Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.596
Cevap
410
Favori
717.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    YouTube'da 4K'lar çalıştı ama netflix 1080 çalışıyor sanırım. Yine de çok güzel platformmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MiLaReSoL M kullanıcısına yanıt
    Klasik kumandada info tuşu ile görünüyor netflix çözünürlük. Smart kumandada tools vs. menü varsa onun içindedir info ya da bilgi. İade ettiğim için bakamıyorum. Biraz karıştır bulursun hocam. 4k yayın için 42 tl olan abonelik ve 20 mbps civarı internet gerekli.
  • Dün Media Markt Teknosa Samsung bayisi ve vatan gezdim .ilk vatana gittim LG oled baya övdü hatta Philips marka TV de dedi ekran yanması olarak şikayetlerin TV uzun süre açık ve sabit olmasından dolayı ekran yanması meydana geldiğini söyledi inanın LG oledlerin görüntüsü muhteşem vatan muhtemelen LG ve Philips satma pesinde daha sonra Media Markt e gittm LG Samsung ve Sony TV yanyana aynı fiyat kategorisinde 3 nu aynı anda bir filmden kesit seyrettiler inanın Sony'nin görüntü detayı daha çok hoşuma gitti ve fiyat olarakta Samsung Q80 e göre daha uygun bu TV Sony AG8 RTINGS sitesjnde karşılaştırma yaptığımda LG den sonda Sony bunlar oled teknoloji sonrasında ise Samsung geliyor.sony LG ekrana iki yıl garanti veriyor Samsung Qled 10 yıl garanti veriyor. İnanın ne alacağıma şaşırdım Oled ler harika ama ekran olayı korkutuyor. Samsung bayisine gittim 65 Q90 cep telefonu kampanyası ile 65Q80 e daha Uygun geliyor A80 cep telefonu piyasa değeri 3000 TL satılırsa daha uygun olur ve bu cuma Blackfriday kampanyasi olacağını söyledi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar uzun vade de TV alacağım bu 5 yıl sürer. bütçe 12 bine çıktı Oled için şikayet var com da pek bir şikayet göremedim bu cuma bu TV mevzusunu kapatacam 😒

• quote:

Orijinalden alıntı: blackmannnnn

55q60rat TV var, smart ip TV yüklü...Aynı kaynaktan telefonda açılan filmler smart ip TV de açılmıyor, özellikle avi ve mkv uzantılı filmler açılmıyor. Ama telefonda aynı ağ ve kaynakta tüm filmler açılıyor. Neden olabilir? TV de smart ip TV programında bir ayar mi yapılması gerekiyor?

Alıntıları Göster
    herhangi bi ayar yok hocam bende açılıyor film ve diziler. Sizdeki kaynak farklı codecler mi kullanıyor acaba? Kaynak ile iletişime geçip sorarsanız size bilgi verebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrPowerX

1 Eylül de alınan bir tv için normal mi?

Akşam bende bakmıştım 18 kasımdan itibaren kullanımda 31 saat gösteriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanarslan30

Dün Media Markt Teknosa Samsung bayisi ve vatan gezdim .ilk vatana gittim LG oled baya övdü hatta Philips marka TV de dedi ekran yanması olarak şikayetlerin TV uzun süre açık ve sabit olmasından dolayı ekran yanması meydana geldiğini söyledi inanın LG oledlerin görüntüsü muhteşem vatan muhtemelen LG ve Philips satma pesinde daha sonra Media Markt e gittm LG Samsung ve Sony TV yanyana aynı fiyat kategorisinde 3 nu aynı anda bir filmden kesit seyrettiler inanın Sony'nin görüntü detayı daha çok hoşuma gitti ve fiyat olarakta Samsung Q80 e göre daha uygun bu TV Sony AG8 RTINGS sitesjnde karşılaştırma yaptığımda LG den sonda Sony bunlar oled teknoloji sonrasında ise Samsung geliyor.sony LG ekrana iki yıl garanti veriyor Samsung Qled 10 yıl garanti veriyor. İnanın ne alacağıma şaşırdım Oled ler harika ama ekran olayı korkutuyor. Samsung bayisine gittim 65 Q90 cep telefonu kampanyası ile 65Q80 e daha Uygun geliyor A80 cep telefonu piyasa değeri 3000 TL satılırsa daha uygun olur ve bu cuma Blackfriday kampanyasi olacağını söyledi
    Hocam karar vereceksin OLED tvler Q80 den bir tık seviye daha iyi ama uzun kullanımda riski var ben o riske girmemek adına 55Q80 aldım eğer bütçen ve yer durumun varsa 65Q90 tavsiye ederim

