Şimdi Ara

samsung note 2 orjınal 680 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 samsung note 2 orjınal 680 tl
    arkadaslar ürün gecen sene carrefourda sergılenen urun oldugundan ben bayrampasa carrefourdan 950 tl ye almıstım ürünün sol üst cam kosesınde yarım cmlık ekran kapalıyken sararma var ekran ısık acınca yok kayboluyo fotolorunu cektım kesınlıkle ekranda sorun yok halen guncel olarak kullandıgım urun hıc tamıre gıtmedı bataryası 2 gun gıdıyor yanında sarj aletı ve koruma kılıfı verılecektır
    sadece elden satıs vardır
    2 sene once bu sıtede sehır dısına yigit die birine e71 sattım kutudan kagıt eksık cıktı dıe adam adımı dolandırıcıya cıkardı sadece elden satıs yapıcam fıyat çok uygun yazdım pazarlıksız fotolarda hersey gorunuyor
    leke dedıgıme bakmayın ben bıle farketmıyorum bu arada bı ara ı mailim çalındı bende telefoncuda bı 3glı samsung ımaılı yuklettım
    Fiyat : 680 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 21 Kasım 2013 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• resımler cıhaza aıt
     samsung note 2 orjınal 680 tl samsung note 2 orjınal 680 tl samsung note 2 orjınal 680 tl
    533 138 01 23

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk_coupe -- 20 Kasım 2013; 4:04:24 >

• note 2
     samsung note 2 orjınal 680 tl samsung note 2 orjınal 680 tl

• ürün tesır ürünü die ucuz aldım orjınal ürün yanlıs anlasılmasın

• Dostum pm atiyorum gelmiyor sana sanirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teş,r ürünü iken çaldılar demekki imei vay telefonun başına gelmeyen kalmamış arkadaş ama faturan mevcutsa çalınan imei yerine başka klonlama yapacağına orjinal imei direk attırabilrdim hiç yoktan kapanma derdin kalmazdı
  • Bu arkadaş dolandırıcıdır. Yiğit diye bahsettiği kişi de benim. Hakkında yazılmış konuyu okuyun. Elden de olsa bu kişiden alışveriş yapmayın. Benim canım yandı, sizin yanmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadasım neyın dolandırıcılıgı e71 ın kutusundan kagıtt çıkmadı dıemı asıl dolandırıcı sensın cıhazımı aldın paramı gondermedım hayatımda çok kıl adam gordum ama senın gıbısını gormedım sana tek cümle kurcam allah karına sabır versın gerısı onemlı degıl neın dolandırıcılıgı elden satıs yapıorum terbıyesız ahlaksız cahıl herıf

• kendı adıma fatura var

• berk_coupe arkadaş dolandırıcı filan değildir kendisinden daha dün psp aldım kendisine güvenebilirsiniz
  • Bozacı şahit tutmuş kendine.
    Eski konularda 'sorunlu alışverişler' kısmında okuyabilirsiniz nasıl bir insan olduğunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berk_coupe B kullanıcısına yanıt
    kardeş 650 tl ye elden alırım ben topçulardayım g.o.p.ya gelirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.