Şimdi Ara

Samsung Ml-1640 , ML-2240 ve ML-1660 çip resetleme yöntemleri (YENİLENDİ) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
989
Cevap
20
Favori
367.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mavi_tutku437

    yurdasal kardeşim gönderdiğin dosyayı indirdim işlemleri yaptım test sayfası aldım toner %0 görünüyor yaptığım işlem doğru mu yoksa eksik mi


    toner üzerindeki çipi çıkart
  • ML-1640 yazıcıma uyguladım ben bu işlemleri.Reset işleminden sonra yazıcıyı açıp kapattım,daha sonra yazıcıyı açamadım birdaha..power ışığı yanıyor hemen sönüyor..Yazıcımı nasıl kullanabilirim? Teşekkürler kolay gelsin
  • test çıktısı aldığımda toner % 100 oldu resetleme işlemi tamamlandı mı acaba Toplam sayfa 1 yazıyor.
  • Arkadaşlar merhaba,
    Forumu elimden geldiğince taradım fakat bu yazılımla chip resetleme işleminden "Xerox Workcentre 3119" için de yararlanılabilir mi bulamadım. Xerox 3119 toneri Samsung'un hangi modeli ile aynı?
    Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stoikk -- 30 Ocak 2011; 14:48:30 >
  • İyi günler, samsung ML- 2251n yazıcı var elimde,toner save ışığı ve online ışığı (kırmızı)(ikisi birlikte) yanıp sönüyor, acaba sorun chipte midir? yoksa başka bir arıza falan mı vardır? sorun chipteyse chip'i resetleyecek bir program ya da yazılım var mıdır acaba? (google amcaya sordum ama yanıt bulamadım )
    Soruma başka bir durum daha ekleyeyim,
    kağıdı yazıcının içinde bir miktar (yarısı kadar)iteleyerek koyuyorum, ilk açılışta kağıdın tamamını dışarı vermesi gerekirken bir miktar alıyor ve duruyor,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bunny01 -- 31 Ocak 2011; 21:49:48 >
  • Bende bir yazıcı almak istiyorum.Lazer.fakat burdakı bı çip sorununu görüncü sormak kararına geldim.Şimdi ben Samsung ML-1660 yazıcı almak istiyorum.toner bittikten sonra çip kırlmazsa ve ya güncelllenemzse çalışmaz mı?
    Ve ya siz bir lazer yazıcı tafsiye edin.bu resetleme problemi olmasın?teşkkür ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alia

    Bende bir yazıcı almak istiyorum.Lazer.fakat burdakı bı çip sorununu görüncü sormak kararına geldim.Şimdi ben Samsung ML-1660 yazıcı almak istiyorum.toner bittikten sonra çip kırlmazsa ve ya güncelllenemzse çalışmaz mı?
    Ve ya siz bir lazer yazıcı tafsiye edermisiniz.bu resetleme problemi olmasın?teşkkür ederim
  • Benim sorunu yaşayan yok mu hiç arkadaşlar
  • Yurdasal kardeş çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi bantladım ve delphi ile yazılmış sanırım. İşimi gördü.
    Saat 11:00 de başladım aramadığım yer kalmadı. İlaç buymuş. Harika. Allah Razı Olsun. Eline Emeğine Sağlık.
  • Alia korkmadan alabilirsin. Ben 2 tane aldım. 1 tanesinin ismi ML-1660/STS diye uzantılı ve serinosu:Z4W ile başlıyor. Bunda çip sıkıntısı yok.sebebi samsung tr yi aradım. Bu ürünün yurt içinde satın alınan kartuşları desteklediği yönünde bu iyi bir ürün. Ama ikinci aldığım ML-1660/SEE (arkasında yazıyor) ve seri nosu Z4M ile başlıyor. Bu ise yurt dışı kartuşları destekliyormuş. Kısacası orjinal kartuş 1. de çalışırken 2. de çalışmadı. Sitedeki arkadaşların verdiği linklerden yurdasalın işi çözdü. O yüzden tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar teşekkür etmek için üye oldum. Özellikle yurdasal ve cool111 arkadaşlarımıza ve bu forumda mesaj yazan herkese çok teşekkür ederim. Böyle bir hizmeti sunup bizleri büyük bir külfetten kurtardığınız için teşekkürler. Sayenizde sorunsuz bir şekilde ml-1660 yazıcımı resetledim.
  • Arkadaşlar merhaba,
    Forumu elimden geldiğince taradım fakat bu yazılımla chip resetleme işleminden "Xerox Workcentre 3119" için de yararlanılabilir mi bulamadım. Xerox 3119 toneri Samsung'un hangi modeli ile aynı?
    Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x_f1_x

