Şimdi Ara

Samsung Ml-1640 , ML-2240 ve ML-1660 çip resetleme yöntemleri (YENİLENDİ) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
988
Cevap
20
Favori
371.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ascxc

quote:

Orijinalden alıntı: egel2458

ya hocam sen hakkaten bu işi bilmiyom. o aparatı millet 5 dk nasıl yapacak bana bi söylesene. milletin işi gücü yok elektronikcimi gezecek. hem yazıcının reseti varken ne diye habire 300-500 sayfada bir chip resetlesin?

Bu işten anlamayan bence sensin :) Niyemi?
    Samsung yazıcılar, üzerlerinde demo tonerlerle satılır. Demo toner kapasitesi 700 sayfadır. Orjinal toner kapasitesi ise 1400 sayfadır. Sıfır demo toneri kullanmadan resetlersen 700 sayfa tekrar tekrar yazdırırsın. Orjinal tam dolum toneri de kullanmadan resetlersen her defasında dolum yaptığında 1400 sayfa yazarsın.

Peki sen o sıfır yazıcıya editlenmiş firmware attığında yazıcının servis tarafından garantiye SOKULMADIĞINI bilmiyor musun? Farezedelim adam aldı yazılımı gömdü yazıcıya 1 hafta sonra yazıcıda fabrikasyon bir hata meydana geldi. Kağıt sıkıştı, fuser arızalandı ne olacak şimdi 4623fn bi yazıcı 550 tl civarı. Sende bu arıza kullanıcıya kaçar. Chipi resetlersen. Yazıcıdan toneri cıkarıp servise gönderirsin. Ücretsiz 2 yıl garantisi olduğu için yazıcın kargo parası bile ödemeden ayağına kadar gelir. HAKSIZ MIYIM ?

CHİP RESETLEME YÖNTEMİ İLE YAZICINIZ GARANTİ DIŞI KALMAZ. AMA FIRMWARE ATARAK RESETLERSENİZ YAZICINIZ GARANTİ DIŞI KALIR. FABRİKASYON MEKANİK ARIZASI OLSA BİLE.

sen benim gerçekten artık sinirlerimi bozmaya başladın. bırak demosunu 700 ünü 1400 ünü . yazılımla garanti dışı kalırmış. hangi çağda yaşıyo sen ya. sen bu işi senin activasyon yaptırdığın gibi başına sonuna 123 yazdırmayla olduğu gibimi sanıyon. dedimya sen BU İŞTEN ZIRNIK ANLAMIYON. bak güzel kardeşim. biliyosan konuş millet faydalansın. bilmiyosan sus az araştır sonra konuş. bu yazıcıların orjinal yazılımları vardır. sen şimdi yabancısınya bu konulara oda ne dersin. başına 123 koy sonra geri sil hah anladın şimdi sanırım. evet evet işte o orjinal dosyalar. bak ayıp ettim şimdi sana. sen kesin o orjinal dosyalarıda yazmışındır. tüh ayıp ettim sana ya. sen bana laf yetiştirecene önce programda verdiğin gelisimpce mi ne o sitede bi yeni versiyonu indirebilirsiniz demişin bana bi linkini atsana . bizim bahçede bi kaç musluk bozulmuş ordan sipariş vereyim. senin karşında bu işe yeni başlayan biri yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ascxc

quote:

ascxc sen ne iş yapıyosun bilmiyorum ama ne programla nede yazıcılardan pek anladığını sanmıyorum. sallamayı çok iyi yapıyosun orası kesin. sen daha kendim yazdığım dediğin programı lisanslamayı bilmiyon programcıyım diyon. bence başına 123 sonuna abc yaptırırsan active ettirmiş olursun. diğeri chip resetlemesi ile ilgili. ben chip resetiyle ilgilenmiyom. sen ilgi duyuyosan chip resetine önce program yazmaya başlamadan chipi nasıl %100 yaparım diye araştırman lazım. öyle mailin başına sonuna 123 yazdırtmayla olmaz bu iş. daha chipin nasıl %100 göstereceğini bilmiyon kalkmış program yazmaya çalışıyon. Bak benim resetlediğim hiç bir yazıcı %60 toner göstermez. yazıcı illaki sıfır koliden açıldığında resetlemeye gerek kalmaz. bir chip resetletecen kırk takla attırıyon hem kendine hem millete. zaten reset dediğin chiplerin hepsinin yazılımı var. iş yapmak istiyorsan önce yapılmış olan işleri biraz takip et. bişey bilmiyosanda sorun değil bende bu işle ilgili hem tecrübe hem deneyim hemde kaynak var.

