Şimdi Ara

Samsung KU7000 Kullanıcılar Klubu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.798
Cevap
117
Favori
319.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdiozgor

Ku7000 var bende zaten :) ps4 alacam

O zaman senin ps4 titreme yapıyor mu diye sorman lazım Tvyi almışsın zaten.Titreme yapan tvdir.Varsa vardır yoksa yoktur.PS4ü başka tvye bağlarsın sonuçlar değişir.
  • aterikasedi kullanıcısına yanıt
    Yok sen benim sorumu anlamadın, senden ricam televizyonun bağlandığı zaman konsolda maç yapar mısın sert şutlarda kaleci vuruşlarında top havadayken falan bir bakar mısın görüntü nasıl oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdiozgor

Yok sen benim sorumu anlamadın, senden ricam televizyonun bağlandığı zaman konsolda maç yapar mısın sert şutlarda kaleci vuruşlarında top havadayken falan bir bakar mısın görüntü nasıl oluyor

Anladım kardeşim de futbol oyunu yok bende.Anca dediğim oyunlardaki input lag ve blur performansına bakabilirim.
  • aterikasedi kullanıcısına yanıt
    Futbol olmasına gerek yok zaten, savaş oyunu da olabilir yada hareketli sahnelere bakabilirsin. Hadi hayırlı olsun tekrar

• guvenkoca G kullanıcısına yanıt
    Sizde nasıl bir sorun var? Ben henüz çözüm bulamadım

• ağır çekimlerde ve hızlı videolarda titreme fazla oluyor.
    Auto motion plus otomatik benim. Senin nasil?

• bende de otomatik şimdi video indiriyorum birde öyle izleyeceğim bakalım yine aynısı olacakmı
    Bende iade etmek istiyorum ama almazlar geri. Servia yollayim falan diyolar. Uzaktan erişim kaydi açtırdım bakti bi sorun yok diyo. Cunku benim ekranimi pc monitöründen izledigi icin farkedemiyo

• ben internetten aldığım için 15 gün içinde iade hakkım var video da da aynı sorunu yaşarsam iade edicem
    Hadi bakalım.. Sonuçları bekliyoruz

• Beyler tv kuruldu.Dün gece boyunca biraz test ettim.Çok detaylı bakamasam da en çok gözüme hoş gelen ve batan şeyleri söyleyeyim.

Tvde bir tane ölü piksel çıktı.O da nazarlık.Bulutlanma çok az.Eski tvlerime kıyasla rahatsız edici değil.Banding olayı da az.O açıdan şanslıyım.Tvnin parlaklığı fena değil.Bu yüksek parlaklık doygun siyahlarla buluşunca güzel bi kontrast yakalanıyor.Hatta bu siyahlar bana göre fazla.Dozunu iyi ayarlamak lazım yoksa gölgelerde direkt detay kaybı yaşatıyor.Ekranda anlam veremediğim bir biçimde noise efektine benzer bi noktalanma , parazitlenme oluyor.Her görüntüde olmuyor fakat kalitesiz yayın ve kaynaklarda göze batıyor.Bunu önlemek için menüde parazit önleme özelliği gibi bi ayar var.Bunu açınca parazit gidiyor fakat görüntü yumuşuyor.4k görüntülerde ya da sağlam 1080lerde bu duruma rastlamadım.Kötü sıkıştırılmış videolardaki harelenmeleri , siyah bölgelerdeki çizgi çizgi geçişleri de çok gösteriyor.Ben bunu tvnin fazla detay gösterebilmesine bağlıyorum.Bu kadar net gösterince hatalar da daha çok göze batıyor:)

Tvnin pc performansından pek memnun kaldığımı söyleyemem.60 hz'de ne masaüstünde ne ne de oyun içinde oyun modu aktif olmuyor.Hatta 60hz'e alınca görüntü ve renkler soluklaşıyor.50hz'e alınca görüntü canlanıyor.Fakat bu sefer de mouse biraz geç tepki veriyor.50hz'de oyun modu açılabiliyor.Bunu açınca da gelişmiş görüntü ayarlarındaki seçenekler kapanıyor.60hz'de de aynı şekilde bu ayarlar kapanıyor.Usb'den film izlerken ya da tv yayını açıkken gelişmiş ayarlar açılabiliyor.Hiçbir tv'de böyle bir sorun yaşamamıştım.60hz'de oyun modunun açılamaması çok kötü.Kablom da kaliteli bi kablo . monster altın uçlu.Yakın zamanda hdr ve 4k 60hz destekli başka bir karta geçip öyle deneyeceğim.Yoksa çekilir dert değil.Oyun oynayan arkadaşlar için söyleyeyim.Oyun modu açıkken güzel oyun oynanıyor.Gecikme çok az.Rahatsız edici bir durum yok.

Görüntü titremesi ya da atlaması çok az olabiliyor.Yayına göre titreme önleyiciyi açınca toparlayabiliyor.Her yayında işe yaramayabiliyor tabi.Ama titreşim de öyle rahatsız edici bi düzeyde değil.Daha önce lg 49uf8507 kullandım yine 4k.Titreşimden hiçbir yayına konstanstre olamıyordum.İzleme keyfi sıfırdı.Direkt sattım.Bu öyle değil.Korkulacak birşey yok yani.

