Şimdi Ara

SAMSUNG N 150-SIFIR KUTUSUNDA-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÜRÜNLER AÇILMAMIŞ KUTUSUNDA SAHİPLERİNİ BEKLEMEKTEDİR.2 YIL GARANTİ LİSANSLI WINDOWS 7 İLE BİRLİKTE.6HÜCRELİ PİL İLE 8 SAATE KADAR UZUN ŞARJ PERFORMANSI!!!HEPSİNİN AYRI AYRI FATURALARI MEVCUT.5 ADET MEVCUTTUR.TAKAS KESİNLİKLE YOKTUR.

PAZARLIĞA AÇIĞIM
    FİYAT 550 TL

Özellikler
    İşlemci Teknolojisi Intel® Atom™ Islemci
    İşlemci hızı 1.66 GHz
    İşlemci Numarası N450
    İşlemci Bus Hızı 667 MHz
    İşlemci Ön Bellek 512 KB KB
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 1 GB
    Hafıza (RAM) Tipi DDR2
    Sabit Disk Kapasitesi 160 GB
    İşlemci Markası INTEL
    ekran Kartı Hafızası 128 Mb
    VGA Chipset Markası INTEL
    VGA Chipset Modeli GMA3150
    Ekran Boyu(inch) 10.1''
    Maksimum Çözünürlük 1024 x 600
    Mobil Özellikler BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera
    İşletim sistemi Win 7 Starter
    Ağırlık 1.24 Kg
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımlı Hafız

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swapper -- 14 Eylül 2010; 0:01:01 >

• 400 tl veririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkıyılm

400 tl veririm

Arkadaşım karıştırdın galiba cihaz ikinci el değil sıfır açılmamış kutusunda 6 hücreli pile sahip bir cihaz.Mağazadan nasıl alıyorsanız o şekilde yani.Benim sattığım fiyat ta piyasanın 100 tl aşağısıdır!!!
  • bu aletler win xp de canavar gibi. ihtiyacı olmasada 1 gb ram daha ekleyerek bir performans canavarına dönüşüyorlar. tabi beklentiyede bağlı. ürün hakkında kefil olabilirim. fiyatın neden bu şekilde düşük olduğu konusunda açıklama yapma imkanınız olursa belki şüpheleri dağıtmak kolay olur.

hayırlı satışlar dilerim
  • Lütfen fiyatın uygunluğu kimsede şüphe uyandırmasın.Ürünler makul fiyata satın alındı ve makul fiyata da satışa çıkarıldı.Alışveriş yaptığım kişiler referansımdır kimseyle kötü birşey yaşamadım çok şükür.
  • faturalar ne zamana aittir ? garanti süreçleri için soruyorum. satın alındığında mı başlayacak yoksa fatura üzerindeki tarihte mi başladı ?
  • fatura tarihleri 8 eylüldür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nereden alınmadır ? ona göre paralel ithalat mı değil mi merakımı gidereceğim
  • Ürünlerim 2 yıl distribütör garantisi altındadır.Paralel ithalat vs. değildir.
  • teşekkürler istanbul da ürünleri görme imkanımız var mıdır ?
  • fiyat neden 500'den 550 ye çıktı sorabilir miyim ? zaten dışarda bilinen bir firmadan almak istersek 550-580 TL arası bu ürün sıfır satılmaktadır. haliyle bu ürünün değeri dışarıda satılacaksa ortalama 450 TL 'dir.

dileyene resim eklerim bu fiyatları kanıtlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy-tr
    bu aletler win xp de canavar gibi. ihtiyacı olmasada 1 gb ram daha ekleyerek bir performans canavarına dönüşüyorlar. tabi beklentiyede bağlı. ürün hakkında kefil olabilirim. fiyatın neden bu şekilde düşük olduğu konusunda açıklama yapma imkanınız olursa belki şüpheleri dağıtmak kolay olur.

hayırlı satışlar dilerim

quote:

Orijinalden alıntı: ozzy-tr

fiyat neden 500'den 550 ye çıktı sorabilir miyim ? zaten dışarda bilinen bir firmadan almak istersek 550-580 TL arası bu ürün sıfır satılmaktadır. haliyle bu ürünün değeri dışarıda satılacaksa ortalama 450 TL 'dir.

dileyene resim eklerim bu fiyatları kanıtlarım.

Şimdi arkadaşım ilk mesajında fiyat neden böyle ucuz şüphelendiriyor demişsin,ikinci mesajında fiyat neden 550 tl ye çıktı piyasada aşağı yukarı bu fiyata zaten bulurum demişsin.
    Bende piyasada en ucuz 569 tl ye bulabileceğiniz bu cihazı 500 tl ye satıyorum ama forumda kimselere yaranamıyorum. Güven meseleni çözmek içinde önce ürünü ben sana yollayım aç kutusunu kurulumunu yap parayı öyle havale et diyorum.Ben çok şükür kendime ve ürünüme güveniyorum.
    Ayrıca resim falan eklemenede gerek yok ben sizlere direk link vereyim piyasada en ucuz darty de bulabilirsiniz :http://www.darty.com.tr/e_commerce/Netbook/SAMSUNG/N150-JA07TR-p-42267-c-24.htm

quote:

Orjinialden alıntı : muzlu_sut

bunu dedikten sonra 400 veririm diyenede kükremiyceksin . ayrıca kapak rengi sarı alıcılara belirttmekte fayda var . ve darty satış fiyatı kdv dahil 569TL . amaç baltalamak yada fiyat kırmak değil yanlış anlama her potansiyel alıcı bukadarını google dan bulur ... darty link ( SAMSUNG N150-JA07TR ).

Değerli arkadaşım benim kimseye kükrediğim falan yok ama o kadar komik fiyat teklifleri geliyorki haliyle sinirlenebiliyorum. Ürünün temsili resmini koydum zaten ki resim de sarı kapaklı olan ürünün resmidir dikkatli bakaacak olursan anlarsın. Benim satış fiyatım en ucuz darty de satılıyor cihaz ve onun 70 tl aşağısında ki hiç de azımsanacak bir rakam değil 70 tl kazanmak için çok emek veriyor insanlar.Sen darty örneği ile beni fiyatımı baltalayamassın zaten bilakhis ürün fiyatımın uygunluğunu göstermiş olursun ayrıca bunun içinde teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swapper -- 14 Eylül 2010; 21:02:43 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.