|
Samsung One UI 8.5 sürprizi: Güncelleme alacak modeller

-
-
Kısaca Android 16 tabanlı One UI 8.5'in çıkmasına daha 7 ay var. Öncesinde beklemeyin.
-
Konudan bağımsız android tabanlı telefonlar,Ios Iphone telefonlar kadar halen hızlı açılamıyorlar.
-
Tek dert o olsun. 3. Parti uygulama indiriyorum o bana yeter
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Son zamanlarda bir güncelleme hastalığı aldı başını gidiyor.Artık telefonlar doyuma ulaştı.Bu saatten sonra hangi özelliği getirecekler.Telefonları şişirip yavaşlatmaktan başka bir işe yaramıyor.Güvenlik güncellemeleri yeterli.
Sonra Kutudan salatalık çıkıyor işte yani %100 güvenli ve gizli değil yani android Windows gibi sistemler patlamaya hazır bilinçli bilinçsiz tetiklenmeyi bekleyen ciddi tehlike
android ve Windows gibi sistemlerin yapısı gereği tehlike oluşturacak çok ayrıntı var
1-yazılım güvenlik açığı ve bunlar bitmez bitmeyecek 2-yazılım güvenlik açığına ihtiyaç olmadan oluşan tehlikeler yapısı gereği sistemin yazılımı buna müsait
dediğim gibi %100 güvenlik gizlilik yok iOS macOS da daha yazılım açığına ihtiyaç var ya kullanıcı kaşınırsa gel gel yaparsa yani root gibi jailbreak veya ipa vs yüklerse o zaman tehlike kaçınılmaz olur gerçi bunda da hedef büyük balık oluyor
Android kullanıcı bir gece uyurken tüm hesapları boşaltılıyor en kolay ve en çok hedef alınan işletim sistemi az önce 2 tane seçenek saydım mesela bir linke tıklama mesela bir maili açmak yeterli oluyor sistemin yapısı gereği android ve Windows gibi sistemleri kullana kullanıcılar bir nevi diken üstünde çünkü dediğim gibi en kolay ve en çok hedef alınan sistemler
YANİ HATA OLMADIĞI GÜVENLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜLEN ŞEY ASLINDA HATALI VE GÜVELİ OLMAYABİLİR Kİ OLMUYOR
temiz güvenilir kaynaktan apk indirip yüklemek demek güvenli demek değil
kendi kendimize başkalarına kendimiz referans olup güveniyoruz
başkası bir şey dediğinde apk paylaştığında al bunu indir yükle dediğinde güvenmezsiniz
hem iOS hem de android kullanıyorum banka işlemlerimi iOS tan yapıyorum
son Olarak son yıllarda iOS un genel sistem performansını beğenmiyorum iOS 14-15-16 tan sonra bozdu androide benzedi
apple yazılım güncellemesi konusunda son 2-3 model ile alt modellere uyguladığı tarifeyi artık en güncel ve yeni çıkacak son 2-4 modellere uyguluyor yani düz modeller ölü doğuyor Pro ve Pro max modellere yenilikler geliyor
daha eski alt modeller ise ne haliniz varsa görün diyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 30 Haziran 2025; 19:17:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dostum bu yazdığın Risk hayatin her alaninda var. Her android kullanan da golü yemiyor yani. Yarin disari ciktiginda birinin silahina veya bicagina hedef olmayacaginin garantisi yok. O zaman da celik zirh ve yelekle cikmak gerekiyor bu mantikla. Cok sacma buldum bu kiyaslamayi. Bu tamamen paronayaklık.
Sırf yeni telefon modeli için sürüm çıkarıyorlar hahaha
8 yıldır 3 farklı samsung s serisi cihaz kullandım bıraktıklarımı benden sonra babam kullandı banka uygulamamız boşaltılmadı 1 gecede :) kaldı ki çevremde yaşayan da olmadı onu da geçtim forumlar da dahil bunu duyduğum bile olmadı. Dolandırılma oluyor ama bunun marka ve sistemden ayrı geliştiğini sonradan fark ediyoruz yöntemlerle. Yani biraz fazla gereksiz ve bir o kadar da desteksiz yazı olmuş sadece komik...
Güncelleme listesi tamamen sallamasyon olmuş, klasik DH.
Bir kere S21 serisi hiçbir şekilde One UI 8 almayacak. Ama nedense 8.5 alacak yazıyor Samsung tarihte hiçbir zaman sürüm atlamadı. S21 FE bile Android 16 almayacak (birçok kaynak alacak dese de bu yanlış, çünkü S21 serisi ile aynı majör sürümünü kullanıyor. Samsung knox sitesi de dediğimi doğruluyor.)
A13 almayıp A12 alacak ha? Bir kere A12 Android 12'de kaldı. Nacho versiyonu bile Android 13'ten öteye geçemedi.
Haberde ilk gözüme çarpan bunlar daha birçok hata vardır muhtemelen. İyice kabak tadı verdi bu durum.
-
A33 telefonuma daha dün one uı 7 aldım. Bunun gelmesi seneye kalır ancak.
