Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (1015. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: deppechemode45 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
20.338
Cevap
379
Favori
636.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10131014101510161017
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,
    55qn90c model tv 3 günlük deneyimlerimle ilgili bir kaç soru sormak istiyorum.

    - tv de uydu yayınları için tkgs desteği yokmu acaba? Kanal listesini otomatik güncellemiyormu?

    - eski tvm lg di ve eski bir (2014 yılında almıştım) lg soundbarım var eski tv me optikten bağladığımda sorunsuz tv kumandası ile kontrol edip güzel ses alıyordum. Ama şimdi yeni tv ye hem optikten hemde hdmi arc den bağladığımda hem kontrolde ses seviyesini göremiyorum hemde ses seviyesi çok az. Ben mi ayarlarını yapamadım acaba?

    Tecrübeli arkadaşlar bu iki konuda yardımcı olabilirlerse çok sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavi_06 -- 26 Mart 2024; 22:5:11 >
  • GÜNCELLEME FELAKETİ

    1402.5'e wifi üzerinden güncelledim 75Q80C televizyonumu. Görüntü kalitesi çok berbat oldu. Görüntü bozuldu.

    Bu Samsung un mühendisleri nasıl mühendis. Yoksa bilerek mi görüntü kalitesini bozuyorlar.

    Arkadaşlar sizde durum nedir lütfen yazarmısınız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sammu -- 27 Mart 2024; 2:50:39 >
  • mavi_06 kullanıcısına yanıt

    Bende 55QN85C model TV var. Muhtemelen söyleyeceklerim sizin için de geçerli olacaktır.

    - Türksat kanal güncelleme desteği mevcut. TV otomatik olarak güncelleme yapıyordur. Ben ayarlardan kapattım şu anda sadece bildirim geliyor ve yeni liste var diyor. Kendi oluşturduğum liste bozulabilir diye güncellemiyorum.

    - Benim daha önceki televizyonumda Samsung marka idi ve Samsung M550 soundbar vardı. Optik ile bağlanınca ses seviyesi ne yazık ki düşük oluyordu. Aynı durum yeni TV'de de gerçekleşti. Ayrıca eskii nesil soundbar bağlayınca ses sadece soundbardan gelior. Bu nedenle eski soundbarımı sattım ve Samsun Q800 model soundbar aldım. Bu ürünün özelliklri arasında kablosuz bağlanabilmesi, sesin hem TV hem de soundbardan aynı anda gelmesi gibi durumlar mevcut. Çok daha verimli ve güzel diyebilirim. İmkanınız varsa Q serisi soundbar almanızı öneririm.

  • Tv im 65qn90b ve soundbar olarak samsung q990c kullanıyorum. Tv ve soundbar samsung olduğu için %100 uyumlu. Earc girişten balğı soundbar ve q semphony ile beraber müthiş uyumlu çalışıyorlar. Tek kumanda ile kontrol mümkün. Tv yi açınca yada kapatınca soundbar otomatk açılıyor ve tv ile otomatik kapanıyor. Herşey senkronize.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbaros023 -- 27 Mart 2024; 11:45:46 >
  • y.suat kullanıcısına yanıt

    Kanal listesi otomatik güncellemeyi nasıl yapıyoruz peki hocam, ayarlarda otomatik tarama haricünde vir ayar göremedim. Otomatik tarama yapıncasa sıfırdan kanal araması yapıyoe

  • mavi_06 kullanıcısına yanıt

    Net hatırlamıyorum, menüleri karıştırın bulursunuz muhakkkak

  • sammu S kullanıcısına yanıt

    Yeni modeller çıkıyor. Firma nasıl satacak nasıl farkı gösterecek yeni modellerinde Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] 

  • sammu S kullanıcısına yanıt

    Fotoğraf atar mısınız hocam? Yeni güncelleme ayarları değiştirmiş olabilir.

  • Selamlar, 5 aydir 65qn90c kullanmaktayim, 500 mbps Internet altyapim var ve telefondan hiz testi yaptigimda 300 mbps kadar alabiliyorken tv ye cat 6 ile baglanmis olmama ragmen bu hiz teste maksimum 70 mbps oluyor, bunun hizini arttirmanin bir yolu yordami var midir, yahut tv kapasitesi mi bu kadardir, bilgisi olan ya da ayni durumu yasayan var mi ?
  • 55QN90C için 1402 güncellemesi vardı samsung web sayfasında 1402 ye güncellenmiştim tv yi şimdi kontrol ettiğimde bugün 1310.3 şeklinde bir güncelleme yayınlanmış. Benim mevcut yazılımdan daha düşük bir versiyon numarasına sahip usb den bu güncellemeyi yapsam sürüm düşürmeden dolayı bir sorun olur mu acaba deneyen varmı?

    Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]




  • Brainteasertr kullanıcısına yanıt

    TV'lerin ağ kartları 100 mbit'le limitli. 70'e kadar inmesi normal mi bilmiyorum, ama birçok kişi hız testinde 80 civarı sonuçlar almış.


    Bunu aşmanın tek yolu, USB'ye takılan ağ adaptörü almak. Şunun gibi: https://www.amazon.com/dp/B00BBD7NFU?starsLeft=1&ref_=cm_sw_r_apan_dp_1A7NHCWWSFPZZ9KMR695


    Yalnız bu adaptörler LG ve Sony'le uyumlu deniyordu. Samsung'ta çalışıyor mu yorumlara bakmak lazım.

  • Castle Bravo kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim, kablosuz olarak baglanmaya devam edecegim sanirim, ki kesfettigim sey kablosuz olarak baglandigimda cok daha fazla hizlar elde etmis oldum. Kablolu iken bu deger 70 iken kablosuzda 180 190 mbps almaktayim ve sanirim bu sekilde devam edecegim.
  • mavi_06 kullanıcısına yanıt

    Ben de 1402 yapanlardan biriyim. Herhangi bir sıkıntı görmedim. Aslında TV'yi her açtığımda bağlantı hatası çıkıyor ama düzeltiyorum. Eskiden çok daha nadir oluyordu. Downgrade bu sebeple mi yapıldı bilemedim.

  • Herkese selam.
    Son 2 guncelleme den sonra tv nin (55qn90b) performansinda ve goruntusunde 180° fark olustu. Hizli hareketlerde ki o dağılmalar gitti, goruntuler netleşti. Hatta satışa koymustum simdi geri cektim. Yeni bazi ozelliklerde gelmiş. Ayrica temalar da duzeltmeler olmus.

    Bence sizde guncelleyin ozellikle son 2 sene alanlar. Faydasini gorceksiniz.
  • 1310 güncellemesini usbden kuran arkadaşlar yorum yaparlarsa iyi olur, WiFi üzerinden henüz güncelleme gelmedi. Gelince buna göre kurulum yapalım.
  • Brainteasertr kullanıcısına yanıt

    Kablosuzda 180-190 ise gayet iyi hocam. Yüksek bit-rate videoları hızlı sararken bile yeterli olur👍

  • Castle Bravo kullanıcısına yanıt
    500 mbps hiz düşünüldüğünde bu değer de düşük kalıyor ama diğer kullanıcılara kıyasla buna çok şükür deyip devam etmemiz gerekiyor sanirim ama dediginiz gibi ziyadesiyle kafi gelecek bir deger Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]
  • MSefa23 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 1402 den sonra bu sürüm geri çekme amaçlı mı gönderildi? Usb den 1310 u attığımda güncelleme yok diyor.
  • ARKADAŞLAR 1402.5 GÜNCELLEDİKTEN SONRA GÖRÜNTÜ KALİTESİ VE RENKLERDEKİ CANLILIK BOZULDU. SİZ FARKETMEDİNİZ Mİ (75Q80C KULLANIYORUM). SONRA BU VERSİYONU GERİ ÇEKTİLER ESKİ BİR SÜRÜM KOYDULAR TV DE USB DEN O ESKİ SÜRÜMÜ (1310.3) YÜKLEMİYOR.

    ::ÖZET:: BİR TON PARA VERİYORSUN 75Q80C ALIYORSUN 7 AY SONRA TV Yİ GÜNCELLİYORLAR VE GÖRÜNTÜ BOZULUYOR. SAMSUNG UN YAPTIĞI TAM BİR REZALET. ACABA BİLEREK Mİ GÖRÜNTÜ KALİTESİNİ BOZUYORLAR.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sammu -- 1 Nisan 2024; 17:1:48 >
  • arkadaşlar 65q800t 8k model tv var. Cihazda tv izlerken aşırı sıcaklık geliyor. Neredeyse odayı ısıtıyor. Daha önce panel siyah lekelerden dolayı değişmişti. Değişmeden önce de böyleydi. Güç tasarruf modunu açmama rağmen parlaklık vs düşürmeme rağmen sonuç değişmedi. Sizde de durum böyle mi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgec -- 2 Nisan 2024; 11:11:47 >
  • 
Sayfa: önceki 10131014101510161017
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.