Şimdi Ara

Samsung LE32C530 Altyazı Kaybolması Update İle DÜZELTİLDİ. Herkese Geçmiş olsun (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
14.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, uzun araştırmalar sonucu bu televizyona karar verip aldım. Bugün gelip kurulumu yaptılar. Forumu okudum güncellemeler ile ilgili yazılanları okudum. Versiyonumu kontrol edip yükseltmesini de yaptım. Ancak benim alt yazıda yükseltme öncesi ve sonrası şöyle bir problemim var alt yazılarda türkçe karakter desteklenmiyor ı, ş gibi karakterler bozuk görünüyor. Sizlerde de böyle bir sorun var mı? ya da bunun bir çözümü var mı?
    Bu yazılım yükseltmesi hangi sorunlara çözüm oldu? Tv de bazı menüler pasif görünüyor, bunların bir yükleme ile aktif olması mümkünmüş, gerçekten böyle birşey var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErdoganAktas

Arkadaşlar merhaba, uzun araştırmalar sonucu bu televizyona karar verip aldım. Bugün gelip kurulumu yaptılar. Forumu okudum güncellemeler ile ilgili yazılanları okudum. Versiyonumu kontrol edip yükseltmesini de yaptım. Ancak benim alt yazıda yükseltme öncesi ve sonrası şöyle bir problemim var alt yazılarda türkçe karakter desteklenmiyor ı, ş gibi karakterler bozuk görünüyor. Sizlerde de böyle bir sorun var mı? ya da bunun bir çözümü var mı?
    Bu yazılım yükseltmesi hangi sorunlara çözüm oldu? Tv de bazı menüler pasif görünüyor, bunların bir yükleme ile aktif olması mümkünmüş, gerçekten böyle birşey var mı?

Yükseltmen alt yazı kaybolmasına çözüm oldu diğer ayarıda Tools düğmesi var ona basıp ilgili yerden türkçe seçersen sorunun kalkacaktır yani TR karakterlerini destekliyor korkun olmasın forumu ararsan daha net anlatışı mümkün

• Arkadaşlar , 530 ile ilgili olarak lütfen

http://forum.donanimhaber.com/m_39545928/mpage_11/tm.htm

başlığından devam edelim. Aynı konu ve sorunlar 2 ayrı başlıkta tartışılmasın ve başlık derli toplu olsun
  • bende cumartesi bu tv den akldım c 450 bu tv yi tam olarak kapatan varmı ne garip ki stand by konumunda kapanıyomuş çok garip burası türkiye elektrikler gidip geldiğinde tv kendi açılıyo otomatik komik buldum ayrıca kablo tv den izliyorum araştırma yaptım kanaları seçmek ve taımak istedim ama beceremedim bunu başaran varmı aceba ?
  • Arkadaşlar merhaba. benim de bir adet LE32C530 lcd televizyonum var ve bu altyazı sorunu bende de oluyor. Siteyi takip ettim ve firmware güncellemesini yaptım. Hatta sitede verilen güncellemeden sonra eylül 2010da yeni bir firmware daha eklenmiş. Buna göre T-TDT5DEUC_1021.0 güncellemesini yükleyerek sürümü 1021e çıkardım. Ama sorunum hallolmadı. AVI formatında bir videom var ve altyazısı srt. Altyazı ne yaptıysam aktif olmadı. En son altyazı formatını bu başlıkta anlatılan şekilde değiştirdim ve bu şekil bi çözüm yapabildim. Ancak onda da film oynarken, kumandadan Subtitles yazısına basınca çıkan altyazı ayarları yerine uygun değil diye mesaj geliyor. yani altyazı büyütme filan gibi seçenekler erişilemiyor. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yazabilirse sevinirim.
    şimdiden çok teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4vc1

Arkadaşlar merhaba. benim de bir adet LE32C530 lcd televizyonum var ve bu altyazı sorunu bende de oluyor. Siteyi takip ettim ve firmware güncellemesini yaptım. Hatta sitede verilen güncellemeden sonra eylül 2010da yeni bir firmware daha eklenmiş. Buna göre T-TDT5DEUC_1021.0 güncellemesini yükleyerek sürümü 1021e çıkardım. Ama sorunum hallolmadı. AVI formatında bir videom var ve altyazısı srt. Altyazı ne yaptıysam aktif olmadı. En son altyazı formatını bu başlıkta anlatılan şekilde değiştirdim ve bu şekil bi çözüm yapabildim. Ancak onda da film oynarken, kumandadan Subtitles yazısına basınca çıkan altyazı ayarları yerine uygun değil diye mesaj geliyor. yani altyazı büyütme filan gibi seçenekler erişilemiyor. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yazabilirse sevinirim.
    şimdiden çok teşekkürler..

