Şimdi Ara

SAMSUNG NP370R5E CORE I5 3230M 2.6GHZ-4GB-500GB-2GB HD8750M-15.6''-CAM-BT-WIN8 (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
12
Favori
71.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Genel şikayetlere bakılırsa, özet olarak; iyi fiyata iyi özellikli ama kalitesi düşük donanımlı bir bilgisayar, diyebiliriz sanırım :) Her şeyi de mükemmel isteyenler için 7000 liralık pcler de var.. Bazı şeylerden fedakarlık olacak. Bilgisayar çok iyi, laf yok. :)

    Bu arada Darty'de Samsung'un 2 yıllık garantisinin haricinde Darty garanti yapıyorlar, servisin karşılamadığı arızaları karşılıyor. Bir nevi kasko diyebilirim. Çok makul bir fırsattı ama maddi açıdan uygun olmadığım bir zamana denk geldi, alamadım.

    1 yıllığı 120 liraya yakın bir şeylerdi. Ama Samsung garantisiyle 3 yıl ediyor. Ve en cazip yönü, bu kaskoyu hiç kullanmadığınızda sene sonu paranızı geri alabiliyorsunuz.

    Tavsiye edilir...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kararma problemi yaşayanlar sw update programından kursunlar ekran kartı driverini düzeliyor ben defalarca yaptım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gencler bende bu urunun sahıbı olarak sizlere bir sorum olucak bilgisayarda bazen küçük çaplı ısınmalar oluyor klavyede yer alan Fn+F11 tusuna basınca fanın hızlandıgını nasıl anlayabılırım hıc bır uyarı veya bildirim çıkmıyor?
  • yunusaktas91 Y kullanıcısına yanıt
    1499 liraya ve 8 ocak'ta aldığını okuyunca merak ettim nasıl buldu diye. Ama o da teşhir ürünü çıkmış. Bulunmuyor artık bu laptop. Tek tuk var onlar da 200-300 lira pahalı.

    Ilk aldığımda hayli sessizdi ama oyunlarda baya ısınıyordu. 2 ay geçti baya oyun oynadım. Şimdi eskisi kadar ısınmıyor ama daha fazla ses çıkarıyor. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 14 Haziranda Media Marktan güzel bir kampanya ile 1899tl den 1349 a almıstım gayet iyi almısım sımdı bunu farkedıyorum :)
  • Nén-El kullanıcısına yanıt
    Aynen, teşhir çıktı ürün. Nasıl buldum diye merak etmişsin de, teşhirini bulmadım sıfır olarak aldım. Bunu almadan iki gün önce aynısının teşhiri Media Markt'ta 1197 TL'ydi.

    Darty'i de övmüşüm ama artık önünden bile geçmem. Hiç öyle dolduruşlu reklamlar yaptıklarına bakmayın. Yok şöyle hizmet sağlıyoruz, böyle iyiyiz falan...

    Müşteri hizmetlerini arıyorum, kimse bişey bilmiyor. O ona aktarıyo, o öbürüne aktarıyo, en son telefonu suratına kapatacağınız papağan, "mağazaya gidin oraya gösterin" diyo. Mağazaya gittim, satış personeline yarım saat anlattım, hiç bişey yapamadı. Mağaza müdürüne anlattım, o da "mağduriyetinizi gidermek için ürünü iade alabiliriz" dedi başka bişey demedi.

    Olayı tüketici mahkemesine taşıyacağım. Umarım orda mağduriyetimi karşılarlar.

    İnsanları enayi yerine koyan bu mağazadan alışveriş yapmanızı şahsen tavsiye etmiyorum.


    Ayrıca, tüm mağazalarında stoklarda birer adet teşhir ürünü görünüyordu. İlla da bu ürünü almak isteyen varsa ve teşhir olduğunu kabul ederek alacaksa ilerleyen zamanlarda bu berbat mağaza bu ürünü (belki daha ucuza) teşhir reyonunda satılığa çıkarabilir. Arayanların bilgisine...




