Şimdi Ara

samsung nc10 netbook açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce bilgisayarıma awast antivirüs programı yüklemiştim. Bilgisayarı tarattırdım ve awastın önerdiği şekilde karantinaya al, kalıcı olarak sil veya onar seçimlerini yaptım. Bundan kısa bir süre sonrada bilgisayar normal bir şeklide açılmadı. ''BOOTMGR is missing press CTRL-ALT-DEL to restart'' şeklinde uyarı verdi. Tekrar tekrar başlattığımda hep aynı uyarı çıktı. Sonra açılışta fn-F7 yaptım recovery ye geçti. Bu kez de yedeğimin olduğu sürücüyü bulamadı.
    Harici DVD ROM ile XP cd si taktım. Ama onda da bir takım parametrelerin eksik olduğu uyarısını verdi ve XP yi yüklemedi. Bu arada netbook ile gelen orijinal recovery cd sini kaybettim. Acaba bu cd yi bir şekilde bulsam sorunu düzeltebilirmiyim?

    Aslında yeri burası değil belki ama gene de sormak istiyorum. Harici hard disk aldım. Program cd lerini (Örneğin bir nero cdsini yada DVD filmini hard disk ten çalıştıracak şekilde nasıl yükleyebilirim? Elimde hard disk ile gelen nero essential var. Ancak neroda diski kopyalamak için boş cd istiyor hard diskimi seçemiyorum.

    Yardımınız ihtiyacım var. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.







  • bilgisayarınız marka model nedir?
  • samsung nc10 netbook
  • peki burada bahsedilen ayarlara nasıl girebilirim?
  • Biostan hani pc açılınca çıkan ilk görüntü.

    Del veya f2 tuşunda girilyor, tabi senin ki de biosa göre daha değişik olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.