Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21.614
Cevap
411
Favori
722.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence değer hocam, rtings te Q60r in geçen seneki q6n den daha kötü olduğu söyleniyordu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • falanfilanhahahaha F kullanıcısına yanıt
    Aklıma takılan bir de altyazı durumu var hocam. Galiba local dimminglerin genelinde olan bir durummuş bu. Siyah sahnelerde altyazı olunca çok rahatsız ediyor mu acaba ?
    Bir de upscale performansı nasıldır tvnin ? Bu konuda Sony nin işlemcisi daha iyi diye yorumlar okudum. Genellikle kutu üzerinden hdmi ile Digiturk ve tv üzerindeki uygulamadan netflix izlemeyi planlıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TorukMactoo

Arkadaşlar sorum basit. Ses hastası biri olarak q80r almak istiyorum. Elimde pc de kullandığım efsane logitech z906 nın eski versiyonu olan logitech z5500 amfili ses sistemim var. Optik bağlantılı dolby destekli. Bu iki aleti birbirine bağlayıp kullanmayı umuyorum. Ama dolby ses almam direkt bağlantı ile mümkün mü? Netflix teki sesleri güzel duymak isterdim açıkçası
    Mümkün tabii ki ama dts olmayan içerikleri maalesef ne optikten ne de hdmidan dışarıya dts ses çözülmüyor ve bitstream edilmiyor

dolby atmosları dd+ olarak ya da dolby digital olarak alabilirsin logiteche

• quote:

Orijinalden alıntı: sadays

Mümkün tabii ki ama dts olmayan içerikleri maalesef ne optikten ne de hdmidan dışarıya dts ses çözülmüyor ve bitstream edilmiyor

dolby atmosları dd+ olarak ya da dolby digital olarak alabilirsin logiteche

Alıntıları Göster
    Teşekkürler. Peki normal optikten ses de alabiliyorum ben ses sistemimden. O anlarda kanakı dts yaparsam dts. Normale çekersem standart ses alamaz mıyım? Şöyle bir sistem görseli atayım. Şuan pc m deki ses kartımdan ötürü her şeyi dts ye çevirim gayet güzel ses alabiliyorum. Optik bağlantım var. Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sen direkt tvden sordun diye yazdım pcyi hdmidan tvye optikten ses sistemine baglarsan alırsın tabii

• Eminim içerilerde konusu geçmiştir ama tekrardan bir sorsam, Q serisinde altyazı desteği var m?
  • Bir de media playerları anlamya çalışıyorum, dune, hidemia q10 gibi cihazlarla hdmi'dan tv'ye, optikten Avr'ye gitsek iyi bir sonuç alma şansımız olur mu? Nvidia'da gördüğüm kadarıyla optik çıkış yok.
  • SAMSUNG 65Q70RA 65'' için 11750tl nasıl fiyat? piyasayı bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiLaReSoL

Eminim içerilerde konusu geçmiştir ama tekrardan bir sorsam, Q serisinde altyazı desteği var m?
    Var tabii ki filmle aynı isme sahip olsun yeter

• 65q80r için 14750
    55q80r 8750 fiyat aldım .
    Sizce nasıl beyler , tabiki boyut çok önemli lakin , 10inç için bu kadar fark değer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiLaReSoL

Bir de media playerları anlamya çalışıyorum, dune, hidemia q10 gibi cihazlarla hdmi'dan tv'ye, optikten Avr'ye gitsek iyi bir sonuç alma şansımız olur mu? Nvidia'da gördüğüm kadarıyla optik çıkış yok.
    Tabii ki ama bu sefer atmos sesi dolby digital dtsx sesi de dts olarak alacaksın

senin avr hdmi olduğundan sen hd sese alışkınsındır optikten alacağın ses seni tatmin etmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 4 Kasım 2019; 18:14:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkekc

65q80r için 14750
    Sizce nasıl beyler , tabiki boyut çok önemli lakin , 10inç için bu kadar fark değer mi?
    Değer fiyat çok diyorsan boyutu düşürmek yerine modeli düşür q70 al misal

• quote:

65q80r için 14750
    Bence 55 ile 65 inch panel arasında ekran boyutu olarak kayde değer bir fark yok bu fark 75 inch çıkınca çok bariz ortaya çıkıyor tekno mağazalara gidip
    aradaki farkları görün benim neden bunu yazdığımı anlayacaksınız.
  • quote:

65q80r için 14750
    N11 de bir satıcıda 55 olan 8499TL, 65 olan 14.499TL

Bana göre ikisi arasındaki fiyat çok fazla. Ancak arkadaşın dediği gibi 65q70r modele yönelmeniz daha doğru olacaktır.
  • falanfilanhahahaha F kullanıcısına yanıt
    Aslında bayağı fark var 2 model arasında ama fiyat performans dengesi sanırım 70r daha başarılı .

• Arkadaşlar misafirlikteyim biri sevabına Q80R PC'de oyun için HDR ayarlarının nasıl yapılacagının linki yada ayarlarını paylaşabilir mi ? bir tülü işin içinden çıkamadık. HDR'de oyunlar daha soluk tonda görüntüleniyor. HDR'yi kapatınca daha iyi oluyor. nvidia panel ayarlarımız
    422 10 bit veya 12bit
    tv de HDMI için input sinyal plus açık

arkadaşımla Mortal kombat ve Battlefiled V üzerinden testler yaptık. oyun içi HDR parlaklık ayarını yapmamıza ragmen hala soluk, mat görüntüler alıyoruz. Ekranda HDR aktif görünüyor.HDR yi kapatınca contras daha iyi hale geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFx -- 5 Kasım 2019; 13:4:41 >
  • palermo kullanıcısına yanıt
    Teknosa ve Vatan'da sepette ekstra %10 indirim yapıyor. İkisinde de 11.700 TL.

Vatan gece indirimleri yapıyo bazen %15 onları sıkı takip et bence. Geçen haftalar da 75q70 i 17.000 e kapattım ben.
  • Geçmiş sayfaları inceledim de, bu samsung para iade işi nedir arkadaşlar? Forum dolduruluyormuş nerede bu forum? Samsung kurulum yapılacak yarın. Para iadesi varsa ben de faydalanmak istiyorum. Mesaj neydi ve başvuru formu nerede?

Edit: kampanya 15 ekimde bitmiş. Samsungun sitesinden başvuru formuna tıkladığımda kampanya bitmiş yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falanfilanhahahaha -- 5 Kasım 2019; 14:51:38 >
  • 55q80 almaya niyetim vardı n11 den ama sanırım 11 kasıma kadar simport adlı satıcıda tv kalmayacak son dört ürün diyor,. Q70 alacak gibiyiz

• TimFx kullanıcısına yanıt
    RTINGS.com
    Samsung Q80/Q80R QLED Calibration Settings
    https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/q80-q80r-qled/settings

Edit: Pardon yanlış anlamışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anil.K -- 5 Kasım 2019; 17:17:38 >

• 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.