Şimdi Ara

Samsung P2250'den hariç monitör tavsiyeniz ÇOK ACİL YARIN ALICAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar samsung p2250 monitörü bayadır araştırıyordum onda karar kılmıştım ama artık piyasada bulmak çok zor yada benim çevremdeki mağazaların hiçbirinde yok o yüzden onun yerini tutacak yada daha kaliteli bir monitör gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.

Kullandığım monitör gitti gidecek o yüzden yarın almayı düşünüyorum pek fazla araştırma yapamıyacağımdan tavsiyeleriniz benim için çok önemli şimdiden saolun..

• ACER H223HQ nasıldır bunu tavsiye edebilirmisiniz ??
  • arkadaşım benmi anlatamadım çevremde hiç bir yerde yok kalmamış tükenmiş internetten alış verişte yapmam aldığım ürünü alırken kontrol etmem gerekiyor. başka bi monitör tavsiyen varsa onu söyle ??
  • vatanbilgisayardan online al bişey olursa değiştiriyorlar anında 2 kere 1 ölü pixel çıktı incada hemen değiştirdiler
    edit : yanlış yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InTeRTEcH -- 11 Temmuz 2010; 21:08:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mortaldevil

ACER H223HQ nasıldır bunu tavsiye edebilirmisiniz ??

Dostum ben kullanıyorum oldukça memnunum oyunlarda ki performansı çok iyi en ufak bir ghosting olayı yok.Arka ışık az ve dengeli bir yayılımı var.Hdmi,dvi,vga girişleri var.Tuşları dokunmatik.Marka olarak bilinen ve kaliteli bir marka.Parlak piano siyahı ve oldukça şık bir monitor.
  • saolun arakadaşlar baya bi aradıktan sonra samsung p2250 yi 400 tl ye aldım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.