Kendi usb portuna takınca problem yok zaten.AYrıca ram konusunda fazla şansımız yok gibi , aletin arkasını açmadım ancak tek slot var ise ki sitesinde öyle yazıyor, Intel® NM10 chipset tek slotta max 2gb destekliyor sanırsam edindiğim bilgiler o yönde.
2 gb yeterli olur umarım pcde alışığım yükse ram miktarına
siz üründen memnun musunuz acaba?benim tek sıkıntım mikrofon çıkış olmaması ki dhnin incelediği samsıng 900x serisinde de ikisi birlikte konulmuş ne yazık ki dediğim gibi usbden mikrofon ve ses girişi için aparatlar var creativenin ondan bi tane almak şart
Onu al bunu al amacını aşar olay ozaman bu modeli değil ,daha pahalı bir model almamız lazımdı.Mevcut elde olanlar ile idare edeceğiz de bu mikrofon olayı çok saçma ya ,bir elde mikrofon bir elde Notebook komik olmaz mı? Amacım Torrent'ti zaten 2 yıl dayanırsa kendi parasını çıkarır diye düşünüyorum.7/24 down.Ayrıca landan ev ağı kurdum kablosuzdan dosyaları ana pc'ye hertürlü kolayca yolluyor.Daha ne olsun :P
bende torrent için aldım cihazı aldığım günden bu yana 150 liralık üstüne aparat aldım bi de mikronu için usb ses kartı alacağım creativenin herhalde 1 yıl yada 1,5 yıla kadar harcadığım parayla çok rahat satılır diye düşünüyorum suanki fiyatına bakarsak ürünü bedava almışız ve çok rahat 2 seneye kendini çıkaracaktır. netbook piyasasında işlemciler standartlar neyi değiştirirler artık bilemiyorum.
ben de bu notebook u is bilgisiyaranin yanina ozel islerim icin almak istiyorum ancak en azindan bi FM 13 falan oynatir mi pek emin olamadim. Grafikli oyunlarda gozum yok ama arada bi FM atmak fena olmazdi. Hangi oyunlari denediniz bu alette ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme