Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Samsung Note 8 SM-N950F siyah tertemiz sifir ayarinda 3.000TL Satın Al 6 Kasım 2019 18:53 1 1 Samsung Note 8 SM-N950F siyah tertemiz sifir ayarinda 3.000TL Samsung Note 8 SM-N950F 64GB siyah- Fotograflarda gorebileceginiz uzere cihaz, ciziksiz, darbesiz ve kusursuzdur, Spigen kilifla kullanilmistir,- Pil durumu vs. cihaz sifir ayarindadir,- Nisan 2018 TR'den alinmistir, sirket cihazi oldugundan faturayi veremiyorum,- Garanti yokmus gibi ilana koyuyorum, yurtdisinda yetkili Samsung servisinde, garantisi bozulmadan ekran, arka kapak ve pil degisimi yapildi, ancak TR servislerde bir sorun cikartabilirler diye garantisini belirtmek istemiyorum, ciddi alicilara konu hakkinda detayli bilgi verebilirim, - Kutusu, sarj cihazi, kullanilmamis AKG kulaklik, tum akseuarlari tam bir sekilde verilecektir,- Son android surumu guncellenmis ve yukludur, Satis fiyati; 3.000TLSatis sartlari; Antalya, Manavgat, Alanya bölgelerinden cihazın kontrol edilerek elden alınması tercihimdir. Referansi yuksek kullanicilara kargo sonrasi havale ile satis yapabilirim, veya baska sartlar konusularak anlasilabilinir, GET uzerinden 3.297TL'ye satisi yapilabilir,Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 3000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Samsung Note 8 SM-N950F siyah tertemiz sifir ayarinda 3.000TL Iphone 7 jetblack 128GB tertemiz, kusursuz 2.400TL Iphone 5 16GB Beyaz çiziksiz, tertemiz Kırılabilir PS3 320GB