Sen o Tonerde kullanılan chipin yani S3CC921 chipin 2 bölümden oluştuğunu 1 ci bölümünün yazılıp silinebilen RW cd gibi, 2 ci bölümünün Sadece yazılabilen. Yazılan alana tekrar yazılamayan CD R gibi olduğunu bilmediğinden sıkılamanı anlıyorum. '2 ci bölüme senden önce yazıcı yazmışsa o chip bitmiş demektir. Programımın lisanslamasında ufak bi sorun olduğunun farkındayım. Hak verirsinki programcılık senin gibi kaptıkaçtıcı hazırbulup bundan ticari kazanç sağlayan birinin işi gibi kolay olmadığından. Benim asıl işimin chip yazma programları yazma olmadığından kendi boş vakitlerimde bu işlerlen uğraştığımdan. En kısa sürede programımda o hata giderilecektir. Kaldıki microsoft bile gün geçmiyorki kendi programlarına yamalar cıkarıyor. Ne konuştuğunu bence önce tartmalısın. Benimle yarışmak için once beni tanımalı, benimkadar bu işten anlamalısın. Bu tür programları sadece pazarlayan biri olmana rağmen çok boşboğazsın. Yani yancı gibi bişeysin benim gözümde. Birisi yapmış sende o yapanın yanında geçiniyorsun :) Aynı okey oynayanların yanında bedava çay kahve içmek isteyenler varya. Acı ama gerçekki ölesin.

evet doğru diyosun. ben bu yazılımları bazılarını satın alıyorum bazılarını buluyorum bazılarıda bana geliyor. ben hiç bir yerde bu programı kendim yaptım demiyorum. öyle bir kelimemi bul ne desen haklısın. diyosunki prgramımın bi yerinde ufak tefek sorun var. " Programımın lisanslamasında ufak bi sorun olduğunun farkındayım" ne kadar aciz bir insansın. bana söylesene programın çalışması için ne lazım " RESETLE " demen lazım. resetle demen için lisanslaman lazım. lisanslaman için az sallaman lazım . lazımda lazım. az da sana akıl lazım. senin program daha başta cacık olmuş hala konuşmaya devam ediyosun adam utanır ya.

• madem bilmiyon bi ara hatırlatta sana resetlediğin chipin tekrar %100 olması için ne yapman gerektiğini söyleyeyim. ister kullanılmış ister kullanılmamış DÜN KAHVEDE ARKADAŞLAR OKEY OYNARKEN KONUŞUYOLARDI yanlarında çay içerken onlardan öğrendim bende.
  • sana bir tüyo arabalar ileri giderken km artar geri giderken kilometre düşer. bide kilometre telini çekersen ileride gitsen geride gitsen km sabit kalır ciğerim. bunuda yazdığın mektupların arasına koy belki lazım olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egel2458 -- 6 Haziran 2012; 15:54:20 >
  • quote:

sana bir tüyo arabalar ileri giderken km artar geri giderken kilometre düşer. bide kilometre telini çekersen ileride gitsen geride gitsen km sabit kalır ciğerim. bunuda yazdığın mektupların arasına koy belki lazım olur

Sen hangi arabalardan bahsediyorsun. Anadol, m124. Komik olma. ileride gitsen geride gitsen km ileri sarar. Geri sarmaz. Bu işten bile anlamıyorsun :) komik çocuk. Sana 1 kapak dahamı acaba bu :) Öyle sanıyorum ki düz mantık gidiyorsun. Basit kafalısın yani. Bari araştır yazmadan önce.

Hala konuşuyor musun sen. Merak ettim microsoftada yazıyor musun böyle. Zapturu zupturu diye. Hiç merak ettin mi XP de SP1 SP2 Sp3 niye cıktı haladaha neden cıkmaya devam ediyor yamalar. Bilmediğin anlamadığın konularda yorum yapma. Konuştukça batıyor sun. Hatasız kul olmaz. Elbet hatalar olacak. O hatayı düzeltmek benim elimde.

Ayrıca kendin geldin konuya maydonoz oldun. çıkmış sinirimi bozuyorsun diyorsun. Ne ayaksın sen? Ticaretini yapacaksan açarsın kendi konunu. Bedava yazılım dağıtılan konular altında dolanmassın. Sinirinde bozulmaz. Seni zorla bu konuya sokan mı var. yada ticari gelirinde azalma olduda ondan mı burnundan pufkuruyorsun.

