinde bulunmuştuk. Birkaç üyemizin de rapor ettiği gibi McAfee SiteAdvisor ile WLM 2009 arasında bir uyumsuzluk mevcut. SiteAdvisor'ı tamamen kaldırmak yerine yeni sürümü çıkana kadar şu çözüm önerisini uygulayabilirsiniz:

1) Aşağıdaki klasöre gidin:

Windows XP/2000/Vista (32-bit): C:\Program Files\McAfee\SiteAdvisor
    Windows Vista (64-bit): C:\Program Files (x86)\McAfee\SiteAdvisor

2) sasets.ini dosyasına sağ tıklayın ve Birlikte Aç menüsünden Not Defteri'ni seçin.
    3) [msnmsgr.exe] başlıklı bölüme gelin.
    4) Enabled=1 değerini Enabled=0 olarak değiştirin.

5) Dosya > Kaydet seçeneğine tıklayın.
    6) sasets.ini dosyasını kapatın ve değişikliklerin etkili olması için bilgisayarınızı yeniden başlatın.

• dün bende arkadaşla messenger üzerinden konuşmak istedim. benim webcam açılmadı. sanki hiç yokmuş gibiydi.. messengerı son sürümünü kullanıyorum araçlar kısmından webcam gözukuyor ordan ayarlıyorum ama düzelmedi bi türlü.. mcafeeyide kaldıralı çok oldu.. arkadaş messnegerın 8.5 sürümünü kullanıyordu acaba ondan mı dedim ama çözemedim bir türlü.. ne diyorsunz bu işe*
  • Bu sorun bende de var. MSN de görüntülü konuşma yapmak için açtığımda kamerada kendimi görüyorum ama karşı taraf beni göremiyor sadece sesimi duyuyor. Bu sorunu henüz çözemedim. Çözen kimse var mı acaba. Sistemde x64 windows 7 kurulu.
  • camera aygıt yöneticisinde görünmüyorsa bağlantılarında da bir problem olabilir. yani sorun donanımsal olabilir. aynı modelde çok kişinin bu problemle karşılaşması normal değil. herkes aynı hatayı yapıyor olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mazdek96

win 7 64 bit kullanıyorum kamera bende de calısmıyor uyumlu yapmak da bir ıse yarmıyor

benim problemimi kaynagı usblerin çakışmasıymış.usblerin hepsi dolu oldugunda kamera çalışmıyor fakat pc nin sağ tarafındaki usblerden bir tanesini çıkarıncı sorun çözülyor.belki sendede aynı problem vardır.
  • bu samsung r522lerin kamera problemi hepsinde var galiba..ben de vistayı kaldırıp windows 7 yüklediğim için daha doğrusu vistanın yerine vista yüklediğimde de aynısı olmuştu..bi türlü kamerası düzen tutmadı..hani bir de kurulu gelen kamera programı var ya.. ona nerden ulaşabilirim..pek anlamıyorum..r522 kullanan arkadaşlar bu konuda beni aydınlatırsa sevinirim..
  • win7 kurulu sistemimde aynı sorunu yaşıyorum benim cihazımda rv510 samsungun kendi sitesinde de yok webcam sürücüsü bu modele ait diğer modellerin sürücülerini deniyorum ama onlarda olmadı kafam durdu ne yapacağım çözebilen varmı arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.