    Alia korkmadan alabilirsin. Ben 2 tane aldım. 1 tanesinin ismi ML-1660/STS diye uzantılı ve serinosu:Z4W ile başlıyor. Bunda çip sıkıntısı yok.sebebi samsung tr yi aradım. Bu ürünün yurt içinde satın alınan kartuşları desteklediği yönünde bu iyi bir ürün. Ama ikinci aldığım ML-1660/SEE (arkasında yazıyor) ve seri nosu Z4M ile başlıyor. Bu ise yurt dışı kartuşları destekliyormuş. Kısacası orjinal kartuş 1. de çalışırken 2. de çalışmadı. Sitedeki arkadaşların verdiği linklerden yurdasalın işi çözdü. O yüzden tavsiye ederim.



    ben dede iki tane yazı var diğerinde sorun cıkmadı ama sorunlu olan makina ML-1660/STS diye uzantılı ve serinosu:Z4W ile başlıyor ve V30 olan firewire denedim işe yaramıyor bir türlü. yeni verdiyonu varmıs sanırım v33 ve v34 olan bir türlü bulamadım yardımcı olmanız mumkünmüdür?




  • Arkadaşlar,
    Chip resetleme konusunda" XEROX WORKCENTRE 3119" ile ilgili bilgisi olan kimse yok mu? Toneri "Samsung SCX 4300" ile aynı gibi görünüyor ama emin olamıyorum. SCX-4300 için chip resetleme yazılımını 3119 için kullansam cihaza zarar verir miyim acaba. Yardımcı olursanız çok sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stoikk -- 3 Şubat 2011; 9:15:40 >
  • ML 1640 ile sonunda BAŞARDIM! elimde ml- 1640 var. yazılımsal çözümler hiçbiri işime yaramadı. yazıcının arkasındaki çipin ilk ve dördüncü ayağını kısa devre yaptırmak da işe yaramadı. daha sonra bir rus sitesinde solda 3. ve 4. ayağını devre yaptırmam gerektiğini gördüm. ince kabloyu elimle tutarak soldan 3. 4. ayağı kısa devre yaptırarak bir kaç defa yazıcıyı açıp kapayıp bekledim. sıfırlandı ve artık yazıcı her açılışında otomatik sıfırlanıyor. kablonun falan orda durmasına gerek yok. bir defa kısa devre yapması yetti.
  • yazıcım ml-1660 v.01.00.30 olan sürüm. Yüklü dosyaların hepsini denedim olmadı malesef.Kırmızı olan led her defasında hızlı bir şekilde renk değiştirip o şekilde kalıyor.Düğmelerin 2'sine basılı olarak açıp o şekilde denedim ama sonuç değişmedi.Bantlamayıda unutmadım ama nafile.Ayrıca yazıcıdan test sayfası almayı beceremedim.
  • birde çip reset programını yazıcıya attık diyeli demo toner 1 2 3 derken ömrü bitti yeni toner alacam yeni tonerde bantlanacak mı
  • toner yüzde 80 de çip reset yapayım dedim test baskı sayfasında tonerim 100 de 100 dolu görünüyo :)
  • merhaba samsung ml-1660 series aldım sürüm 3.10.64:12 yukarda yazdığınız yöntemi denesem çalışırmı yardım...
  • calısması lazım ama nasıl yapılacağını iyi bilmeniz lazım .

    1-önce cihaz kapalıyken toneri çıkarıp çipin ucunu bantlayın(yukarda bi arkadas cipin resmini koymus)
    2- http://hotfile.com/dl/78172625/58935f6/1660v30.zip.html burdaki programı indirin rardan çıkarın
    3- sonra yazıcıyı acın programı calıstırın patch yazan tuşa basın
    4- sonra ekrana devam için bir tusa basın diye bir yazı gelir basın klavyede herhangibir tusa ekran kapanır
    5- test sayfası yazdırın (acma kapama tusunun üstündeki tuşa 3 saniye kadar basılı tutun)
    6- sonuc eğer toner yüzde 50 lerdeyken 100 de 100 olmussa doluluk ve sayac sıfırlanmıssa tamam demektir

    ama hatırlatmakta yarar var bunu yaparken herhangi bir elektrik kesintisi vs olmamasına dikkat edin ve cok fazla anlamıyosanız bunu bildiğiniz bir bilgisayarcıya yaptırın.ayrıca bu işlem garantiyi bozar çünkü bu tür yazılımlar firma tarafından yazılmıyor cracker lar yazıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut07 -- 8 Şubat 2011; 21:39:56 >




  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.