Şimdi Ara

Samsung LED TV'yi Monitör Olarak Kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
9.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Din alışveriş merkezinde Samsung LED TV leri inceledim. En ufakları 32 inç ve 2500 tl ye filan satılıyor sanırım. Hala tüplü monitör kullanıyorum, ama kaliteli bir LCD Ye geçmeyi düşünüyorum. Tüplü monitör dediklerim uyduruk değil bu arada, bir tane Philips 109p4, bir tane de 107p4 var. Bu monitörlerin kalitesini bilen bilir...

24 inç adam gibi monitörler 1000-1300 usd civarında. Bunun yerine bu Samsung LED TV'lerden almak bilgisayar monitörü olarak kullanmak için mantıklı mıdır? Kullanan var mı? 32 inç monitörü yaklaşık 1m mesafeden kullanmak zor olur mu? Görüntü kalitesi tatmin edici olur mu?

• Yok mu hiç LED TV yi bilgisayara bağlayıp kullanmış kimse?
  • full hd tvler rahatlıkla monitör olarak kullanılabilir ben hd ready tvde bile çok memnundum ama 1 m mesafe kısa
  • Gördüğüm kadarıyla en ufak full HD tv 32 inç... Daha ufakları olsa 1 mden kullanmak sorun olmaz sanırım...
  • bu konudan bende müzdaribim led tv almak mantıklı düşüyor benim için oyun ve devamlı filim izledigim için ama bir kullanan görmedim nede yorumlarını avrupada bikac kişi takmıs ama yabancı dil yok hemde zaten ondada fazla yorum yok teske biri yorum yapsada aydınlatsa biziii ::D:D:D:D
  • Geçen Teknosa'da Led'lere baktım, diğerleriyle aynı yayını kıyasladığımızda iyi bir fark göremedim. Şahsi kanaatim şuan Led tv'ye o kadar para vermek için erken... Uygun fiyatlı bir Lcd hem monitör hem de tv işini çok rahat görecektir...
  • 1 metreden kullanım zor olur ben lcd de kullanırken kablosuz klavye-mause kullanıyordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben hobi amaçlı photoshopla ilgileniyorum, renk kalitesi önemli... Ayrıca simulasyon oyunlarını da çok oynuyorum, onun için TVnin tepki süresi, çözünürlüğü gibi kriterleri de öne çıkıyor... LED TV ler fena görünmedi gözüme ama boyutlarının ufalması lazım ya da LED monitörlerin yapılmasını beklemek lazım sanırım, 24 inç filan...
  • led monitörler çıktı bildiğim kadarıyla
  • Marka model var mı bildiniz, ya da TRye gelmiş olan?
  • forum doanımın incelemesini yaptığı lg led monitör var testini yaptıklarına göre gelmiştir sayfanın üstünde inceleme bölümünde görünüyor
  • samsung x serisi var led olarak.full hd pc monitörü 23 inç olanı 329 euro hollandada.

http://www.komplett.nl/k/ki.aspx?sku=492647
  • quote:

Orijinalden alıntı: unstoppable

samsung x serisi var led olarak.full hd pc monitörü 23 inç olanı 329 euro hollandada.

BUnlar LED değil LCD.

Aydınlatması flororasan yerine LED.

LED TV veya Monitör değil yani bildiğiniz LCD monitor ancak aydınlatması LED.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

quote:

samsung x serisi var led olarak.full hd pc monitörü 23 inç olanı 329 euro hollandada.

BUnlar LED değil LCD.

e zaten LED TV de aynı şekilde aydınlatma olarak LED kullanan başkada bir farklığı olmayan televizyonlar değil mi? Eğer değilse teknoloji farkı nedir bu ikisi arasında ?

• Dell, HP ya da Nec filan gibi markaların daha üst düzeyde panel kullanan LED monitörlerini beklemek lazım sanırım. Gördüğüm kadarıyla şu anki LED LCD monitörler TN panel kullanıyorlar..
  • quote:

quote:

BUnlar LED değil LCD.

evet orasıda doğru led aydınlatma teknolojisine sahip lcdler bunlar ama piyasada şu an gerçek led yok

• Selam,
    Önce pardon diyiyim,çünkü yanlış anlamış olabilirim(istediğin sadece led tv ise)
    ama samsung tn panel hem uygun fiyat hem 26 inç gayet güzel monitör tv si var veya Lg'nin 27 inç'i var.
    Ben şuan pc monitör(arasıra tv olarak) Samsun 2333hd kullanıyorum,imkan olsa biraz daha büyük ekrana bile gecerim,ancak masa başında veya 1 metre kadar mesafeden 32'(82 ekran)biraz büyük kaçar gibime geliyor(tv olara değilde,masa başı pc'de çalışmak için)

benim önerim hem uygun fdiyat6 hemde büyük
    örnek samsung T260hd
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-t260hd-26-t260hd-genis-ekran-lcd-monitor-tv/productDetails.aspx?I_ID=35743

• quote:

quote:

quote:

BUnlar LED değil LCD.

e zaten LED TV de aynı şekilde aydınlatma olarak LED kullanan başkada bir farklığı olmayan televizyonlar değil mi? Eğer değilse teknoloji farkı nedir bu ikisi arasında ?

LED TV ler farklı teknoloji kullanıyor aydınlatma değil teknoloji LED.

Zaten o yüzden pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockford Fosgate -- 1 Kasım 2009; 19:41:47 >

• valla benim kardeşim kullanıyor. 40d6500 led 3d tv yi monitör olarak kullanıyor. canavar gibi oluyor. 2 metreden bile ekrandaki yazıları okuyorsun. 32" olan biraz daha ufak olacağı için 1-1.5 metreden rahat ekranı görürsün gibime geliyor. sorun olmuyor kısacası. yalnız tv ler daha parlak olduğu için ışık ve kontras değerlerini epey bir kısman lazım. görüntü müthiş diyebilirim. benim monitör (p2370hd) epey bir sönük kaldı bunun yanında. yalnız alacaksanız led olsun lcd o kadar iyi değil. ekran o kadar büyük olmaz diye düşünmeyin, görenlerin dibi düşüyor resmen. hakikaten çok güzel oluyor. şimdi benim 23" monitöre bakasım gelmiyor mesela. kardeşim masanın üstünde kullanıyor, monitör mesafesinde yani, hiç bir sorun yok. hatta çok daha iyi diyebilirim. yazılar filanda epey büyük gözüktüğü için ufak yazılar bile çok çok rahat okunuyor. ama benim tavsiyem masada kullanılacaksa 32" en idealidir. duvara asılacaksa 40" tavsiye ederim. 2 sene sonra mesaja cevap yazıyorum ama belki kafasında soru işareti olanlara yardımcı olabilir bu mesajım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysroguz -- 9 Aralık 2011; 23:36:01 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.