Şimdi Ara

SAMSUNG LCD VE LED TV Sİ OLALAR DİKKAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAYIN ARKADAŞLAR BU KONU SAMSUNG TV ALACAKLAR için ÇOK ÖNEMLİ olduĞUNU DÜŞÜNÜYORUM ŞU VERDİĞİM LİKE BAKARSANIZ BENİ ANLAYACAKSINIZhttp://bmert.net/2011/05/29/samsung-lcd-tvlerdeki-acilma-sorunu-ve-tamiri/ KISACA ANLATAYIM ''İnternetten araştırınca bunun cihazın güç kaynağındaki bir sorundan kaynaklandığını öğrendim. Dünya çapında bir çok kişi aynı sorunu yaşıyordu. Hemen hepsinde de 2 senelik garanti süresi bittikten kısa süre sonra sorun ortaya çıkıyordu VE Sık karşılaşılan bir durum olduğunu ve servis ücretinin minimum 300 lira civarında olacağını söyledi ...VE BENİMDE BAŞIMA GELDİ SIRA SİZİNKileRDE OLMADIYSA ELİ KULAĞINDADIR DERİM ÇÖZÜMÜ LİKTE LÜTFEN OKUYAN TÜM ARKADAŞLAR DİĞER TOPİKLERDE PAYLAŞALIM

• hayret ettim kimsenin bu konuya ilgi göstermemesi benim bu konularda bilgim yok ama bu tür bir şeyin gerçek olma ihtimali varmıdır orasını bilemem bana göre faydalı bir bilgi gibi geldi.Allah başa vermesin ama parada kolay kazanılmıyor bu bilgi kulak arkamızda kalsın bir gün lazım olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhankara -- 29 Aralık 2012; 19:43:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    philips tv seriler ve özellikleri
    11 yıl önce açıldı
    LED tv ömrü vs LCD vs PLAZMA
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.