Hdr performansını çok beğenmedim açıkçası.Daha iyi olabilirmiş.Aynı görüntünün hdr olanını tvde olmayanını monitörde oynattım.Yani öyle ahım şahım bir fark yok.Bu şekilde anca hdr tvm var diye hava atılır.Öyle keyif sürülecek bi durum yok gibi.Hdr videoları usbden takınca otomatik olarak tanıyor ve hdr bir video oynatılıyor diye ileti geliyor ekrana.

Sesi bana güzel geldi.Bi süre kendi hoparlörleriyle kullandım.Sonra soundbara geçtim.Sesin sarma etkisi güzel.Derinliği hoş.

Usbden 4k oynatma performansı çok başarılı.Hızlı hızlı ileri geri sarıyorum bana mısın demiyor.TRT 4K'daki euro 2016 kupası açılış ve kapanış videolarını oynattım.On numara detaylı bir görüntü sunuyor.

Tv yayınlarında da başarılı buldum.Hd kanallar güzel detaylı ve parlak.Fakat şu parazitlenme olayı biraz göze batabiliyor.İnce ayar yapmak lazım onun için.

Tvnin tasarımı hoş fakat bir noktası hoşuma gitmedi.Kumanda alıcı gözünü kasanın sağ alt kısmına koymuşlar.Alttan bi çıkıntı şeklinde gözüküyor ve kumandada bi tuşa basınca üstünde kırmızı ışık yanıyor.Bunu her defasında görmek can sıkıcı.Tvnin her türlü girşi çıkışı arka sağ kısmında bulunuyor.Lg'lerde soldaydı.

Ekran çok yansıma yapmıyor.Benim pencere ekrana göre tam solda kalıyor ve içeri güneş girmiyor.Güngüz düşük parlaklıkta bile izleyebiliyorum.

Tvnin internetini , smart özelliklerini vs denemedim henüz.Kumandası da başta çok zorladı beni.Hatta ilk 1 saat sesi nasıl açıp kısacağımı bulamadım.fakat sonra öğrendim.Hoş ve sade fakat biraz kullanışsız bi kumanda olmuş.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Oyun performansı için başka bir ekran kartı alıp tekrar deneyeceğim.Umarım 60hz'de oyun modu açılır.Hatta 4k 60hz'de bile oyun modunun aktif olabilmesi lazım.Yoksa büyük kayıp.

Herkese iyi günler...

• Renk kalibrasyonu için ufak tefek değişikliklerle birlikte bu ayarları kullanabilirsiniz.ips monitorüme çok yakın görüntü elde ettim.

http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/ku7000/settings
  • 2600 tl ye 50ku7000 aldım bende gelince izlenimleri paylaşıcam

edit: memnunum üründen iptv de bağlattım mis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MadTR -- 8 Eylül 2016; 21:46:55 >
  • Merhaba arkadaşlar biz ku 7000 ve js 7200 arasında kaldık. Televizyonda genellikle film izleyeceğiz o yüzden görüntü kalitesi ve canlılığı iyi olsun istiyorum sizce hangisi alınmalı? Almışken iyi bir tv alalım diyoruz. Bir kaç sorum olacak sizlere
    1. Bu tv'lere ses sistemi takabilirmiyiz yani çıkışı varmıdır?
    2. Tizenin webos işletim sistemine göre farkı nedir dahamı hızlı?
    3. İnternetten film izlenir mi?(Flash player mevcut mu?)
  • Açık yazayım bu üründe benim listemde olan bir ürün ama,yorumlarda sorunları olduğunu gösteriyor , ki zaten fiyatın kısa sürede 2600-2500 bandına düşmesi de bunu destekliyor.
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Ufak tefek titremelerin, blurlarin dışında sorunu yok aslında. Ps4 almaya korkuyorum mac yaparken titremeler olucak diye

• Arkadaşlar kendi çapımda kanal listesi düzenledim
    trt 4k ile baslayıp hd yayınlar ile devam ediyo sonra 5 haber kanalı 5 spor kanalı ve müzik kanalı olarak devam ediyo.
    İlk 100 kanalı genel izlenme kanalları olarak uygun şekilde sıraladım kullanmak isteyen varsa indirip flash belleğe atsın tv ye yüklesin
    yüklemeden önce mutlaka kendi kanallarınızı yedekleyin.

İndirme linki ;

http://dosya.co/ujvtdb0b8fz0/Channel_list_FRKN.zip.html

Kolay gelsin İyi çalışmalar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExploadTR

Arkadaşlar kendi çapımda kanal listesi düzenledim
    trt 4k ile baslayıp hd yayınlar ile devam ediyo sonra 5 haber kanalı 5 spor kanalı ve müzik kanalı olarak devam ediyo.
    İlk 100 kanalı genel izlenme kanalları olarak uygun şekilde sıraladım kullanmak isteyen varsa indirip flash belleğe atsın tv ye yüklesin
    yüklemeden önce mutlaka kendi kanallarınızı yedekleyin.

İndirme linki ;

http://dosya.co/ujvtdb0b8fz0/Channel_list_FRKN.zip.html

Kolay gelsin İyi çalışmalar..

Hocam eline gözüne sağlık,çok güzel..

• Ben bu tv yi dün aldım, kurdum çok memnunum.Yalnız menülerede HDR+ yok bu özellik servis memüsünden açılıyormuş galiba, bana bu tv nin servis menüsü kodları lazım ,paylaşacaklara şimdiden teşekkür ederim.iyi günler dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.