Arkadaşlar arada bu arkadaştan (egel2458) paralı yazılım alında bu kadar gergin olmasın bu arkadaş :) Forumda buzu olanda yoktur mazallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ascxc -- 6 Haziran 2012; 19:01:51 >

• 1660 ile 3200 arasında ne fark var yada 4623 ile 1915 arasında. yama diyodunya al sana yama yapıp yeniden yayınlayacağın bir bölüm. hani çağ diyodunya senin çağ dışı kalman xp uyumlu demenden belli programın. alsana bi yama mı dersin kapak mı dersin ne dersen de. daha programın win7 de çalıştığından haberin yok. bu nasıl bir program yazmaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egel2458 -- 6 Haziran 2012; 20:23:21 >
  • quote:

1660 ile 3200 arasında ne fark var yada 4623 ile 1915 arasında. yama diyodunya al sana yama yapıp yeniden yayınlayacağın bir bölüm. hani çağ diyodunya senin çağ dışı kalman xp uyumlu demenden belli programın. alsana bi yama mı dersin kapak mı dersin ne dersen de. daha programın win7 de çalıştığından haberin yok. bu nasıl bir program yazmaktır

Program çalışır. Resetleme işlemi yapamassın win 7 de . Komik olma. Yazdığım programı bana mı öğretiyorsun. Chipi yazarken sanal sürücü yükler. O win7 de çalışmaz işte.

Bizdeki çalışır çalışmaz yorumu programın işlevselliği ile ilgilidir. Yoksa formun gözükmesi değil.

Gene düz mantık gitmişsin :)

• arkadaşlar merhaba, ml 1660 yazıcım var, chip resetleme için bana yadımcı olabilir misiniz litfen,
    VERSİON: V1.01.00.34
    SERİAL: Z4WKBKAZBOO904F
    selcukizmirli@gmail.com
    çalışmalarınız için teşekkür edeim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: revese

arkadaşlar merhaba, ml 1660 yazıcım var, chip resetleme için bana yadımcı olabilir misiniz litfen,
    VERSİON: V1.01.00.34
    SERİAL: Z4WKBKAZBOO904F
    selcukizmirli@gmail.com
    çalışmalarınız için teşekkür edeim.

1660 v34 no update

https://rapid share.com/files/2514292385/Z4WKBKAZBOO904F.rar
  • Sayın ASCXC arkadaşım karneleri yazarken tonerci çağırmaktan yorulduk. Bizim yazıcıya da bir el atabilirmisiniz.

ML 1660STS
    OSVersion : V1.01.0034f
    Seri no: Z4WKBKCB300049V
    haydaryuksel@hotmail.com
    iyi günler dilerim.
  • selam. şimdiden çook teşekkürler.

samsung 1660

OSVersion : v1.01.00.34
    Seri no: Z4WKBKEB200627P
  • az daha araştırsanız forumlarda generatörü war birilerinden istemeye ihtiyacınız kalmaz 1660 modelini (: ben parayla satıyorum benim işim bu kimisinin işine gelir kimisinin gelmez bilemem tabi
  • teşekkürler ihtiyacım kalmadı.

bu arada o genaratorlerde sıkıntı olduğu söyleniyor.

araştırmak lazım aslında evet
  • Samsung clp 300
    Serial No.3H50BACP305484F
    Rica etsem ilgilenebilirmisiniz?
    Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: falcom1974

Samsung clp 300
    Serial No.3H50BACP305484F
    Rica etsem ilgilenebilirmisiniz?
    Şimdiden teşekkürler

kardeş bildiğim kadarıyla clp-300 için resetleme yazılımı yok.
  • --------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar,
    firmwareler ile oynarken ml-1640 yazıcıma ml-1660 firmware yükledim. Şuan yazıcı kendini ml-1660 zannediyor. Tekrar ml-1640 firmware yükleyemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
  • Sonunda firmaların bile çözemediği resetleme sorununu çözdüm. Youtube sağ olsun.
  • sevgili haydar abi,
    biraz açıklarsan ve bir üst mesaja yanıt verirsen sevinirim. Resetleme nasıl oluyor youtube da nerede ve benim sorunum nasıl çözülür
  • kardeş 1640 yazıcıya 1660 yazılım yüklediysen bunun 2-3 yöntemi var düzeltebilmeniz için. ama bu yöntemlerin hiçbiri sizin yapabileceğiniz yöntem değil. yeniden düzeltmeye gelince. ya kartı iyi bir elektronik parça programlayıcıya götürüp resimdeki işaretlediğim parçayı yeniden programlandırmanız lazım. bu işi en iyi araba beyni (ecu) tamir eden arkadaşlar yapar. mutlaka bulunduğunuz şehirde yapan kişiler vardır. onlarda bu flashı programlayan aparatta programda var. yada kartı bana gönderirsin hallederim.

• merhaba arkadaşlar ml-1660 vl.01.00.34 yazıcımın resetlenmesi gerek
    bana yardımcı olursanız çok sevinirim
    sn:Z4WKBKEB100417L
    acre-bilisim@hotmail.com

ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ..
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.