< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Samsung M51 alınır mı? (2. sayfa)

-
-
Hayırlısı ile gelsin de ortalama fiyata koyarız fiyatı çok öldürmeden.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Aynen ,hayırlısı...👍
Sitede o kadar baktım ama bulamadım 4k video çekiyormu? Ayrıca yanında verdikleri kulaklık ile müzik dinlerken değilde konuşma anında sıkıntısıs kullanılabilirmi acaba karşı tarafa ses düzgün gidiyormudur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linka_try -- 26 Eylül 2020; 18:48:47 >
4k 30fps video çekebiliyor. Ekolarak sadece arka kamera değil ön kamera da 4K video çekebiliyor. Kampanya dolayısıyla verilen bluetooth kulaklıktan bahsediyorsanız, herhangi bir sıkıntısı olmaz. Zaten o kulaklık normalde 500-600 ₺ ye satılıyor. Diğer türlü içinden eğer samsungun o dandik kulaklığı çıkarsa sorun olabilir. O kulaklıklar pek kullanışlı olmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Teşekkürler
Hocam aldımızmı telefonu ben aldım ama işlemci farklı gözüküyor? Sm6150 yazıyor.
Aldım ama açmadım, tadını kaçırdılar. Saçma sapan birbirinden farklı uygulamalarla...😞
Nasıl yani neden ne oldu?
Kulaklık çıkmadı, onunla uğraşıyorum. Samsungu ara, Trendyol'a ulaşmaya çalış, Şikayetvar yaz vs...kenara koydum, kulaklık geldiğinde açarım, hevesim kaçtı 🤷
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 5 Ekim 2020; 17:10:11 >
Bana geldi hatta 500 sattım tanıdığıma ama işlemciyi göremiyorum sinir oldum
İyi yapmışsın, işlemci kısmını bilmiyorum acmadigim için
Ana konuya bir sor istersen, orada alan ve açan çok var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Resim attım oraya bakalım olmazsa iade ederim.
Merhaba arkadaşlar kullanan varmı? Bende araştırıyorum bu telefonu kulaklık hediyesi olmadan bile almayı düşünüyorum şu zamanda F/P ürünü.. Samsung S7 edge kullanıyorum uzun zamandır kamera vs bundan daha iyidir zaten kamera beklentim var biraz. Ama ilk tercihim bataryanın uzun ömürlü olması.
Kart kampanyam var faizsiz 3 taksite bölebileceğim o yüzden almak istiyorum. Sadece internete özel M serisi hiçbir tekno markette incelemek için bulamadım.
Döviz sürekli yükseliyor her an zam gelebilir korkusuda var almalımıyım? Sizin izlenimleriniz nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 9 Ekim 2020; 19:5:39 >_____________________________ -
Ben aldım kullanıyorum gayet güzel hızlı telefon günlük şarja koyuyorum 24 satte %40 iniyor pol sağlığı için daha altına inmeden fulluyorum. Kırılma patlama olmaz ise uzun yıllar götürecek telefon.
yorumlarınız için öncelikle teşekkür ederim.
kamerası için gözlemleriniz nasıl en azından bir iphone7 plus performansı alınırmı kamerada?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 9 Ekim 2020; 19:10:15 >_____________________________ -
Kamera baya başarılı ama kişiye göre değişir bu durum yani bana yeterli geldi gerçi pek işim yok kamera ile Ben oyun için aldım.
Oyun,performans konusunda nasıl? Yeni telefon alacağım. Kamera,dış görünüş vs çok önemli değil. Uzun şarj ömrü, kesinlikle ısınmama, ve oyunda çok iyi performans arıyorum. Bu model tavsiye edildi.