Şimdi Ara

SAMSUNG NOTE 2 ROOT ATMADAN ROOT ATILMIŞ MUAMELESİ GÖRMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Garanti süresinin dolmasına 5 ay kalan samsung galaxy note 2 telefonumuz kapandı ve bir daha açılmıyordu, sadece açılış ekranındaki o yazı geliyor devamı gelmiyordu.
    Telefonu servise götürdüm, servisten gelen yanıt anakart değişecek, ücreti ödenmesi gerekli. Garanti kapsamında olduğu için ücreti neden ödeyeceğimi sorduğumda cihaza yetkisiz yazılım müdahalesi olduğunu söylediler.
    Bunun ne demek olduğunu açıklamalarını istediğimde telefona root atıldığını söylediler. Telefonu eşim kullanıyor. Böyle birşeyden ne o anlar ne de ben anlarım.
    Root'un Google Play Store'dan indirilen bir yazılım yüzünden olabilir mi diye sorduğumda, öyle birşeyin söz konusu olmadığını, bunun ancak telefonun bilgisayara bağlanarak yapılabileceğini söylediler.
    Böyle bir durum da söz konusu değil.
    Ortada Google Play Store un bir güvenlik açığı mı söz konusudur? Teknik açıdan bilgim olmadığı için tüketici hakem heyetine de başvurunca sonuç alabilirmiyim bilemedim.
    Sizce nasıl bir yol izleyebilirim?

• Eğer eminseniz evraklarla tüketici hakem heyetine başvurun,gereğini yapsınlar.
  • Bizim bilinçli olarak bilgisayara bağlayarak bir müdahalemiz yok, bundan eminim.
    Google play store dan indirilen bir uygulamadan kaynaklanan bir sıkıntı olabilme imkanı var mıdır? Varsa da bu google play store un güvenlik açığıdır diye düşünüyorum.
    Haricen bir müdahalemiz yok, eminim.
  • Root atmak basit bir işlem olsada google play vb. uygulamarla olmuş olabileceğini hiç sanmıyorum. Bilgisayardan program atılmadı. Servisle bir sorun var daha önce servise verdiniz mi yada herhangi biri kullandı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce herhangi bir şekilde servise verilmedi, başka biri de kullanmadı
  • Hocam resmen sizi yemişler terbiyesiz oldular artık yetkili servis çalışanları resmen garantisi olduğu halde para kaldırmak için sizi keklemişler tüketici haklarına başvurun

• Telefonu aldığım bayinin müdürü telefonu birine gösterdi yanımda... 3 tuşa aynı anda bastı buna root atılmış dedi... Bu rootun atıldığını nasıl anladı? Birde bu işi hukuki sürece soktuğumda rootun atıldığı tarih ve zaman görüntülenebiliyor mu? Açıkçası root varsa da bunu serviste veya bayide atılmış olma ihtimali geliyor aklıma... Bu arada bu bayi müdürünün ilgilenmesi, telefon servisten dönünce olan bir mevzu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendileri root atmis olabilir hocam

• Root atılma zamanı görüntülenebilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.