Şimdi Ara

SAMSUNG P2250 Kenarlarda boşluk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle iyi günler dilerim bende Samsung P2250 monitörden almış bulunmaktayım genel itibarı ile çok memnunum ancak bir kaç sorunum var bunların çözümünü arıyorum monitörü ekran kartına Dvi arabirimi ile bağladım görüntü windows içine girene kadar(bios,dos ekranı vs.) kenarlarda hep 2 parmak kadar siyah boşluk var ne zamanki windowsa girince ekrana tam yerleşiyor aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var ise çözümünü anlatabilirlerse çok sevinirim.

NOT:Kullandığım ekran kartı Zotac GTX260 Synergy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imphetus -- 28 Ekim 2009; 14:13:04 >

• Bu sorun değilki. Bende philips230c1hsb var. Dediğin gibi pc açılırken çıkan gigabyte logosu ve bios menüsü tam ekran gözükmüyor bende de. Kafaya takıcak bir şey değil.
  • b.unun bir sorun olduğunu sanmıyorum wiindows logosu geldiğinde tam ekran değilde tam ekranmış gibi hissi veriyor ama yanlarda boşluk var ama oraya ben hiç takılmıyorum çünkü masaüstünde zaten tam ekran ve hiç kaydırma problemi yok.

ama siz genede ona takılmayın derim önemli olan windows içi,oyunlada,internette ve dururken görüntüsü önemli..
  • öncelikle bios ekranı geldiğinde klavyeden "Pause&Break" tuşuna basıp durdur.sonrasında ise monitör üzerinde bulunan "Auto" tuşuna bas boşlukları ayarlıyacaktır otomatik olarak.Bilgisayarın açılışına devam etmek için herhangi bir tuşa basıp devam edebilrsin
    umarım işine yarar
  • O remin formatından kaynaklanıyor olmalı yeni bios ları geniş ekran uyumlu yapıolar galiba
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize çok teşekkür ederim yardımlarınız için monitörü birde analog arabirim ile bağlamayı denedim analog bağlayınca görüntü ekrana tamyerleşiyor tek dvi da böyle sorun oluyor ama yinede arkadaşların dediği gibi fazla kafaya takılcak bir durum değil yinede eve gittiğimde boot ekranında diğer arkadaşın dediği auto yöntemini deneyeceğim sonucu buraya yazarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG TV Siyah leke gölgelenme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.