Şimdi Ara

Samsung N150 JA08TR Wireless Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar. Netbookumu ablama verip geri almıştım. O XP kurmuş, ben de silip Windows 7 kurdum. Herşey tamam, fakat Wireless 'ı hala çalıştıramadım.
    Samsungun sitesindeki tüm driverları defalarca kurdum.http://www.samsung.com/hk_en/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP01&prd_mdl_cd=NP-N150-JA08HK&prd_mdl_name=NP-N150&prd_ia_sub_class_cd=P

Gelebildiğim en üst nokta, sağ altta Wireless simgesi üstünde bir çarpı işareti ile görünüyor. Güç tüketimi menüsünden 'disable yap' koutundaki işareti de kaldırdım.
    Ekte resimde birkaç farklı yerin ekran görüntüsünü koydum. Sol en üstteki resimde, Sağ alttaki Wireless ikonu görünüyor mesela

Ancak bu driverları kurduğumda Wireless simgesini göremedim. Yani Ağ Bağdaştırıcılarında yer almıyor. Arkadaşım kendi kullandığı driver'ı gönderdi, ancak o şekilde ağ bağdaştırıcı ikonu göründü(resimde görüldüğü gibi)

Daha önce böyle bir problem yaşamış olan var mı? Yada bir fikri olan çözüm için?

Samsung N150 JA08TR Wireless Problemi

• bilgisayarin uzerindeki wifi tusu acik degilmi
  • Wifi Kutusu derken? Wifi ışığı yanıyor. Fn + F9 tuşu ile On-Off yapabiliyorum Wi-fi yi. Bunu kastettiniz sanırım
  • evet ondan bahsediyordum. Sizde kutu okumussunuz galba :D
  • Kutu yazıyordu orada sanki :)
    Problem sanırım Zone Alarm'dan kaynaklanıyormuş. Şimdi kaldırdım Zone alarmı ve ağları görebiliyorum artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus notebook Wifi problemi
    4 yıl önce açıldı
    Samsung N150 PLUS şarj sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Dell N5110 Wifi Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.