Şimdi Ara

samsung omnia inceleme videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar samsung omnia almak istediğim şu günlerde doğal olarak bu telefonu araştırıyorum şimdi sizlere iki adet video sunacağım ayrıca alternatif olarak televidyon danda izleyebilirsiniz kafa kafaya bölümünden iphone vs samsung omniayı .

inceleme videosu ayrıca iphone ile kıyaslamalarda var .
    buda reklamı reklamıda çok güzel bi şekilde telefonu 3:25 snde anlatıyor .

• yavaş bi telefon ve iphone la karşılaştırılamaz sadece dokunmatik ekranıyla bile iphone ezer geçer tek güzel yanı windows mobile kullanıyor olması, onun haricinde berbat diyebilirim
    birde bu videodaki kadar sorunsuz bi cihaz dünya üzerinde varmı acaba eğer kullanmış olmasam benim bile tekrardan omnia alasım geliyo videoyu izleyince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamanweb06 -- 7 Nisan 2009; 19:36:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: yamanweb06

yavaş bi telefon ve iphone la karşılaştırılamaz sadece dokunmatik ekranıyla bile iphone ezer geçer tek güzel yanı windows mobile kullanıyor olması, onun haricinde berbat diyebilirim
    birde bu videodaki kadar sorunsuz bi cihaz dünya üzerinde varmı acaba eğer kullanmış olmasam benim bile tekrardan omnia alasım geliyo videoyu izleyince

tamamda shift delete in ne çıkarı olucak ki ne kadar ii gösterse göstersin ayrıca bana göre tek artısı ekranı iphone un o kadar para vericen video bile çekmiycek bluetoothu bile olmuycak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung GT-S3353 video inceleme
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.