Şimdi Ara

SAMSUNG P5110-G GALAXY TAB2 VATAN'da 444 TL SICAK GİBİ (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
1
Favori
8.299
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: soniquakee

quote:

Orijinalden alıntı: sevmeksucmu

quote:

Orijinalden alıntı: soniquakee

beyler ben ilk defa bunların internet sitesinden alışveriş yaptım. bana mail geldi nüfuz cüzdanı ve kredi kartınızın fotokopisini bize yollayın diyorlar. size de geldi mi bu ?

3d yapmazsanız yapıyorlar ben onlarca alısverıs yaptım benden bıle ıstedıler bu belgelerı faks ıle gonderın ve kredı kartı numaraların gorunurlugune dıkkat edın benden uc defa okunmuyor dıye belgeyı tekrar ıstedıler

cevabınız için teşekkür ederim ama ben 3D secure ile alışveriş yapmıştım buna rağmen isteyince bi garipsedim. öğlen belgelerimi mail attım hem de iki kere yalnız şu an sipariş durumu ekranında "--" diye bi işaret var. benim sipariş yanacak heralde.

Gelen mail'in adresini yazar mısınız buraya?

Sayın Müşterimiz,

Web sitemiz üzerinden vermiş olduğunuz siparişinize ait güvenlik onayını, Ek’te örneği bulunan belgenin siparişinize uygun aslını tarafımıza ileterek tamamlayınız. Siparişiniz kredi kartı sahibi hacrindeki bir kişiye teslim edilecekse aynı formda bulunan alt kısmı da eksiksiz doldurunuz. Siparişiniz bu işlemlerin neticelenmesi durumunda değerlendirilerek en kısa sürede kargo firmasına teslim edilecektir.

İlgili evrakı en geç 17.09.2013 saat 12:00 a kadar secure@vatanbilgisayar.com veya 0 212 665 09 42 nolu faks numaramıza iletiniz. İşlemin gerçekleşmemesi durumunda, güvenlik onayı alınamadığı için siparişiniz iptal edilerek tutar ilgili hesaba iade edilecektir.

İlginiz için teşekkür ederiz.

Vatan Bilgisayar San. ve Tic. A.Ş.

....................................................

Tel : 212 444 56 56

Fax: 0 212 414 59 52

• Kongor kullanıcısına yanıt
    haklısınız. normalde bu tür şeylerde çok hassasımdır hatta 3d secure'u olmayan sitelerden alışveriş yapmıyorum. mailime sipariş bilgilerimle birlikte bu mailde gelince ben de yollamış bulundum.
  • şu an vatandan telefonuma mesaj geldi : "Sayın müşterimizi internet siparişinizde tedarik sorunu yaşanmaktadır.Konu hakkında 4445656 dahili 3 üzerinden dönüşünüz beklenmektedir."

Şimdi küfür mü edeyim ben bunlara hem kampanyalı diye sat bizi heveslendir. Hemde olan malı yok diyecekler ne yapıyım arkadaşlar sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: geniusm38

şu an vatandan telefonuma mesaj geldi : "Sayın müşterimizi internet siparişinizde tedarik sorunu yaşanmaktadır.Konu hakkında 4445656 dahili 3 üzerinden dönüşünüz beklenmektedir."

Şimdi küfür mü edeyim ben bunlara hem kampanyalı diye sat bizi heveslendir. Hemde olan malı yok diyecekler ne yapıyım arkadaşlar sizce

Aynen bana da geldi;

"Sayın müşterimizi internet siparişinizde tedarik sorunu yaşanmaktadır.Konu hakkında 4445656 dahili 3 üzerinden dönüşünüz beklenmektedir."

Nasıl yapabiliriz, varmıdır bir yolu hak aramanın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M__R__T

quote:

şu an vatandan telefonuma mesaj geldi : "Sayın müşterimizi internet siparişinizde tedarik sorunu yaşanmaktadır.Konu hakkında 4445656 dahili 3 üzerinden dönüşünüz beklenmektedir."

Aynen bana da geldi;

"Sayın müşterimizi internet siparişinizde tedarik sorunu yaşanmaktadır.Konu hakkında 4445656 dahili 3 üzerinden dönüşünüz beklenmektedir."

şimdi baktın stokta bulunan mağazalara çoğu yerde var bu ne biliyim en edepli adilik diyorum

• Arayıp konuşan var mı? Sonuç ne olacak.halen üründe sepete ekleme aktif.ürün olmasa aktif olmamalı
  • quote:

quote:

Aynen bana da geldi;

Bana da aynı mesaj geldi. Aradım. Size satılan ürün teşhir ürünü. Diğer mağazalarımızda teşhir ürünü kalmadı. Size paranızı iade edelim ya da aynı ücret karşılığı başka bir ürün verelim dediler. Yaptıkları tam bir adilik. Bize satarken teşhir ürünü diye satmadı terbiyesizler.

• bu firmanın şerefsiz olduğunu bildiğim halde aldım ya ben ona yanıyom...
  • benimkide 3 gündür sipariş hazırlanıyor diyor

eskişehir mağazasıydı şimdi topkapı oldu
  • Biraz önce ürünün sayfasını kaldırmışlar. Bir sürü mağazada görünüyordu. Tam bir oyun çevriliyor arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turnasuyu

Bana da aynı mesaj geldi. Aradım. Size satılan ürün teşhir ürünü. Diğer mağazalarımızda teşhir ürünü kalmadı. Size paranızı iade edelim ya da aynı ücret karşılığı başka bir ürün verelim dediler. Yaptıkları tam bir adilik. Bize satarken teşhir ürünü diye satmadı terbiyesizler.

Böyle bir saçmalık nasıl olur ya hu, satış yapılırken teşir ürünü vs.. herhangi bir şey yazmıyordu ki!!
  • Aldığım gün Ankara (vega) sipariş hazırlanıyordu. Dün Edirnede Bugünde Gaziantep Prime Mall da gözüküyor. Tehşir diye yazmıyordu. Nasıl s.r.fs.zlik bu anlamış değilim. Ürün kargolanmadı. Kargolanmıyacakta galiba msj yazıyorum cevap yok.
  • quote:

Saat kaçta siparişinizi vermiştiniz?
    Saat sırasına göre siparişlerin tedarik edilmesi gerekir. Sizden sonra sipariş vermiş birine gönderip size göndermiyorlarsa şikayet konusudur.
  • Aynı mesaj bana da geldi başka ürün gönderelim dediler ben de ipad mini 4g istedim. sizi arayacak arkadaşlar dediler bakalım ne olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoNKaLe

Aynı mesaj bana da geldi başka ürün gönderelim dediler ben de ipad mini 4g istedim. sizi arayacak arkadaşlar dediler bakalım ne olacak

iPad Mini 894 TL gözüküyor, bunlar üzerine 450 daha ister verirler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Saat kaçta siparişinizi vermiştiniz?
    Saat sırasına göre siparişlerin tedarik edilmesi gerekir. Sizden sonra sipariş vermiş birine gönderip size göndermiyorlarsa şikayet konusudur.

Tabi ödeme sırasına göre gitmeleri lazım ama sonuçta stok adedi yazıyordu biz alırken. Mesela ben alırken son 16 ürün yazıyordu. Ben de aldım, ondan sonra stok tükenince zaten alım olayı bitti. Onu da geçtik 2 saat öncesine kadar bu ürün çoğu mağazada gözükür durumdaydı ama şimdi adamlar onu bile kaldıdı. Bu adamların niyeti kötü..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SoNKaLe

Aynı mesaj bana da geldi başka ürün gönderelim dediler ben de ipad mini 4g istedim. sizi arayacak arkadaşlar dediler bakalım ne olacak

iPad Mini 894 TL gözüküyor, bunlar üzerine 450 daha ister verirler..

Birazdan ürünü tekrar sitelerine koyarlar. Fiyatını da 444 tl yapıp stokta yok gösterirler. Yüzsüzler arkadaşın dediği gibi üstüne 450 tl isterler. (1 saat kadar önce samsung P5110 u siteden kaldırdılar. Fiyatı 1103 tl gözüküyordu.)

Adres buydu: anbilgisayar.com/samsung-p5110-g-p5110-g-galaxy-tab2-gri-omap-4430-10ghz-1gb-16gb-disk-101-android-ics-585gr/productdetails.aspx?I_ID=64261

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turnasuyu -- 18 Eylül 2013; 12:10:06 >

• yaptıkları sadece kendilerine zarar ben malı almasam ne olcak param geri iade ama onların ismi zaten çıkmış dahada batırıyorlar bu şerefsizlikleri herkese ders olsun...
  • An itibari ile vatan'dan aradılar ve tedarikçi firmanın sağladığı ürünlerin sorunlu çıktığını ve firmanın yeni ürün tedarik etmeye çalıştığını bu işlemin 7-10 gün arasında sürebileceğini ve en geç p.tesine kadar tarafımıza bilgi verileceği bildirildi. İlgili arkadaşlara duyurulur..
  • Benim ürünüm dün akşam gönderilmiş. UPS kargoda şuan. Umarım teşhir değildir gelince görecez. İşin ilginç yanı en yakın mağaza felan diyorlar ben Tekirdağ'da olmama rağmen ürün Hatay'dan gönderilmiş. Türkiye'nin öbür ucu. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.