Adam gibi 7yi veremedin şimdi aklınca 8.5 vereceksin. püf...
-
Eskiden sürekli bataryasını çıkartmak zorunda kaldığımız android, bugün haftalarca kapatmadan veya yeniden başlatmadan sorunsuzca çalışmaya devam ediyor. Yani açılış hızı kadar önemsiz bişey olamaz, sadece şarjım bitmiş olduğunda açmak durumunda kalıyorum telefonu. Onda da 0 şarjdan %100 e 20dk da fulleniyor 90w ile. O sırada iphone kullanan arkadaşım şarjı henüz %15 dolduğu için, hızlıca şarj olmaya devam etsin diye telefonu açmadan şarj etmeye devam ediyor. Ha kapatıp açacaksak 1 saniye fazla beklerim canı sağolsun, hız düşkünüyseniz şu apple a söyleyin artık size bir 120hz ekran ve minimum 45w standart getirsin. Hangi hız?
IPhone'un uygulamalarının belli bir standart ve kalitede olması. Bir de video çekimleri. Bu ikisi hariç bir artısı yok bana göre. Bir de müşteri hizmetleri ilgisi var ama o paranın 10 da 1 ine fıstık gibi bir kız senle saatlerce ilgilenir. Apple'ın müşteri hizmetlerinin çok iyi olduğu da tam bir algı, diğerlerinin hizmeti o kadar çöp ki apple ın hizmeti mükemmel gibi geliyor halbuki olması gerekenin bile altında..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 1 Temmuz 2025; 14:26:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
A51 cihazıma oneui 7 port yaptım. Güncelleme sorunum yok.
-
OLM samsung a12 alıyorda nasıl a13 almıyor yanlışlik var kesın bunda tab a9 plus bence one uı 9 alır 8.5 alan 9 uda alır
-
Hepsini anladıkta A12 ne alaka 5 yıllık cihaz güncelleme mi alacak yani
-
7 yi 8 i çok güzel verdiler de 8 .5 i kaldı. millet 6 ya dönüyor 7 bataryayı sömürüyor diye.
-
Tab a9 serisini verirse helal olsun derim, 8'i verdiler 4 gb ram'e rağmen güzel çalışıyor önceki sürümlere nazaran.
-
S20 plus neden almıyor
En Beğenilen Yanıtlar

Güncelleme listesi tamamen sallamasyon olmuş, klasik DH.
Bir kere S21 serisi hiçbir şekilde One UI 8 almayacak. Ama nedense 8.5 alacak yazıyor Samsung tarihte hiçbir zaman sürüm atlamadı. S21 FE bile Android 16 almayacak (birçok kaynak alacak dese de bu yanlış, çünkü S21 serisi ile aynı majör sürümünü kullanıyor. Samsung knox sitesi de dediğimi doğruluyor.) A13 almayıp A12 alacak ha? Bir kere A12 Android 12'de kaldı. Nacho versiyonu bile Android 13'ten öteye geçemedi. Haberde ilk gözüme çarpan bunlar daha birçok hata vardır muhtemelen. İyice kabak tadı verdi bu durum. |
Eskiden sürekli bataryasını çıkartmak zorunda kaldığımız android, bugün haftalarca kapatmadan veya yeniden başlatmadan sorunsuzca çalışmaya devam ediyor. Yani açılış hızı kadar önemsiz bişey olamaz, sadece şarjım bitmiş olduğunda açmak durumunda kalıyorum telefonu. Onda da 0 şarjdan %100 e 20dk da fulleniyor 90w ile. O sırada iphone kullanan arkadaşım şarjı henüz %15 dolduğu için, hızlıca şarj olmaya devam etsin diye telefonu açmadan şarj etmeye devam ediyor. Ha kapatıp açacaksak 1 saniye fazla beklerim canı sağolsun, hız düşkünüyseniz şu apple a söyleyin artık size bir 120hz ekran ve minimum 45w standart getirsin. Hangi hız? IPhone'un uygulamalarının belli bir standart ve kalitede olması. Bir de video çekimleri. Bu ikisi hariç bir artısı yok bana göre. Bir de müşteri hizmetleri ilgisi var ama o paranın 10 da 1 ine fıstık gibi bir kız senle saatlerce ilgilenir. Apple'ın müşteri hizmetlerinin çok iyi olduğu da tam bir algı, diğerlerinin hizmeti o kadar çöp ki apple ın hizmeti mükemmel gibi geliyor halbuki olması gerekenin bile altında.. |
8 yıldır 3 farklı samsung s serisi cihaz kullandım bıraktıklarımı benden sonra babam kullandı banka uygulamamız boşaltılmadı 1 gecede :) kaldı ki çevremde yaşayan da olmadı onu da geçtim forumlar da dahil bunu duyduğum bile olmadı. Dolandırılma oluyor ama bunun marka ve sistemden ayrı geliştiğini sonradan fark ediyoruz yöntemlerle. Yani biraz fazla gereksiz ve bir o kadar da desteksiz yazı olmuş sadece komik...
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X