Şimdi Ara

Samsung Odyssey G9 Kullanıcılar Klübü (Tüm Versiyonlar) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
9
Favori
2.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bu 49 inç OLED samsung monitörü 25 bin TL'ye veriyorlar. Yurtdışı fiyatlarına baktım 1000 dolar civarı. Bizde böyle ucuz olmasının sebebi nedir? Monitör kronik arızaları olan bir model mi? Kaçırmadan bu modeli almalı mıyım? Yoksa fiyat daha da düşer mi? Panelin OLED olduğu yazıyor ancak jenerik bir oled monitörün artı ve eksileri haricinde, bu model özelinde başka artı veya eksi durum var mı? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa mutlu olurum.

Şimdiden teşekkürler.

• 4vc1 kullanıcısına yanıt

Merhaba Elimde G95SC modeli var, bahsettiğiniz modelin tam uzantısını yazarsanız fiyat için net bir bir şey söyleyebiliriz. Odyssey G9 modellerinin genel bir arızası titreme problemleridir bunu da kaliteli bir hdmi ile çözüyoruz.Tabi ürünü aldığınızda ghosting(bulutlanma) ölüpixel ve birtakım testlere tutmanız şart, bu bütün monitörler için geçerli. fiyat bana göre çok iyi benim aldığım fiyat 35 bin tl idi,yaklaşık 3 ay oldu benim alalı.

İyi günler dilerim.

• Arkadaşlar merhaba LS49dg912 modelini aldım Aldğım monitörü iyi bir 8k kablo ile 5120x1440 çözünürlükte kullanılırken ekrandan kaynaklı bir hata dolayısı ile servise verdim Sağolsun Samsung Servis 1 hafta içerisinde yenisi ile değiştirdi 🙏🏻 Fakat yeni gelen monitörde max çözünürlük 3860X2160p ye kadar çıkabiliyor Bu çözünürlükte de maksimum 120hz oluyor izin veriyor 144hz yaptığımda PC 2160x1440p ye düşürüyor . Bu sorunu nasıl çözebilirim sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.