Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
20.338
Cevap
379
Favori
636.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 75q7f var bende gümüş kumandası

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • brifing B kullanıcısına yanıt
    65q7fn kullaniyorum siyah kumanda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazan kullanıcısına yanıt
    65q7fn ile kullaniyorum hocam 650liraya almiştim n11 den simdi 850den aşagi yok. samsung servisi 1100lira demişti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Teknosa'nın internet indiriminden yararlanarak 8499₺'ye Samsung 55Q8CN modelini alarak aranıza katıldım. Oled ile Qled arasında çok gidip geldim inşallah tercihimden dolayı pişman olmam. Çünkü konu başlığı altında sıkıntı yaşayanlar olmuş baya. Ürün bugün geldi yarın kurulum için gelecekler. Teknik servisinin kurulumu sırasında nelere dikkat etmeliyim? Dikey bantlama,ışık sızması ve ölü piksel testi için hangi testleri uygulamalıyım ya da bunların dışında test etmem gereken bir şey var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpi1905

    Merhaba arkadaşlar. Teknosa'nın internet indiriminden yararlanarak 8499₺'ye Samsung 55Q8CN modelini alarak aranıza katıldım. Oled ile Qled arasında çok gidip geldim inşallah tercihimden dolayı pişman olmam. Çünkü konu başlığı altında sıkıntı yaşayanlar olmuş baya. Ürün bugün geldi yarın kurulum için gelecekler. Teknik servisinin kurulumu sırasında nelere dikkat etmeliyim? Dikey bantlama,ışık sızması ve ölü piksel testi için hangi testleri uygulamalıyım ya da bunların dışında test etmem gereken bir şey var mı?
    hocam bende sizin gibi alma arefesindeyim ve qled ve oled arasında kaldım izlenimlerinizi kurulum yapıldıktan sonra paylaşmaya devam ederseniz sevinirim.
  • Dikey bantlanma denk gelmezse qled candır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forumda bile ortalama kişi başı 2 Q9fn değişimi ,iadesi var. 19000 lira verip hayalimin tv'sine kavuşmak isterken değişim, iade yapılmış bir tv'nin bana gelebilecek olması iğrendiriyor beni.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • q9fn kaç kişi aldı da bu forumda bile değişim oldu q7 ile karıştırıyor olmayasın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pinpirikli adam qled almasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Gerçekten baya satın alan var.Acaba bu 65Q9fn'lerden kaç adet var Türkiye resmi satış kanallarında.

    Bari şu taksitleri artırsınlar veya faizler iyice düşsün.Ben şanssızım, 19 bini sayarım ellerine 2 ay sonra bakarsın 2000 lira değer kaybetmiş.

    Gerçi bu paraya en iyi Oledi alabilmemiz gerekirdi ama bura Türkiye. 1 tane bana 1 tane Samsung'a 1 tane de devlete.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8500 liraya televizyon alıyorsunuz ve sonuç bu! Ortam karanlık ise dizi film izlemek imkansız! 5 gün önce aldığım 55Q8C'den bu görüntülerden sonra soğudum. 10 gün içinde iade hakkım olduğu söylenmişti. Yarın servisi arayıp TV'yi iade edeceğim. Işık sızması olmayanı var mı bu 55Q8C'nin?

    Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpi1905 -- 3 Mart 2019; 22:37:24 >




  • alpi1905 kullanıcısına yanıt
    Çok kötü bir durum bayadır foruma girip bu olaylara bakmıyordum aldığım tvden sonra bu sıkıntım bitti hocam bunu yaşamak istemiyorsan ya oled kullancaksın ama onlarında sıkıntıları var yada arkadaşımda 9305 sony var bulabilirmisin bilmiyorum ama bu tvde bu sıkıntı yok arkadaşımın tvsinden gördüğüm bende zamanında lg 55ug870v alıp iade ettim sonra 65ug870v ile bu sorunum bitti çok sıkıntılı bir durum ama samsungta bu şekilde zamanında 46es7000 kullanıcısıydım samsung sıkıntılı panelde benim görüşüm forumdaki yorumlara bakarak bir tv bulursun umarım ama samsungtan uzak dursan iii edersin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En iyisi teşhirleri almak ya da outlet en azından tvyi görürsünüz ışık sızması ya da dikey batlanma var mı diye

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Teşhirin de şöyle bir sıkıntısı var, bu ledlerin belirli saat ömrü var. Teşhirdeki ürünler sabahtan akşama kadar açık kalıyor ve televizyonun led ömründen yiyor.
  • ya boşver ne olacak öyle de böyle de 5 yılda ayvayı yiyor paneller

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÜSTAD 5 YIL İÇİN DE bu tvlere 16.000 (65q9 için) çok değil mi. 5 yıl kısa bir süre. Bu arada bana bir tv ayarlayacaksın değil mi senin arkadaştan unutma
  • Bu arada Bursada bir tv tamircisi arkadaşta gördüm. LG oled ama curve idi. kullanıcı uzun süre oyun oynamış diye oled yazısının olduğu yerde bildiğin yanık olmuş siyahtı. ledler yanmış. veLg garanti dışı kabul etmiş. tv günlük 8 saaat üzerinden çalışmalı vs gibi bir gerekçeyle. Dükkanda duruyordu tv. Aklıma gelse resmini çeker koyardım buraya.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vahdettinp

    ÜSTAD 5 YIL İÇİN DE bu tvlere 16.000 (65q9 için) çok değil mi. 5 yıl kısa bir süre. Bu arada bana bir tv ayarlayacaksın değil mi senin arkadaştan unutma
    Unuttum
    Kaç inch lazımdı bir de f9 mu istiyordun yeni yeni gelmeye başlayacak f9lar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÜSTAD en az 65 İNÇ olmak üzere iLK TERCİH q9 SERİSİ. Ne bileyim muadili de yok ki bunun başka ne olabilir bilmiyorum. önerin varsa bakarım.
  • Bugün servisi aradım gelip test yapıp panelin fotoğraflarını çektiler. Resimleri merkeze gönderiyorlarmış onlar karar veriyormuş. Genellikle ışık sızmasını istabuldaki merkez kusur olarak görmüyormuş. 2-3 güne sonuçlanacağını söylediler. Eğer değişim talebimi kabul etmezlerse 30 günlük iade hakkımı kullanıp ve daha samsunga bulaşmayacağım.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.