• LuqueTr kullanıcısına yanıt
    Evet zengin değiliz TV aldım mi sıkıntısız olmalı 65q90 veya 80 cuma günü Samsung bayisi uyguna vereceğini düşünüyorum 65Q80 bayi fiyatı 15.500 TL Q90 17.000 TL cep telefonu 3-4000 TL satılırsa aslında Q90 daha avantajlı geliyor çok ilginç ve bu cuma bir kaç bayi fiyat araştırması yapsak 16.000 bile alınır ilginç bir piyasa var. Diğer Media Markt Teknosa veya Trendyol da size göre çok uyguna satıyorlar dedim. Diğer satılan yerlerin garantisi 1 yıl veya üretim yeri faklı yerlerde üretiliyor denildi aratirmadigim için yorum yapamadım çünkü 80 ve 90 diğer yerlerde pek satılmıyor özellikle 90

• quote:

Evet zengin değiliz TV aldım mi sıkıntısız olmalı 65q90 veya 80 cuma günü Samsung bayisi uyguna vereceğini düşünüyorum 65Q80 bayi fiyatı 15.500 TL Q90 17.000 TL cep telefonu 3-4000 TL satılırsa aslında Q90 daha avantajlı geliyor çok ilginç ve bu cuma bir kaç bayi fiyat araştırması yapsak 16.000 bile alınır ilginç bir piyasa var. Diğer Media Markt Teknosa veya Trendyol da size göre çok uyguna satıyorlar dedim. Diğer satılan yerlerin garantisi 1 yıl veya üretim yeri faklı yerlerde üretiliyor denildi aratirmadigim için yorum yapamadım çünkü 80 ve 90 diğer yerlerde pek satılmıyor özellikle 90
    Hocam samsung bayisi satıyorsa bu n11, trendyol,hepsiburada da olabilir 2 yıl samsung türkiye garantisi olur bayilerin laflarına pek inanmayın ben de N11 den aldım ve 2 yıl garantili ayrıca macaristan'da monte edilmiş ürün geldi

• LuqueTr kullanıcısına yanıt
    Hangi ülkenin üretimleri var ? Türkiye var mı ? Hangisi daha sağlıklı

• hupelka kullanıcısına yanıt
    Aslında burada önemli olan 2019 model Qled bir TV nin tüm codecleri desteklemesi gerekir. Üst mesajda da belirttiğim gibi avi uzantılı filmleri açmıyor TV. Aynı filmleri LG TV ve cep telefonundan izleyebiliyorum

• quote:

Hangi ülkenin üretimleri var ? Türkiye var mı ? Hangisi daha sağlıklı
    Q70'ler Türkiye'de montajlanıyor, Q80 ve Q90 modelleri Macaristan'da montajlanıyor
  • blackmannnnn kullanıcısına yanıt
    Haricî diskten izleyeceğin film için mi bu ?

• hakanarslan30 H kullanıcısına yanıt
    Harici diskteki divx ve avi uzantılı videoları 2019 model samsunglar zaten açmıyor, bununla ilgili şikayetvar da bir ton şikayet de mevcuttur. Bunun dışında smart ip TV de bulunan avi ve divx uzantılı vod ları da açmıyor. Aynı kaynakta aynı internet ağında telefondan açan avi ve divx uzantılı vodlar smart ip TV programında açmıyor

• quote:

Harici diskteki divx ve avi uzantılı videoları 2019 model samsunglar zaten açmıyor, bununla ilgili şikayetvar da bir ton şikayet de mevcuttur. Bunun dışında smart ip TV de bulunan avi ve divx uzantılı vod ları da açmıyor. Aynı kaynakta aynı internet ağında telefondan açan avi ve divx uzantılı vodlar smart ip TV programında açmıyor
    akşam unutmaz isem bakarım hocam smartiptv den avi ve divx film varsa açmayı denerim.
    TV modeli ne acaba? Benimki 55Q69RAT

• Sony ekrani Oled mi yoksa LED mi ?onu anlayamadım

• quote:

TV modeli ne acaba? Benimki 55Q69RAT
    55Q80RAT
    Deneyip sonucu yazarsanız çok sevinirim. Samsung'a da yazdım konu hakkında gelen cevap aşağıdaki gibidir;

"Cihazlarımız için Mkv veya mp4 formatı önerilmektedir. Cihazlarımızın Avi ve dvix desteği bulunmamaktadır."

• RNNN kullanıcısına yanıt
    Hocam bu firmaların bence aç gözlü olmasından kaynaklı.
    Artık eskimeye yüz tutmuş full hd bir teknolojinin maliyetinden ne olur?
    Şu an 46 inç full hd bir tv yeni almaya kalksan 2-3 bin lira ancak eder.
    Panel fiyatı 500 lira bile yoktur, ama gel gör adamlar 3 bin tl istiyor.
    Samsung değil, hangi firma olursa olsun bir daha yeni bir tv alırken insan tekrar aynı markayı almaz bu yüzden.

• 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.