  • Arkadaşlar bu bilgisayara Wheels of Steel (namı diğer Hard Truck) oyununu yükledim. İlk oynadığım zamanlarda sıkıntı yoktu ama şimdi oyuna başladıktan 5 dakika sonra bilgisayar kendini kapatıyor. Oyun falan değil direkt bilgisayar kapanıyor ve sadece bu oyunda oluyor.

    Neden oluyo olabilir? Ve çözümü nedir?
  • Hdd sorunu...Bendede nfsmw oynarken oluyordu 5 dk değil ama 15-20 sn sonra..Hdd değişti düzeldi.Seninkinin fanı da çalışmıyor olabilir....
    Bu arada bu bilgisayarda sorun yok ama kalite olarak exper yada casper yada LEŞSPER alsam kasa kalitesi biraz daha iyi olabilirmiydi diye düşünmüyor değilim.Üst komşuda bu aralar satılan klasik sony var..Dağlar kadar fark var aralarında..r522 laptopumun kasa kalitesi bundan çok daha iyiymiş.Samsung cep telefonlarına uyguladığı geri dönüşüm materyalinden yapılma giibi kasayı bu laptopa kesinlikle uygulamış..
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Bu makinenin np510 serisi var aynı makine sadece işlemci i5 3230m,ekran kartı bununla aynı 8750m,8gb ram gümüş kasa alüminyum ekran kapağı bile öyle hepsi burada da var genelde fiyatı 1600-1700 arasıydı arkadaşıma aldım çok güzel makine performns açısından sıkıntısı yok kasa kaliteside yerinde.Bu model ondan ucuza satıldı zaten 1299tl fiyata bile alındı bu.
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    valla hic sorunu yok ama genede aklimin bi kosesinde satmak var-bu arada nobetten selamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Sağol nöbet arasındayım takılıyorum
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    iYİ MESailer dosstum.Bir sorum olacak.Bu touchpad de benim eski samsungda sağ kısımda alta üste kaydırmaya yarayan alan vardı.Ayarlarında öyleydi yani ama bunda sadece touchpad mi var yoksa bir program filanmı indiriyoruz bunu yapmak için?Sağ tarafı kaydırıyorum tık demiyor hiç.
  • Denetim masasına gir dokunmatik yüzey programından bunun ayarını yapabilirsin.Eğer olmazsa üst modellerin marka olarak sana uygun sürücülerini yüklersin.Samsungda bu sıkıntı değil mesela ben np550 modelinin sürücüsünü kurdum daha birçok kullanamadığım özelliği ortaya çıktı mevcut sürücü o özelliği çalıştırmaz ama başka bir üst modelinki çalıştırır.
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    Dokunmatik yüzey ve farede dokunmatik alanla ilgili sadece bekleme süresi var imleçle ilgili başka hiçbirley yok.Olmadı senin dediğin gibi 550np nin kini yükleyeyim ama yüklemem gereken şey tam olarak ney ?
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Touchpad sürücüsü diye geçer. Sürücüler bölümüne bakın var orada.
  • arkadaşlar ilgilenen var ise, bu model cihazımı satıyorum hala 1 sene garantisi devam etmekte ve kasa ekran dahil hiç bir yerinde çizik hasar vs. bulunmamaktadır.
    İlgilenenler özel mesaj ile iletişeme geçebilirler.
  • Laptopu sürekli fişe takılı kullanıyorum hızlı kullanmak için bataryayı çıkartamıyoruz çünkü bugün fişten çıkardım laptop kapandı. Yani prize takılı olmadan laptopu kullanamıyorum. Led ışıklarda da batarya yı gösteren ışık bir yeşil bir turuncu olarak yanıyor sönüyor yeşil turuncu yeşil turuncu şeklinde . Batarya %100 dolu görünüyor ama fişi çekince kapanıyor bunun için ne yapabilirim acaba çözümü nedir bilen var mı ?
  • S3F455 S kullanıcısına yanıt
    Batarya güç devresinde sıkıntı olabilir servise gönderin.
  • Arkadaşlar cihazımı bugün sattım...Çok güzel hızlı bir bilgisayardı.Bu donanımı çok arayacağım.
  • satamyı düşünen varsa alıcıyım
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.