Bildirim
Samsung marka leptopa sarj aleti alınacak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aynısından almanız şart değil. Muadil bir ürün de alabilirsiniz. Alırken dikkat etmeniz gereken adaptörün üzerindeki voltaj ve amper değerleri.
Örneğin: 15V 3A yazıyorsa sizin almanız gereken adaptör mutlaka 15V olmalı yani orada yazan voltaj değeri aynı olmalı, amper değeri ise orada yazan değerde ya da daha yüksek olmalı yani 3.5A olabilir 4 A olabilir az olmasın yeter ki.
Bir de mevcut adaptörünüzün bilgisayara takılan soket kısmı aynı olmalı (genelde standart olur) İstanbul'da iseniz perpa da, sirkecide veya kadıköy de eski adaptörünüzü de yanınıza alarak ister onu tamir ettirin isterseniz yeni muadil bir adaptör bulabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: SeYYaH-1
Aynısından almanız şart değil. Muadil bir ürün de alabilirsiniz. Alırken dikkat etmeniz gereken adaptörün üzerindeki voltaj ve amper değerleri.
Örneğin: 15V 3A yazıyorsa sizin almanız gereken adaptör mutlaka 15V olmalı yani orada yazan voltaj değeri aynı olmalı, amper değeri ise orada yazan değerde ya da daha yüksek olmalı yani 3.5A olabilir 4 A olabilir az olmasın yeter ki.
Bir de mevcut adaptörünüzün bilgisayara takılan soket kısmı aynı olmalı (genelde standart olur) İstanbul'da iseniz perpa da, sirkecide veya kadıköy de eski adaptörünüzü de yanınıza alarak ister onu tamir ettirin isterseniz yeni muadil bir adaptör bulabilirsiniz.
yorumun icin tesekkur ederim. Bulunduğum ilde bir elektrikçi 20tlye yaparım dedi. Fakat pek içim el vermedi.yenisini alayım diyorum nette araştırdım 30tl civarı fakat onlar işimi gorur mu? Arıza bozulma gibi bi durum olmaz inşallah. Orjınal adaptoru yaptırmalımıyım sizce? Yoksa yenı mi almalıyım?
-
Elektrikçi yaparım dediyse hiç elini bile sürdürmeyin. Elektronikçi ya da tv tamircisi bunu söylediyse o zaman yaptırabilirsiniz. Normalde içinde çok bulunmayacak devre elemanları yoktur. Ama bilinçli tamir etmek lazım. Işığı yanıyor ama elektrik gitmiyorsa anakarta o zaman bir ölçmek lazım normal voltaj geliyor mu? Bunu neden söylüyorum; arızalı olan adaptör mü anakart girişinde ya da devresinde problem var mı onu anlamak için yoksa adaptöre boşuna para vermiş olursunuz.
Buradaki ürünleri de inceleyin
Muadil ürün (garantili) ise alınabilir, iyi tamir edebilecek bir elektronikçiye de yaptırılabilir hatta benim tavsiyem onun elektronik devresi daha kalitelidir, anlayan birine yaptırmanız muadil üründen daha iyi bile olabilir, hiç bir sakıncası yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SeYYaH-1
Elektrikçi yaparım dediyse hiç elini bile sürdürmeyin. Elektronikçi ya da tv tamircisi bunu söylediyse o zaman yaptırabilirsiniz. Normalde içinde çok bulunmayacak devre elemanları yoktur. Ama bilinçli tamir etmek lazım. Işığı yanıyor ama elektrik gitmiyorsa anakarta o zaman bir ölçmek lazım normal voltaj geliyor mu? Bunu neden söylüyorum; arızalı olan adaptör mü anakart girişinde ya da devresinde problem var mı onu anlamak için yoksa adaptöre boşuna para vermiş olursunuz.
Buradaki ürünleri de inceleyin
Muadil ürün (garantili) ise alınabilir, iyi tamir edebilecek bir elektronikçiye de yaptırılabilir hatta benim tavsiyem onun elektronik devresi daha kalitelidir, anlayan birine yaptırmanız muadil üründen daha iyi bile olabilir, hiç bir sakıncası yok.
elektrkçi icini açtı devreler yanmiş. En iyisi yeni alayım yapılınca pek iyi olcağıni zannetmıyorum. Dışıda darbe aldi cizikler falan var.
-
Elektrikçiye dokundurmayın demiştim yine de yapmışsınız ne diyeyim tercih sizin. Açılmış halde net bir resim koyabilirseniz size tahmini olarak yaptırın ya da yaptırmayın diyebilirim ama uzaktan ölçüm yapmadan net birşey söylenmez bir de yine söylüyorum ELEKTRİKÇİ DEĞİL ELEKTRONİK TAMİRCİSİNE yaptıracaksanız yaptırın. -
elektronık tamırcısı zaten hocam. Ben muadil bir urun alayım dıyorum. 1 sene sonra leptopu değiştireceyim zaten. 1 sene sorun çıkarmasın yeterlı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X