Şimdi Ara

Samsung Mega 850 TL sıfır kapalı kutu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Edirne İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Samsung Mega 850 TL sıfır kapalı kutu
    Acil oldugu icin fiyatı uygundur. Edirneden elden teslim olabilir ve istanbulda bir tanıdıgım var istanbul icide olabilir. Elden teslim sadece edirne ve istanbul icin gecerlidir...

Fiyatta pazarlık yoktur. Son olarak 850 tldir. ÜRÜN KAPALI KUTU GUVENLİK BANDROLLU İLK ACAN SİZ OLACAKSINIZ. VODAFONE DAN TARİFEYE EK OLARAK 1300E ALINDI. BORC ODEMESİ İCİN SATILIKTIR. ilgilenen arkadaslar numarasını bıraksın.... SADECE NAKİT SATILIKTIR..
    Fiyat : 850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 6 Ekim 2015 Satıldığı Şehir : Edirne Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam Sadece Kapida Ödeme Veya Sanalpazar Varmidir ?
  • Note2 düşünüyorum ama 850'ye kapalı kutu mega bilemedim... Komisyonu karsılarsam sanalpazar yapabilir myz ? Ürününüz zaten kapalı kutu direkt onaylarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaGgle

Note2 düşünüyorum ama 850'ye kapalı kutu mega bilemedim... Komisyonu karsılarsam sanalpazar yapabilir myz ? Ürününüz zaten kapalı kutu direkt onaylarım.

Aynı teklifi bende yaptım ama arkadaş göndermiyor .
  • hocam gondermiyor degil. Bencil olmamak lazım. Ben durumumu özelden bahsettim nakit almam gerek bu gun maksimum 1 ve ya 2 ye kadar nakit ihtiyacı var. İlla ki mileti buradan özelinimi yazdıracaksınız. Mantıksızlasmayın lutfen aciliyeti var diyede sizin dediginiz olacak degil. Nakit gecmesi gerek elime lütfen..... biraz daha anlayıs.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yeni uye olmussunuz, nispeten uygun bir fiyata cihaz satiyorsunuz. Diyorsunuz ki sadece nakit.

Bu forumda kimse urunu eline almadan size parayi gondermez.

Istanbul'da elden teslim ediyor musunuz?
  • Tarafimdan alinmistir.
    İki tarafada hayirli olur insallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi fiyata gitmiş. Hayırlısı olsun

• ben alacaktım arkadaşa nasipmiş.alana da satana da hayırlı olsun diyelim
  • İyiki almamisiniz 400 liram gitti satici dolandirici.
    Emre kulaksiz isimli banka hesabi var.
    ‪05534530197‬ cep numarasi.
    Dayim polis, bekledim telefonlari acmayinca aradim yarin kendisi ile ilgili gerekli islemleri yapacagim tc kimlik ve ses kaydi var cok sukur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Öztürk35

İyiki almamisiniz 400 liram gitti satici dolandirici.
    Emre kulaksiz isimli banka hesabi var.
    ‪05534530197‬ cep numarasi.
    Dayim polis, bekledim telefonlari acmayinca aradim yarin kendisi ile ilgili gerekli islemleri yapacagim tc kimlik ve ses kaydi var cok sukur.

Hocam kusura bakma da durum bas bas bagiriyordu.

Cok gecmis olsun.
  • Zoruma gidende o isin asli bile bile hatta dedim gelmicek diye parayi gondermeden once.
    Daha once iphone 5 almistim Mertcandan bursadaydi orda kuzenim olmasina ragmen direk havale yapmistim ertesi gunde telefon ulasmisti elime. Az cok belli ediyor zaten ama bunda resmen kasindim herife para gondericem garantideyim atmde 9lira kesiyor diyorum olsun olsun falan dedi, whatsapp var dimi sende diye sordum kemkum falan etti anladim, anladimda kasindim iste bende bayram uzeri zaten saglik problemleri yuzunden yillardir calismiyorum kotu oldu uzerimde 60lira nakitim kaldi acikcasi.
    Yanina birakmicam ama yarin sikayete gidecegim ses kaydi mesajlari var elimde.

• Isallah cozulur hocam da, 400TL'ni geri alabilecegini hic sanmiyorum.
    Tekrar gecmis olsun.
  • Sikyette bulunmam en azindan benden baskasini kandirmasini engeller emre kulaksiz yazinca google dan cikiyor daha oncede yapmis insan bu kadar adi serefsiz nasil oluyor anlamiyorum. Zoruma giden parasiz kalmamdan ziyade sikinti cikacagini bile bile lades demem.

• siz 400 liraya mı anlaştınız arkadaşala?

ben alacaktım derken zaten istanbuldayım gidip görüşerek alacaktım ancak ben biraz aç gözlülük yapıp 600 tl veririm demiştim demekki siz uzaktasınız diye ondan beni oyaladı,sonra da cevap vermedi.bana satmak istese görmeden para vermeycektim.nitelikli dolandırıcılıktan savcılığa suç duyurusunda bulunun,birşey olmaz sanmayın.adamdan kan alırlar.tekrar çok geçmiş olsun.
    adam sizden parayı aldı ama fazlası ondan çıkar eminim insan biraz allahtan korkar.
  • 450yi teslim alinca verecektim.
    Yok pesini birakmam kesinlikle yarin sabah ilk isim o olucak.

• HAVALİ TÜFEK DÜRBÜNÜ İLANI AÇTIM bu dandik adam benide tokatlıcaktı aklı sıra allahın kekosu

pekinlyşikayet2 gün önce, 11:34 havalı icin durbun var profesyonel olmasada en azından aratmaz diyeyim... 280 liraya aldım bir kere taktım dahada kullanmadım fiyat ne verirsiniz.

resim ve link yolla dıyorum jpg olarak marka yazmıyor diyor dürbünde :)))bu güne kadar markasız dürbün görmedim en dandiği dahil
  • bu arada 3 kagıtcının numarası acık cevap verıyor aradım kapadım suratına :))
  • son durum nedir acaba
  • Öztürk35 kullanıcısına yanıt
    hcam çok geçmiş olsn benmde başıma zamnında geldi böle bi durum..hocam ben forumda güvenli alışveriş için bi sistem düşündüm konu açtım konum silindi halbuki çok büyük destek çıkılmıştı buna bu tur olaylaırn önüne geçmek için yönetim bunu neden kurallara ayrıkı gördü anlamadım..bak işte ondan sonra forumda değerli insanların canı yanıyor böle..çok geçmiş olsn hocam inş geri alırsınz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.