Altyazının aktif olabilmesi için isimlerin aynı olması lazım , örn ; altyazi.mkv , altyazi.srt gibi..

Eğer firmware de yaptıysan kesinlikle sıkıntı olmaması lazım..

• rude, dediğin gibi altyazı ile filmin adı aynı ama güncelleme olduğu halde sorun var. altyazıyı smi formatına çevirince sorun halloldu ama hep bu şekilde mi olacak?
  • Arkadaşım bence aldığın yer ile irtibata geç , yapılabilecek en güzel hareket bu olsa gerek. Sorununun bir an önce hallolması dileğiyle..
  • Valla servise haber vermek istemiyorum, zira onların teknik bilgileri konusunda şüphelerim var. Yani firmware güncelleyip, anakartı değiştik diyen tipler. O güncelleme işini bile beceremiyor çoğu. Yani serviste hem o kadar bekleyecek, hem de çözüm olmayacak. bizim yapabileceğimiz birşeyler varsa kendimin doktoru olayım diye düşünmüştüm. biraz daha kurcalayayım bakayım..
  • İnşAllah bir an önce sorununu çözersin.. Eğer konuyu gözden geçirdiysen bu sorun kronikti ve çıkarılan bir firmware ile tamamen sorun giderildi ama sen firmware yaptığın halde sorunu düzeltemiyorsan sanmıyorum daha da düzelmez. Teknik servis konusuna geldiğimiz zaman gerçektende hiçbirşeyden zerre kadar anladıklarını sanmıyorum çoğu itibariyle.. Arayıp en azından değişim yapmalarını sağlayabilirsen daha güzel olur, inş
  • Evet rude kardeş, konuyu gözden geçirdim, sonra da sevinerek güncellemeyi yaptım ama maalesef benim için çözüm olmadı. Başka tür filmlerde durum nedir bilmediğim için henüz birşey yapmadım. Bi kaç arkadaştan film talep ettim bakalım getirdiklerinde değişik formatlardaki filmler üzerinde gösteriyor mu ona bir bakacağım.
    İlgin için tekrar teşekkür ederim ;)
  • Rica ederim ne demek
  • Arkadaşlar bende sipariş verdim 32le530 sorun varmı hala bu tv lerde iptal ettiriyim mi ayrıca 100 hz olmaması ne değiştirir acaba.
  • @izmir-ankara

Herhangi sorun kalmadı , 100hz olması da pek önemli değil
  • yanlış yazmışım 32c530 olacaktı ilk sayfayı okuyunca baaya üzülmüştüm iyi şükür sorunu halletmişler. bu arada buraya yazdığınız şeyler çok karışık geldi bana formatlar güncelemeler ayarlar. tv gelince yardım edersiniz inşallah bana:) teşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmir-ankara

yanlış yazmışım 32c530 olacaktı ilk sayfayı okuyunca baaya üzülmüştüm iyi şükür sorunu halletmişler. bu arada buraya yazdığınız şeyler çok karışık geldi bana formatlar güncelemeler ayarlar. tv gelince yardım edersiniz inşallah bana:) teşekürler

Her zaman
  • altyazı boyutu en büyükte bile çok küçük bunun için de birşey yapmalı bence.

samsung'a mail atacağım bu konu ile ilgili
  • arkadaşar bende lec450 var aynı at yazı kaybolma sorunu bende de var ne yapacağım. sitesinden gunceleleme falan yapmaya çalıştım ama olmadı :(
  • Açıklama için tşk
  • arkadaşlar le 32 c530 tv kullanıyorum bende bu gün bir güncelleme yaptım ...

http://www.samsung.com/tr/support/model/LE32C530F1WXTK-downloads

T-TDT5DEUC-1024.1

T-MSX5DEUC-2011.0

bunları indirdim flasha atıp dosya haline getirdim ve tv ye takıp güncelleme yaptım ...

önceden altyazılar daha büyük olarak ayarlanıyordu şimdi çok küçük bir halde kalıyor...

küçük büyük ve standart ayar seçeneği var ama hepsi aynı boyutta:S:S:

uzaktan izlendiğinde zor okunuyor:S

konu hakkında bilgisi olan varmı ?

daha eski sürümlerine nasıl geri döneriz yada fabrika çıkış sürümüne nasıl döneriz?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.